Jim Beam..not longer a friend of mine..

Hade en grym öppning på helgen..stämplade ut redan halv tre (well, jag hade gjort full vecka då så..), begav mig mot Slussen för att träffa Nickepicke som skulle spendera helgen i mitt trevliga sällskap..vi stannade till på Chill och tog några öl med hans kusiner Peter och Pernilla innan Peter och sambon skulle ut på kryssning..

En så bra början på en helg borgar för något riktigt bra..handlade och sen hem till mig..fixade i ordning en helt okej köttfärssås med spagetti och så några Staropramen till det, sen begav vi oss mot Münchenbryggeriet och Inkbash..

Snacka om att jag var odd man out..aldrig har jag sett så många tatuerade människor..fann mig tillrätta när jag såg ölserveringen iaf..gick runt och tittade lite, undvek att se HA-västarna i ögonen..såg en helt sjuk människa stoppa i sig grejer, stoppa en fläkt med tungan, hänga upp sig på en krok och hänga en slägga på lillhuvudet för att sedan hissa upp sig i kroken..euh..gjorde ont ända bort dit vi stod..sen var det nån best of today med en konferiencer som också hade hittat till ölserveringen..hem ganska tidigt..

Lördagen började med att gå och kolla en vända på minigolfsvm i Tanto..dra runt lite på stan och sen tipslördag med Staropramen som extra sällskap innan vi drog ut till Liljeholmen o käkade med kusinerna från dagen innan igen..

Fortsatte hemma hos Pernilla och hennes genomstockholmske sambo..länge sedan jag verkligen fick höra stockholmska på riktigt..grymt skönt..

Mindre skönt var att jag ännu i min ålder inte begriper att whisky inte ska drickas på samma sätt som man dricker öl..så kvällen tog slut redan strax efter 12..smet hem..hur nu det gick till..försökte gå och lägga mig, men hade missat att jag stod uppsatt för tjänstgöring hos SL..bara att bege sig och köra buss..

Vaknade på söndagen med snus på golvet..kuddarna bredvid snuset och täcket som kudde..mindre lycklig..Nickepicke hade roligt däremot..

La mig på soffan och lämnade den först efter united skåpat ut Arsenal med 8-2 och då enbart för att bege mig till närmaste pizzeria för att få i mig lite mat..skippade till och med fotbollen på kvällen..

Nu är nog Jim Beamen ute ur kroppen och imorgon förväntar jag mig vara på topp igen..om inte annat hjälper det med fb-chatten jag hade ikväll..


Det är alltså dessa jag ska se i Manchester..

..i november..



Jag köper skivor och spelar dem hela tiden just nu..måste väl plugga lite Motorhead också vad det lider..


Ja je begrip då ingon..

..chattade med en sexig fotbollspelare ikväll..jo, hon som inte vill ha prästkragarna..begriper ingenting..det är lättare med de som hatar en eller ignorerar en..nu blir jag bara förvirrad..

Men, det var skönt att chatta lite iaf..jag har saknat våra sms..


Nej..

..jag tror inte Bajen går upp i år..en mygga gör ingen sommar och jag vägrar ta på mig optimist-struten igen..återkom om de vunnit de kommande tre matcherna...

Men jag är jävligt glad över segern igår..den var framför allt ångestlättande (nu fick jag visserligen 110 ordrar på jobbet idag, så jag fick tillbaks lite ångest, men det är inte alls lika viktigt som min Bajen-ångest..)


Och om sanningen ska fram..man blir som lyckligast över segrar som tas i slutminuterna..de häringa där Bajen gör två snabba mål och sen försöker försvara sig i 70 minuter är betydligt mer ångestframkallande och slutsignalen ger en bara den där känslan av lättnad över att vi hade flyt nu igen..
Sista minuten-segrar däremot..Landskrona hemma i början av säsongen, gårdagen, Örebro hemma när Heidar gjorde sitt enda mål i 89:e minuten..såna segrar gör att jag går hem med ett lyckligt leende...


Simon <3

..och Petter också..

Alla mina favoriter av de som spelade utmärkte sig idag...Simon och Petter gjorde mål...Runa sprang offside..

Skitsamma..vi vann till slut..jag tar med mig det..

Nästa gång på Söderstadion för mig blir mot BP..det är fan 4 veckor dit..nästan outhärdligt..


