Schöne Weinachten!!

Nu är det den tiden på året då det är dags att göra listor, se tillbaks på året och kontemplera..folk som känner mig begriper dock att jag inte besitter den hjärnkapaciteten, så vi hoppar det...jag borde kanske också ha uppmärksammat den här bloggens treårsdag, men jag orkade inte det..
Vad jag väl ändå kan orka med innan jag stänger ner till någon gång i januari är att önska mina tre läsare God Jul..God jul på er..jag lämnar er med den här bilden:Och jag kan inte lämna er utan de mother of all julsånger..


Superhuman..

Klockan är över två och det var mer än en timme sedan jag strök klart kläderna..däremot går det trögare med packningen..gör allt för att hitta på något annat..typ bloggar..

Blev sist kvar på kontoret idag igen..kvart i åtta gav jag mig..var ju tvungen att åka hem för att tvätta..sen har jag då fixat räkningarna (om ni i början av januari ser någon som strosar runt på Söder och letar tomburkar..hälsa gärna, jag bits inte..så ofta..), diskat och strukit kläder..letat fram kostymen som jag nu ser är mer sliten än jag trodde..får hoppas det blir dåligt hembränt på bröllopet så ingen märker något..har även insett att jag förbisett skorna..jag har inga som funkar..det är vinter..de svarta med blankslitna sulor går nog bort..får se hur jag löser det...

Nåja, jag har plockat fram den nyinköpta resväskan iaf..kanske ska ge mig i kast med packningen nu..imorgon ska det köpas snus, och en sista julklapp innan färden går norröver..

The girl in my dreams..

Det var väl dömt att ske...när jag inte sovit ut på över en vecka var det inget annat att vänta än att jag idag skulle sova 8 tunga timmar i sträck utan att ens vara i närheten av att vakna av alarmet..det verkar ha ringt i en timme trots allt...

Nu värker huvudet och det känns att en förkylning är på gång..oh joy...

Nåväl, en arbetsdag kvar sen är det julledigt i lite drygt två veckor..två veckor utan dator..typ iaf..

Det kan vara så att anledningen till att jag inte vaknade var att jag drömde om
Blingbling...vem vill vakna då liksom?
Synd att hon försvann när vi hånglat bara..vi skulle träffas någonstans, men där var hon inte..elaka kvinna..som vanligt får jag inte ens till det i mina drömmar..

Nu, gnälla i åtta timmar om hur mycket jag har att göra, hur synd det är om mig som jobbade igår..sen jullov..

It's good to be Jerk...

Hur man än ser på det så är det ganska skönt att kliva in på ett folktomt kontor, inte tända lamporna i taket och sen slå sig ner vid skrivbordet..ingen som stör, inget som stör, inga mail som plingar in i outlook..

Så givetvis var det för bra för att vara sant..ungefär en kvart efter att jag kommit dök IT-nissen upp..han blev stående ett tag..tänkte skumt, larmet av, upplåst men inga lampor på..hälsade på honom och fortsatte sen att plocka ur diskmaskinen..som kitchen bitch får man ställa upp även på söndagar..

Nästan sex timmar senare hade jag skickat iväg en offert värd 430 000..nu hoppas jag bara på order till jul..sen tar jag åt mig äran för allt..

Efter jobbet blev det två snabba burgare på Donken..en kombinerad frukost/lunch kl.17 på kvällen om man bortser från några pepparkakor som jag hittade på jobbet (hoppas det inte var någon som ägde dem)...sen shoppade jag lite kläder..ett par skjortor, en slips och ett par jeans..butiksförsäljerskan sa snyggt när jag prövade jeansen..svarade tack så mycket och köpte dem..jag tror inte hon sa så för att hon var säljare..inte alls..

Hem, laga till lite älgbiff med klyftpotatis och titta på sporterna..

Nu är jag trött..dags att logga ur, en dag kvar..en lång dag på jobbet följt av tvätta, stryka, packa och så måste jag köpa de sista julklapparna...lite smått och gott kvar..samt snus..jag måste köpa snus också...

Love actually..

