Rusiak!!


Jag visste det..den där jävla smålänningen..


Zulu..

..borde det inte snart vara dags för en ny singel??


Nej, jag lägger inte ner..

..jag har bara ingen större lust att skriva nu..det händer väl inte så mycket..jag jobbar, jag tränar, jag sover och däremellan äter jag lite..

Eller, egentligen händer det väl en del..har haft PU-samtal på jobbet (blä)...dotra var här förra helgen (yey) och det är mindre än 1 månad kvar till hemmapremiären..dessutom har jag blivit inbjuden på dop..

Men, jag har ingen lust att skriva om det..

Nu ska jag ge mig ut i solen..mot mina gamla kvarter och köpa snus, äta grekiskt och sen hem till soffan för att se Spurs spöa lite West Hammare..därefter är det innebandy..jag räknar kallt med att jag är lika värdelös som de senaste gångerna, så jag må köpa hem lite godis för tröstätning efteråt..

Vi syns väl igen om en vecka eller så..


Sol ute, sol i sinne..

..eller något Pappa Jerk fick iaf dregla lite under dagen..han och dotra var in till stan för att kolla på derbybutikens utförsäljning..se om det fanns något där att ha (en plånbok, två par strumpor och en kortlek blev det..) och för att dotra ville köpa melodifestivalcdn..skulle visst bara kosta 127 kronor enligt henne, fast hon tog med sig nästan 150 för säkerhets skull (på min inrådan)..jodå, den kostade 180 så jag fick köpa den åt henne..hon börjar bli en sann kvinna...
Iaf, samtidigt satt Linda Pritchard där och skrev autografer, så dotra fick sin autograf och pappa fick dregla lite..hot hot hot..

Tyvärr gjorde ju detta att jag missade Runas första mål i Bajentröjan den här sejouren, men men..orka bege sig långt ut i bushen för att se försäsongsfotboll..kan de inte börja spela försäsong på Stadshagen igen??

Sen tacos och melodifestival..dotra röstade på danny..fjanten i fulbyxorna..och ja, jag vet..men vad ska jag göra..jag har uppfostrat henne till att bli Bajare och idrottsintresserad..musiken har jag tyvärr negligerat och nu står jag här med en dotter med usel musiksmak..skulle aldrig överlåtit den biten till hennes mor...kvinnor..


När de på Viasat sa..

..att senaste Liverpoolspelare som gjorde hattrick på United innan dagens match var Peter Beardsley, tänkte jag att det var ju inte så länge sen..jag kommer ju ihåg honom..

Sen säger de att det var 1990..21 år sen..och vips så inser jag hur gammal jag verkligen är..

Ändå ska jag ikväll åka iväg och spela fotboll..fast övertygad om att jag fortfarande kan utvecklas..


..och sämre blev det..

..gjorde inte en poäng på innebandyn igår..senaste det hände var när jag fick bollen i ögat i andra bytet av första matchen..helt värdelöst mao..vi vann iaf båda matcherna så vi slipper ligga sist just nu, men det är för dåligt iaf..för en som ska snitta nästan två mål per match är 0 poäng beyond bedrövligt..jag ligger 8 mål efter mitt mål nu..kommer inte komma ikapp det..

För övrigt slösa gud med sol idag också..han är också värdelös..vad fan är det för nytta med sol när det är vasaloppet, 5-milen i Kollen och fullt med fotbollsmatcher på tvn idag..jag har inte och tänker inte gå ut i solen..den har gått ner när jag beger mig norrut för att spela lite fotboll..

Jag har iaf strykt tvätten från förra veckan och dammsugit idag..


Värdelöst..

Nu har jag tränat stenhårt sedan mitten av januari..kontentan av det hela är att jag gått upp 3kg och inte blivit av med något fett runt midjan..
Jag går runt och tror att det försvunnit lite fett på olika håll, men det är antagligen bara en synvilla..

Tror att en del har att göra med stressen på jobbet..det och att jag inte sover direkt 100%..men i det stora hela får man väl säga att det verkar vara helt värdelöst att träna..

Poängen med det nya livet var att jag skulle gå ner i vikt och bli smalare...jag var beredd på en trög start, men det här??

Känns som att det är lika bra att bara blåsa ur skallen så man slipper den här skiten...


Händer väl inte så mycket..

..tränar..gnäller på att jag inte hinner med på jobbet..ärligt det är helt sjukt hur långt jag ligger efter nu..slår nya rekord och snart börjar det bli årsdag för när jag senast var ikapp..tror det var runt påsk ifjol som det började barka ur och sen har det långsamt blivit värre..
Har fnulat lite på olika lösningar för hur det ska bli möjligt att sköta jobbet...tänkte ta upp det med chefen nu...händer det inget så lär väl problemet vara löst ändå innan året är slut, för jag har svårt att tro att "min" kund godtar att allting tar dubbelt så lång tid (minst) nu för tiden..imorgon tänkte jag försöka lägga in ordrar som legat mer än en vecka..det är så det ser ut nu..mailboxen kommer stiga över 600 mail imorgon..och då är den ändå ganska utsorterad så en hel del mail ligger i andra mappar..

Det är inte roligt att veta att jag egentligen är duktig på det jag gör, men att det är helt omöjligt att göra ett bra jobb..jag kan göra vissa saker bra, sen räcker inte tiden till för resterande..
Och ja, visst kan jag jobba 45-50 timmar i veckan och skippa att träna och bara leva för jobbet, då kanske jag är ikapp till sommaren, men priset för det är för högt för att jag ska ge mig på det..det innebär att jag skulle må sämre än jag gör nu..speciellt fysiskt, men antagligen psykiskt också...en riktig jävla köttbulle med olust till livet..kul det skulle vara..

Tror däremot inte att det kommer bli någon ändring..risken finns att det kommer bli ännu värre..då kan vi lika gärna lägga ner kontoret helt och hållet...

On a brighter side...idag när jag var och handlade till bakklubben (hatar den..med den lilla karaktär jag har innebär det bara att jag blir fetare..iaf, eftersom jag var en av få kvar på kontoret halv sex förra torsdagen åkte jag dit..) på Konsum i Kista, så mötte jag ett bekant ansikte i kön..en av killarna som jobbade på Läckergrillen..han kände igen mig också..alltid bra att vara känd på det lokala gatuköket..sorgligt nog har han gått i pension nu..jag flyttade väl i rätt tid..