Nästan såhär skulle livet vara jämt..

3 poäng på Söderstadion med vrålande publik och stundtals bra spel, minst 6 timmars sömn och solsken ute..
När jag stod och väntade på bussen (i en jävla evighet) imorse sken solen och jag kunde stå där och känna solvärmen i ansiktet..hur skönt var inte det??

Synd bara att det sköna ska naggas i kanten då jag lär åka till jobbet, men hittills (efter 4 timmar) så ligger humöret fortfarande på plus..Söderstadion, sömn och sol har gjort gott åt själen..och imorse kände jag hur bra jag mådde..

Det är väl tveksamt att det ska hålla så mycket längre, så det är lika bra att slänga fram allt bra innan livet är värdelöst igen..vikten visade på nya rekordlåga (i modern tid då) nivåer i söndags, smsar och pratar titt som tätt med en vacker flicka, imorgon åker jag norrut för att se dotra framträda och på fredag åker vi till London..

Några miljoner på detta och allt vore bra..tyvärr verkar det dröja så jag lär fortsätta med mitt själadödande jobb ett tag till..då och då längtar jag verkligen tills jag blir vuxen och vet vad jag vill med mitt liv..känslan att få jobba med det man vill måste vara underbar..bara att kolla på Lallet igår..


Ibland går dagarna långsamt..

..som nu..tror det kommer gå grymt långsamt fram till fredag..dår är det äntligen London baby igen..5 veckor sen senast och den här gången med dotra..

Fram till dess ska jag iaf gå till Söderstadion och skrika att domaren är en h*ra, äta en korv och förhoppningsvis se Bajen segra över bp...

Jag ska också åka norrut och se dotra uppträda med sin kör, hon ska tydligen sjunga solo den här gången..sen följer hon med ner till sthlm..blir en vecka tillsammans nu, måste bara försöka övertala henne att inte följa med på kontoret på torsdagen..tvivlar att hon ser nöjet med 10 timmar på kontoret iofs..

För övrigt väntar jag på att våren ska bli vår på riktigt..jag vill byta till sommarpäls nu..


Vafalls!?!??!

Zulu har släppt en ny singel utan att meddela det i kommentarsfältet..nu har ju jag missat flera dagar av värdefull lyssning hemmavid..
Måste bege mig till shopen i helgen och handla!!


Det var ett tag sen..

..men nu har jag haft dotra några dagar längre än vanligt iom att det varit påsk och känslan när jag lämnar henne på tåget är alltid likadant då..det blir tomt...så fort jag kramat henne och ställt mig utanför tåget redo att vinka av henne kommer tomheten..hon verkar känna likadant eftersom hon den här gången sa att hon skulle sakna mig..breaks your heart!
Vanliga helger är inte alls likadant, hon kommer fredag eftermiddag och åker söndag eftermiddag..vi hinner inte få ihop det riktigt då...när det blir ett par dagar mer så blir det bättre..fast tommare också..nu ses vi om 2,5 vecka igen, då ska vi åka till England..återigen får vi ett par extra dagar ihop..det är skönt...

Annars då?
Vi var på bio i helgen, såg Bajen segra i premiären, åt god mat hela tiden, mumsade i oss varsitt jättepåskägg (för första gången på ett år har kurvan vänt..jag har blivit tjockare igen..mer träning krävs nu!) och nu är jag på jobbet..

Orkade inte ens bli riktigt upprörd över att accesskortet helt plötsligt la av när jag skulle ner till tuben igen efter att ha lämnat dotra..blev bara en välriktad spark mot spärren innan jag styrde kosan mot SL-kundcenter och fick ett nytt kort med samma utgångsdatum som var på det tidigare..

Fy satan vad tråkigt att jobba..och jag behöver jobba in några timmar till innan Englandsresan..tar en dag flexledigt och fredagen vi reser lär bli ganska kort också..ligger på plus 4 timmar hittills i april vill helst plocka in 10 timmar till innan dotra kommer..får se hur det går..

En tröst i misären är besöket jag får till helgen..längtar efter det..

Fast för att slippa avsluta med något glatt kan det vara värt att nämna saldot på kontot också..jag är pank, pank, pank..snart är sovrumsrenoveringen i fara också om jag inte lyckas sluta med spenderandet..fast bara snart, jag har fortfarande tid att rädda sparkontot någorlunda..å andra sidan ska jag till England igen om 2,5 vecka..går Spurs till FA-cupfinal kanske jag åker över helgen efter det också..sen är det ju resan i juni också..
Hmm..nåja, pengarna ska väl rulla innan jag blir gammal ändå..har ingen större nytta av ett sprängfullt bankkonto när jag skrider fram med rullatorn om 30 år..


Idag är det premiär..

Jag har varit nervös hela dagen, men nu fan kör vi!!!!


En sån där uppdatering..

Jag lever ju, men kraften det tar att logga in här och skriva något har jag inte haft..
Holland var okej, ganska pissigt väder, men jag fick iaf se Petter Andersson spela igen..surt bara att vart man än åker för att se fotboll så kommer en Elm och förstör i slutet...så ja Groningen förlorade..

Annars har jag väl mest jobbat..tränat lite, funderat över om jag är på väg att bli förkyld eller inte..har känts lite rossligt i halsen i över en vecka nu, men inget händer...skumt...

Vi fick påskägg på jobbet..åt så jag på kvällen fick grymt ont i magen...innan rännskitan drog igång..Jerker 8 år liksom..

Magen har varit ganska krånglig på slutet faktiskt..hade problem med den i Holland också, så det blev att gå hem till hotellet på lördagskvällen efter middagen...vet inte om det också var för mycket godis, något annat jag ätit eller vattnet jag druckit..

Vi bryter av med en bild...Hmm, undrar vad det är för ställe i källaren??