Skaplig ojulig stämning jag haft den senaste veckan...pissmycket på jobbet..i torsdags fick jag skippa boxen för jobbet, i fredags satt jag på kontoret till kvart i nio med prislistor och om inget oförutsett inträffar sitter jag där imorgon, söndag, också för att sedan avrunda med en alldeles för lång måndag innan det är dags att tvätta kl.21 på kvällen och därefter stryka och till sist packa väskan innan jag drar mig upp till skogen för två veckor...

Kan bli skönt, kan bli lappsjuka och hångel med tallar..det kan också bli tjugo grader kallt och endast två kanaler på tvn..

Måste komma ihåg att köpa ny skjorta och slips till bröllopet också...kostymen får bli den gamla...jag har väl inte växt ur den än så..

Hon som spelar Nathalie i "Love actually"..mumma...nästan så jag tror att jag har någon slags fetisch för det namnet..

Spelade B-slutspel i futsal idag också..gick bättre än väntat..vi vann kvartsfinalen med 12-2..en smågrinig semifinal slutade med 5-2 seger..väl framme vid allas våra idrottskarriärers höjdpunkt förlorade vi med 0-3...second place is the first loser...får trösta mig med att dagen blev en rejäl genomkörare som nu sitter i benen och fotlederna..var värd en pizza, så jag åt det ikväll..
Gjorde förresten 3 mål också..inga som var några särskilt speciella..möjligtvis att jag gjorde första målet i kvarten då..och sista i semin..spelade fram till ett par mål också..
Rebbe gjorde sitt första mål i Skinn FCs tröja..sen kom domaren på att han gjort fel, så han dömde bort målet och gav oss frispark istället..kul för henne...systern ligger fortfarande före i skytteligan..

Imorgon som sagt...jobb..men först julkalendern..efter jobbet strosa runt och leta skjortor..jag lever verkligen livet..inte kan jag tokdricka whisky på julafton heller eftersom dotra är där...sen blir det blodig älgbiff med potatisklyftor och rostad paprika, någon god sås till...ensam givetvis, vi får inte ändra på ett förlorande koncept..

Har slagit in julklappar idag också..borde nog köpa lite fler, men jag är rädd för att kontot börjar sina..har fan bränt över 30 papp i december redan..det är ju satan att så fort som jag får lite pengar så rinner de mellan fingrarna..och januari lär inte bli någon picknick...det drogs 1200 från lönen pga innebandyn..sen blir det väl ca 1500 i hemförsäkring, lite nätbeställningar som ska betalas..kul efter jul..tur det blir bonus i år iaf..får väl hoppas att den tajmar in januarilönen..

Det verkar bli en lagfest till slut också..den 17:e januari ska  Skinn göra Söder osäkert..givetvis utan mig..varför skulle vi helt plötsligt (efter att jag och Rebbe försökt få ihop en lagfest i två månader) välja en helg när jag inte har dotra..ölen kommer bli gamla..

Endast en vecka kvar till bakfyllan..

Blev kvar på jobbet till kvart i åtta igår kväll..lagom kul...var svintrött sedan när jag kom hem och gick och la mig innan klockan slog midnatt..jag somnade givetvis inte innan tolv, men jag gick och la mig..

Trots det rejält trött imorse, men jag lyckades iaf ta mig upp för att se julkalendern innan jag åkte hit igen..från början var planeringen att shoppa lite kläder när jag slutat en sådär lagom tid strax efter 16, men nu känns det mer som om klockan kommer bli halv sju innan det blir dags att bege sig hemåt..jag vill verkligen slippa jobba i helgen..satan så tungt det vore....

Dessutom är det Futsal-slutspel på lördag, så enda dagen som är kvar är söndag..vore ju verkligen kul att behöva åka ut till kontoret då..verkligen..har iaf gett upp tanken på att laget kommer ha avslutningsfest..finns ingen som är intresserad av det, så jag blir nykter en helg till...de där ölen i kylen kommer bli gamla..

Måste till Bajen-shopen också..insåg att jag behöver köpa en slipsnål till bröllopet efter nyår..