Dammsög gjorde jag visst också..

Första fotbollen ikväll för hösten..vi var 8 pers..grymt jobbigt och grymt kul..
Sällan har jag varit mer Bajen..helt plötsligt var jag i ett stim och gjorde mål på allt, men på slutet passade jag på att släppa in ett gäng mål och när vi sedan spelade sista målet vinner slog jag en indianare rätt in i mitten och vi förlorade..

Får hoppas att det inte är en föraning inför morgondagens match på Söderstadion, jag kommer vara där, kommer du?


Vad ger man för nåt till en som redan har allt hon behöver?

Gick operation bra har hon funktionella knän igen också, men lite musik ska jag traditionsenligt bjuda på..



Fast den här känns lite deprimerande, men sånger om 19-åringar är svåra att hitta..
För att muntra upp dig lite lägger vi in en glädjevideo också..



Glad nu?
Jag har en liten överraskning till..jag hittade en låt till som jag tillägnar dig idag på din 19-årsdag..



Grattis på födelsedagen käraste Annika!!!
Forza Bajen!


PS: eftersom jag mestadels sov på tyskalektionerna är jag osäker om den sista låten är en hyllning, men jag hoppas på det.DS.

Bajen sparkade tränaren...igen...

Jag tror det är ett misstag att sparka Franzén..precis som det var att ge Tony foten..

..Borgkvist däremot skulle de sparkat i maj ifjol, så kanske fjolåret blivit bättre än det blev..


Konstigt, märkligt..livet..

Hon gillar min status..

Jag gillar henne..


Söndag..

Tvättid, ska diska..borde dona i lägenheten och städa, men jag känner mig helt död..har ändå sovit 8 timmar inatt..

Blir nog Söderstadion framåt eftermiddagen..


What's new Pussycat?

Så, förutom olycklig kärlek, händer det något annat i den bittre ungkarlen Jerkers liv?

Mja, semester 4 är avklarad och jag sitter återigen på jobbet och svär..
Måndagen var riktigt tung..först det där förbannade smset på söndagen, sen 3 timmars sömn, komma till jobbet redan kl.8 (say what?) och nästan dö tristessdöden..eller stressdöden..bara att välja..ser iaf fram emot att Bajen ska spela fotboll på kvällen..

Kommer hem, ska bara byta om till matchkläder..tycker det luktar bajs i hallen när jag är på väg ut..undrar varför..tills jag ska ta på mig dojorna..sådärja..trampat i hundskit..kommer ut på gatan..det ligger precis utanför porten..var väl för upptagen med att försöka komma ihåg portkoden för att se den..vissa hundägare ska bara skjutas..

Kommer till Söderstadion, ser vad det är för startelva, sätter mig ner för att kolla om jag känner igen några spelare i bonnalaget från ljungskile..ser att tjocksmocken Kanerva från Olofstorp ska döma..humöret sjunker genast..
När första halvlek startar visar domarjäveln från början att han är superettans sämsta domare (hur fan kan han få fortsätta döma???)..i början av andra gör Sinan mål och det närs ett hopp om att jag ska få må bra ett tag den här veckan trots allt..
Sen kladdar Törnstrand (eller Bojan) till det..bonngänget kontrar..1-1...Monday, allas vår älskling Monday, dribblar som siste man på mittplan och kladdar för ovanlighetens skull till det..han hinner ikapp trots allt och försöker bryta, men muppen i svart med matjord i fickorna lyckas få med sig bollen trots allt..1-2...fast situation, samtliga sover...1-3..när matchen är slut skyndar jag mig nedför trapporna och ut från Söderstadion..jag vill bara hem, hem, hem...
Livet är helt enkelt helt värdelöst när jag vaknar på tisdagen..tar mig igenom arbetsdagen med möda...tar tricken hem och går på cirkelgym i Hornstull..äntligen känns det någorlunda..det passet behövdes..

Onsdag..sådär dag va? Men, på vägen hem köper jag en ny taklampa till sovrummet..eller vardagsrummet..just nu sovrummet..har flyt, det är den sista som hänger i taket, de tar inte in nya eftersom de slutat handla från den leverantören..får 20% rabatt..betalar inte med än 260 spänn..efter lite trixande med att få igång alla lampor hänger den nu i sovrummet..plafonden..det är en fotbollslampa!
Kommentarerna haglar på fb..vissa kallar mig sexåring, en del undrar om jag handlat på barnavdelningen, ingen är förvånad och alla är avundsjuka..