Nåja, nu ska jag återvända till Excels underbara värld...det blir manuellt grov arbete med flyttningar av kolumner, pivottabeller och makron och skit...med lite tur är jag klar idag iaf, så kanske måndagen bara blir en rejäl upprensning..

I can call you Al..

Hur var det nu egentligen?? Har för mig att det finns nån drömtydare i mitt posse?
Igår natt hade jag nämligen en skum dröm..jag drömde att jag började tappa tänderna..bara sådär helskumt, först var det mina Dracula-tänder som gick åt, sen började resten också att falla bort..det var ett jobbigt uppvaknande där kl.3 på natten..
Visst är det något om att man är orolig för framtiden eller något liknande? Vilket iofs vore underligt, min framtid ser ljusare ute än på länge, så mycket som räntorna gått ner kommer jag ha ett par tusen till i månaden att leka med framemot vårkanten...äntligen ger löneförhöjningarna de senaste åren någon verkan...

Jag å andra sidan tror nog att drömmen mer kan ha att göra med att jag diskuterade tandläkare med den blonda controllern..hon var dit i förrgår...jag berättade att jag inte varit dit sen jag bodde hemma i byn..för ungefär nio år sedan, men jag planerar (som vanligt) att gå dit under senvintern...

Idag ska jag sälja min själ till excel..igen..dessa prislistor, jag jobbar häcken av mig varje dag just nu..julefrid lär jag inte få innan whiskyflaskan öppnas på julafton...

Ansiktet harmonierar med julfärgerna..

Kvart över åtta för andra dagen i rad..det märks att pressen och stressen över att bli klar med allt innan jul har börjat..

Det gäller inte bara jobbet..där räcker det att konstatera att 18:30 nog blir en normal tid för mig att gå hem de sista dagarna...utom imorgon då..då är det träningen, så jag måste sluta lite tidigare..

Vad gäller julklappar och så känns det ganska bra, men ändå inte riktigt..försökte kolla upp med kusinen igår vad jag beställt för jultidningar, har en bestämd känsla att ett par av dem var avsedda för julklappar, men är inte riktigt säker...sen saknas det lite till...får panikhandla på måndaglunch antar jag..

Mor var ju smart också..hon ringde mig och beklagade sig över hur svårt det var att hitta raggsockor åt mig, hon undrade också vilken storlek jag hade på fötterna...jag har visserligen önskat mig nya raggsockor, men jag vill inte veta att hon letar efter det..själva poängen med julklappar är att de ska vara en överraskning...

Inte får jag boxas mot den blonda controllern imorgon heller..hon är förkyld..nåväl, jag får leta reda på någon annan..jag behöver definitivt en rejäl genomkörare innan jul (kanske, kanske jag kan gå ner de sista 9 kilona som beöhvs under det passet..)..

Olga vaknar till liv efter att jag skrämt henne igår..

- Jerker, har du klippt dig? Olga upptäcker det efter en dag..
- Yup..
- Du ser ut som Pusjkin.
- Ok, är det bra eller dåligt?
- Det är roligt..

Roligt? Fast jag vet inte..se nedan..jag har inga polisonger...


Söder blev lite fattigare igår...


Punkt ett avklarad..

Jag glömde..har fixat tomte till julafton redan..sist så fixade jag det strax innan Kalle skulle börja. Inte i år, i år var jag ute i tid...redan i söndags faktiskt..

Och i jämställdhetens namn är det givetvis en kvinna (även om vän av ordning här antagligen inflikar att det inte är särskilt jämställt då det var en kvinna även sist..)..

Nu får lillebror städa och mor fixa maten..mitt jobb är gjort...

iiih åhhh full som en kastrull..

Tisdagar när jag faktiskt kliver upp i tid och hinner både duscha och raka mig innan julkalendern börjar känns betydligt bättre än måndagar när jag försover mig..

Så tisdagen har börjat bättre än gårdagen iaf...låt vara att frukosten var sådär lagomt god..höll på att dö av tristess när jag försökte äta upp den..å andra sidan blev det ingen frukost alls igår så...

Nu gäller det bara att dagen fortsätter på det positiva sättet..jag är mer än lovligt tveksam till det..

somsomsom..do ba da wididi...

Jag hatar måndagar som börjar såhär...

Som börjar med att jag vaknar innan alarmet går igång, men eftersom det är måndag tycker jag att jag kan somna om och kliva upp först när alarmet går igång..
Som fortsätter med att jag sover mig igenom en timmes alarmerande och därför missar julkalendern..
Som går vidare med att jag vaknar kl.8, drar med mig täcket till soffan för att se på nyheterna och sporten..
Som sedan jävlas med mig iom att jag somnar om på soffan..
Som får för sig att kvart i tio är en lagom tid att vakna igen..
Som gör att jag kliver in på kontoret kl.11...allt positivt från förra veckan är borta..

När sedan alla kommenterar min hårklippning med "men du kunde väl tagit lite mer"..jag klippte fan bort 5cm..jag kan inte längre tugga på min lugg okej? Dessutom så syns de gråa håren så ini helvete mycket när jag klippt mig, så nu tänker jag inte klippa mig innan påsken..

Jag har iaf Ronnie Hellströms autograf..

Det fanns en oro hos mig i torsdagskväll..en oro att någonting började hända, något jag inte riktigt kände mig bekväm med..

Det var på KI-boxen, efter själva passet, under nedtrappningen. Ledaren stod och mässade om att vi skulle stå med hälarna ihop, andas långsamt, in genom näsan, ut genom munnen, blunda. Ni känner hur det kommer en svag bris som ni följer med, ni vajar i vinden och andas lugnt. Då hände det...
Jag befann mig helt plötsligt på en äng där jag vajade som ett rö i den milda brisen, där ängen slutade tog vattnet vid och i horisonten tornade bergen upp sig och plötsligt gick solen upp bakom bergen och ängen fylldes av ljus.

Wtf? Var det början på hamoni jag just bevittnade? Vad är det med mig? Andlighet och sånt tjafs, det är inte alls jag. Jag gick ifrån passet med en orolig känsla i magen, skulle det här vara början på en ny Jerker? En Jerker som talar om vikten av andlighet? Som börjar meditera? En Jerker som helt plötsligt börjar köpa på sig en massa stenar för att fokusera krafterna och blablabla??

Nåja, på lördagen vägde jag mig och all eventuell andlig harmoni kastades ut på gatan. Visst, jag har blivit en cm smalare över magen (mindre groteskt fet är nog rätt beskrivning), men vikten har ökat..den nye Jerker blev hemlös och den gamle Jerker köpte en pizza att tröstäta..

Dessutom, om jag ska välja att tro på den däringa harmonin..jag var där på ängen själv, det kan inte tolkas som något annat än att jag kommer fortsätta vara själv resten av tillvaron på jorden..

Vem vann egentligen?

Jag är ju inte helt tappad bakom en vagn, så jag visste om att det var idol-final igår *kräkljud*...och att nån Alice och nån Kevin från Malta var i finalen..hey, jag kan läsa rubriker..

Så när jag kom till Ringen för att hämta ut en julklapp till dotra idag såg jag rubrikerna på Aftonslasket och den andra blaskan...stora som fan "Kevin blåst av tv4" & Kevin i svartsjukebråk"...ingenting om vem som vann..

Det som ändå känns skönt är att ingenting av värde hände igår eftersom det var sådana rubriker om en ointressant sångtävling på tv, för hade något av värde hänt hade väl det kommit på löpsedeln?
Eller är det svenska folket så inavlade att vi intresserar oss mer för skit-tv än vad vi gör av verkligheten? Jag vill påstå att jag är ganska ointresserad av världen utanför Söder, men är det så illa att resten av svenska folket hellre häckar framför tvn och ser något blaha från globen än umgås med familjen?

Att jag ser mycket på tv, hänger vid datorn alldeles för mycket är helt okej, jag har varken vänner eller familj, jag måste ju göra något för att få tiden att gå (läs pundhuvud, läs..bilda dig..fettsug dig..), men resten? Alla i Sverige kan väl ändå inte vara lika patetiskt ensamma som jag är?