Idag är det torsdag och jag har tagit ett gympass på lunchen..det känns ganska bra..imorgon blir det helg..då ska jag ha det gott och se när 20000 springer upp och ner på Söders gator..


Kan du prata blommor?

Fem prästkragar ska jag plocka åt dig
Fem prästkragar för att visa vad jag ser i dina ögon
Fem prästkragar för att du ska förstå vad jag skulle göra för dig

Med fem prästkragar i min hand står jag utanför din dörr
Men, du vill inte ha några blommor av mig, du vill inte ha någonting av mig..


Fy fan för söndagar när semestern tar slut..

..idag är en riktigt jävla usel dag..felet jag gjorde var att kliva upp, sätta mig i bilen och åka "hem" till Söder..

Om vi bortser från glädjen när dotra fick reda på att vi (läs jag) skulle köpa en cykel åt henne under resan hem så har dagen varit mer än lovligt blek..

Söndagsåkare på vägen..en Jerker som kör som om han aldrig sett flerfiliga vägar förut och när jag skulle lämna tillbaks bilen fick jag tuppjuck på riktigt och körde mot färdriktningen mitt inne i stan (som tur var det väldigt lite trafik och det var väl ingen större risk för en kollision)..
Nästa tuppjuck då jag skulle in i parkeringsgaraget (du ska ta biljett, inte dra bensinkortet)...drog bensinkortet..insåg mitt misstag när jag parkerat bilen..försökte ordna det genom att stoppa in bensinkortet i automaten igen och jag är numer utan bensinkort..
Jag är så förbannat korkad så hälften vore nog..

Sen insåg nog min förälskelse till slut att hon var just det och inte bara någon jag messade med för skojs skull och det ser också ut att gå åt helvete..

Jag vill egentligen bara sjukskriva mig och inte kliva upp ur sängen på en vecka, men imorgon ska jag gå till Söderstadion och skrika ur min frustration samtidigt som Bajen gör allt för att få mitt kärleksliv att se framgångsrikt ut i jämförelse med deras passningsspel...oh joy!!


Min älskade lilla by..

..är inte så oskuldsfull som man kan tro (glöm allt om galna jägare nu)

Jag älskar den här byn..det ska vara mitt paradis, men om folk ska uppföra sig som om de är i någon jävla amerikansk dagsåpa vet jag inte om jag längre vill vara med..

Jag framstår som det mest intelligenta sen rinnande vatten i jämförelse med dem..och min moral sen..
Sjukt, helt sjukt..och om någon läser detta..jag e grymt förälskad i den vackra unga blondinen som gjorde min dag på min kusins 30-årsfest, men hon vågar fortfarande inte träffa mig igen..
Kk är världens sätt att säga rätt åt dig..jag blir straffad hårt den här gången...igen..


Ett stycke björnpark..

Upp tidigt på morgonen..på semestern och vaken redan före nio..skrämmande..
Packa in dotter och mor i bilen och sen köra 13 mil tillbaks samma väg som jag körde kvällen innan (imponerande intelligens där Jerker..)..
Väl framme vid björnparken skiner solen och det är en underbar sommardag, så givet dröjer det bara halva första backen innan gnället börjar..vad brant det är..usch vilken värme osv..
Nåväl, gnället håller sig på en ganska låg nivå, så jag kan njuta av björnarnas badkrukefasoner, se de sibiriska tigrarna ligga utfläkta i skuggan, se isbjörnen ligga blickstilla och försöka förbättra brännan och den persiske leoparden se ut en i publiken som möjlig mat (ärligt talat, den turisten kunde gott fått lite däng..synd på dubbla stängsel emellan)..

Sen en föga välsmakande lunchbuffe och så bege sig till Mora..dotra hade inga riktiga skor med sig och inga badkläder...vissa 11-åringar ska inte packa själva..

Idag är det mulet..perfekt fixaiordningpasseninförjaktenihöst-dag med andra ord..så jag ska göra en insats idag också, sen kanske jag får semester på riktigt..