Vem vann egentligen?

Snart helg på riktigt..

Igår fick jag box på pannan av Erik Norrlänning..det var under en paus när jag bytte till boxhandskar..gjorde ett liten låtsasattack och Erik, som den norllänning han är lyfte högern blixtsnabbt och boxade i pannan..givetvis kommer jag att anmäla det hela, det blir en sittning i eftermiddag här på jobbet...eller inte..

Det var drygt iaf..skönt drygt som vanligt (om man nu kan säga "som vanligt" efter att ha varit där tre gånger)..jag tror att det blir att bygga vårterminen på den häringa KI-boxen och sedan köra på med gym, innefotboll och innebandy...tills det är dags för att börja jogga på vårkanten..Midnattsloppet ska klaras av under timmen till hösten..

No limit..

Jag tror att den största nyheten idag är att jag rakat mig..bara sådär..mitt i veckan...

Fast det är klart, man vill ju se bra ut på sin egen begravning..jag skickade HR ner i golvet på innebandyn igår (nej, det var inte meningen, jag rörde henne knappt), så jag antar att jag får igen rejält på boxen ikväll..

Sheffield Wednesday...

Jag köpte en ny stekspade igår..den förra åkte ju i soporna i måndags..det känns skönt att ge sig på döda ting som inte kan försvara sig..

Hämnden är givetvis att det känns som om en förkylning är på gång..vilket skulle passa skitbra eftersom det äntligen känns som om träningen ger resultat..gud vill tydligen inte se en smal Jerker..jag tycker inte om gud..

Ska spela innebandy i eftermiddag iaf, sen får vi se..kanske hjälper om jag kan få sova ut någon gång också..det är omöjligt under  veckorna..igår tvättade jag till 23..blev inte trött förrän vid ett på natten..kom iaf upp i tid till julkalendern...

Det är ingen slump att SLs logga är blå...

Satan i gatan vilken skitdag gårdagen var..inte nog med att jag försov mig, det fortsatte likadant..

Eller inte riktigt..på jobbet har vi årets tema varit "i balans"..lite fokus på må bra med andra ord...så vi hade en stegtävling nu under hösten..det var prisutdelning för den igår..vårt lag gick i mål iaf..mycket tack vare vår karismatiske ledare (jag)...de delades även ut andra priser...den blonda controllern fick pris som årets förebild..Erik Norrlänning årets domptör..jag fick pris för årets jävlar anamma...kommer inte ihåg motiveringen, men de nämnde något om mina polisinsatser för att stävja fusk (jag misstror alla när det kommer till tävling)...det var trevligt..

Efter jobbet gick jag på gymmet..helt okej det också...

Därefter bestämde SL för att jävlas big time..företaget suger normalt, nu var det riktigt måndags-sugigt..när jag kommer till tuben står det att nästa tåg kommer in om 6 minuter..okej, jag tajmade lite dåligt, kunde gott skyndat mig lite mer i omklädningsrummet, men jag missar ändå bara första omgången av grabbarnas curlingmatch på tvn...går och tar ut pengar eftersom jag har tid med det..
Kommer upp igen, fortfarande inget konstigt..3 minuter kvar..2..1..försenad, nåja tåget är ALLTID minst 1 minut sent..sen börjar de säga något över det miserabla högtalarsystemet..efter några minuter hör jag äntligen vad som sägs..något fel mellan Kista och Akalla, ersättningsbussar går mellan Hallonbergen och Akalla..okej, nu är jag sur..funderar ett tag på om jag ska stå kvar och hoppas att det ordnar sig snart eller om jag ska ta buss...
Bestämmer mig för buss..kollar och ser att en buss går till Vällingby..tar jag den kan jag hoppa på gröna linjen direkt..det tar längre tid, men jag slipper trängas på en trång ersättningsbuss iaf..

Kommer till Spånga, eller som vi innerstadsbor säger mitt ute i fucking nowhere..då går bussjäveln sönder..vi får gå av och stå och vänta i regnet på nästa buss..det kommer en, en annan linje..den går också till vällingby, tar den och inser sen att den stannar vid varenda jävla mjölkpall på vägen...äntligen i ABC-förortens vagga..ner till tuben, står ett tåg inne..ingen påstigning (tack som fan)..6 minuters väntan till sen sitter jag äntligen på väg hem till den trygga innerstaden..
Mer än två timmar efter att jag påbörjat min 45-minutersresa hem är jag äntligen innanför mina dörrar..grabbarna spelar uselt..jag har missat mer än halva matchen..börjar laga mat..det krånglar för mig också (but of course)...blodsockret är någonstans kring fotsulorna vid det här laget och till slut kokar jag över...jag misshandlar stekspaden och slänger den i vasken...

När jag äntligen fått i mig maten är klockan 22..lite sent för att ringa mor och fråga hur operationen gått...går och lägger mig redan kl.12 mer eller mindre i vredesmod..

Idag däremot, vaknar jag ett par minuter innan klockan ringer, kliver upp..duschar äter frukost, ser på julkalendern och är inne på jobbet redan kvart över åtta...tisdagen kanske blir bättre?

Note to myself: glöm inte köpa ny stekspade ikväll..

Måndag schmåndag..

De 5 dagarna förra veckan som jag kom i tid till jobbet var tydligen vad kroppen orkade med, för idag var jag tillbaks i den vanliga måndagstrallen..klev innanför dörrarna kvart i elva..bra jobbat!!

Jag vet att jag hörde alarmet en gång, men tänkte att jag går upp nästa gång det ringer istället..det ringde inte något mer (vad jag hörde då)...och klockan var nio...i ett försök att inte helt stressa ihjäl mig tittade jag iaf på nyheterna innan jag duschade..lite bättre start på dagen då..

Men nu, nu är det jobbigt...måste försöka takta upp fort som fan..

Förresten, vet ni hur skönt ostressigt det är att åka tunnelbana lite senare på förmiddagen...ingen hets och jäkt..det enda som stör är det dåliga samvetet av att försovit sig än en gång..


Kaboom?

Det har inte blivit så mycket skrivet här under helgen, anledningen är givetvis dotra..jag vill inte att hon hittar hit, jag vill inte heller att hennes mor hittar hit...jag menar, det är solklart att dotra kommer nämna något om min blogg om hon får reda på den, så då kommer hennes mor av nyfikenhet komma hit och sen är den här bloggen för alltid förstörd..så jag undviker att sitta vid datorn så mycket som möjligt när dotra är här..

Därför kommer jag någon gång att döda den här bloggen och kanske starta en ny..jag skjuter på det hela tiden för att jag är för slö för att göra några ändringar, men det kommer..sen..

Vi var på Madagaskar 2 idag vid lunch..inte så mycket folk..skönt...men visst sa de något om "knullhet" eller liknande i filmen? Jag reagerade direkt, funderade på om jag hört fel, men tyckte inte det var läge att fråga dotra om det...

Jag bloggar också på curlinggrabbarnas hemsida och eftersom de spelar EM just nu blir det fler inlägg än vanligt...skrev ett tidigare idag och precis när jag bara skulle trycka på spara-knappen kom jag åt någon annan knapp och fönsterhelvetet släcktes ner..allt borta..det var dessutom ett inlägg som andades optimism..hur många såna har jag inom mig egentligen?

Nåja, jag ska dit igen nu..de vann två matcher idag, så nu ska skrivas upp alá kvällstidningsstyle..


Pappa, vilken tur att du lagar världens bästa mat..

För två veckor sen var jag med Håkkis lag och spelade innebandy förra gången..det gick hyggligt..gjorde 3 mål och vi vann båda matcherna...det som var mindre skönt var slaget jag fick över hälsenan i första matchen...det har gjort mer eller mindre ont sen dess..eller fram till i torsdags..

Dessutom, för två veckor sedan var första gången jag var på KI box, så jag hade redan duktig träningsvärk innan matcherna..

I torsdags var andra gången jag var på KI box..så naturligtvis var det en rejält stel Jerker som spelade idag..dotra var eld och lågor eftersom hon skulle få se pappa spela innebandy..följdaktligen var det en som satte sitt smalben i vaden redan första matchen..och det känns rejält nu..inga avbytare hade vi heller, så efter att ha spelat 2 matcher (3x11min) är jag rejält slut nu...

Jo, vi förlorade båda..det funkade inte att köra utan avbytare, men jag gjorde iaf 3 mål per match, så dotra var nöjd efteråt..ändå hade jag rejält oflyt med målstolparna i sista matchen..en i kryssribban, en i ribban och slutligen en i stolpen..så det kunde ha blivit lite mer, men 6 mål på en eftermiddag får räknas som godkänt..

Det tyckte nog Håkki också, för jag fick förfrågan om jag inte ville vara med hela nästa säsong..svarade lite tvekande att jag kanske inte kan alla matcherna, jag kan ju inte dra dit dotra varje gång..Håkki vände sig direkt till dotra:
-Emma, visst är det kul att se pappa spela innebandy.
- Jaa...
- Där ser du, du är klar för nästa säsong..

Alldeles lysande..det kommer betyda att vissa veckor får jag motion 6 dagar i veckan..perfekt för kroppen..eller inte hela kroppen kanske..fettcellerna lär inte bli så förtjusta..

Imorgon funderar jag på om vi ska gå på bio..vi kan inte gärna sitta inne hela dagen..

Grabbarna gjorde som sin matriale i innebandyn och förlorade sina två första matcher i EM..nya tag imorgon...

Förresten, är det meningen att man ska få lust att köpa ut åt ungdomar när man ser Systembolagsreklamen?

Curling-EM be there or be a jerk..

Prisa gud, skatteåterbäringen har kommit...när jag loggade in på nätbanken tidigare idag blev jag smått chockad när jag såg hur mycket som fanns på kontot, tänkte att det måste vara något fel först..sen trillade poletten ner..återbäringen..trodde den skulle komma först nästa vecka..

Något annat som kommit...dotra..med ordern att det skulle köpas in lusmedel..tredje utbrottet den här hösten...snart får de bränna ner hela staden för att bli av med skiten...nåväl, jag kammade igenom håret i eftermiddags utan att se tillstymmelse till löss..men nu kliar det på hela min kropp...tankens makt..tänker väl ändå dränka henne i avlusningsmedel imorgon..

Synd bara att 6000 av återbäringen gick till min skuld till mitt och lillebrors huskonto..när jag sen betalt säsongskortet är det ändå mindre kvar..men det ska väl räcka till ett rejält besök i shopen, lite vanliga kläder och julklappar..

In just a few hours..

Fem dagar i rad har jag kommit in kl.9 till kontoret..jag är ett under av stabilitet..det skulle nog verka mer vuxet om det inte vore för att anledningen till att jag kommer upp i tid är att jag tittar på julkalendern varje morgon..

Jag slutar redan kl.14 idag..dotra kommer ner..förra gången valde hon att åka skoter istället för att spendera en helg med sin far (men jag är inte bitter)...när jag berättade för henne att hon skulle få följa med och se mig spela innebandy blev hon glad...jag tror nästan jag har gått för långt i min uppfostran..

När jag frågade hur hennes innebandyturnering gick svarade hon "Dåligt, vi vann inte"...en riktigt dålig förlorare är hon..jag älskar det..Torsdag

Jag har varit exemplarisk vad gäller rutiner den här veckan..jag har vaknat lite försent för att hinna duscha innan nyheterna kl.7 vilket gjort att jag legat med täcket virat runt kroppen (stort täcke) på soffan under julkalendern och duschat först efteråt..det gör att jag kommit in på jobbet kl.9 varje dag hittills..det är helt okej, inte så bra som det kan vara, men helt okej...

Tyvärr kommer jag gå back i flexen den här veckan ändå..den däringa lägenhetsvisningen i måndags förstörde för mig..och i slutändan får vi väl säga att den var helt onödig. Lägenheten är nu uppe i 1.78 miljoner och budgivningen är inte slut än...för ett renoveringsobjekt..var är krisen när den behövs?

Ser att räntorna gått ner igen också..jag känner nästan 500 spänn jämfört med förra månaden..skönt..det behövs..

Ikväll är det box..

Till Tant...

Darin? *fnys*..riktiga karlar lyssnar på det här..

Två dagar till kärlek..

Jag tänkte jag skulle skriva något, så jag puttade ner sorgeinlägget lite..sen slog det mig att jag vet fan inte vad jag ska skriva om?`

Det mest upphetsande idag är väl att jag gjorde det avgörande målet i sista matchen i innebandyn..woho, duktig Jerker..eller kanske att HR sprang in i mig och undrade vad jag är gjord av...mest fett svarade jag..fast hon höll inte med eftersom det tog tvärstopp..

Eller antagligen att jag fortfarande har ont i hälsenan nästan två veckor efter att den där muppen drog innebandyklubban över den när jag spelade med Håkkis lag...istället för att dagdrömma om trevliga saker handlar det mest om hur jag sliter av hälsenan när jag håller på och tränar (bra Jerker, tänk positivt)...

Imorgon ska jag på KI Box igen..ska slå på HR den här gången...

Sorgeband på

Edit: Sorg är något privat, och det hade väl varit okej om det varit mitt privata att skriva om det här. Nu är det inte så, så jag raderar pekoralet..

Mina tankar går till familjen...

Fuck positiv..gör en apa glad eller nåt..

Det bästa jag gjorde i matchen var när jag nästan rensade bollen på domaren och det var inte ens meningen...skulle få ur mig lite aggressioner bara..trodde jag skulle få två minuter där, jag hade precis gnällt på honom...

Ja, vi förlorade...så det blir b-slutspelet..skönt, då får vi sovmorgon..

Tänker mest på Rebbe nu...först hade hon guldlägen att göra sitt första mål..tror hon hade två returer på ett skott..på slutet nickade Töbin fram till henne, hon hade bara att sätta pannan till och då kommer en stormupp och sparkar henne i ögat..för övrigt samma öga som hon fick ett finger i för två månader sen..det hade väl precis läkt..hon sitter väl på St Göran och väntar på undersökning nu..hoppas det går bra..

Det gav oss en given straff..som vi sumpade, sen avslutade vi med att spela 4 mot 2 utan att kunna kvittera..vi sög helt enkelt..jag var inte ensam i formsvackan ikväll..

Nåja, viktigast är att Rebbe inte blir för illa däran..

Tur det finns stil hos någon...

Erik Norrlänning hängde med mig på lägenhetsvisningen igår, vi stannade till hemma hos mig, så jag kunde lämna av träningsväskan och hämta måttband först..

- Men, din lägenhet är ju skitsnygg??
- Ja vad trodde du?
- Jag har ju sett huset i Sörsjön..
- Du tror det är mitt fel? Jag har ju sagt att det inte är jag..

Någon minut senare är han i telefon med frugan..Jag står i Jerkers lägenhet, den är skitfin..ja, trodde jag inte när jag såg huset i Sörsjön..attattatt,,mycke att blir det..

Regnet öste ner på vägen till jobbet imorse..men om jag ska testa något ovanligt och försöka se positivt på saker och ting..

Att regnet öser ner innebär att det inte är minusgrader..skönt..mitt hår lockar även till sig lite mer vid regn..bra skit..

Att dotra måste ta en tidigare buss till mig innebär att vi får träffa varann en timme längre och att vi kanske slipper den värsta rusningen på fredagseftermiddagen..bra skit..

Att Hannes sålt sig som en h*ra innebär att jag kan raljera för VDn om hur finnar bara är pengakåta monster är också roligt..

Att jag trots allt kom in till nio imorse är också helt okej, drömmen är kvart över åtta, men nio är ganska bra..bättre än kl.11 iaf..

Att Håkki frågat om jag är sugen på innebandy på lördag är bra..jag behöver röra på mig och innebandy är kul..och så får dotra se pappa röra på sig också (positiv förebild)..nu är det bara att hoppas att jag inte suger fullständigt på lördag..

Att det är tisdag innebär att det är 1 dag närmare helgen..

Att vi ikväll spelar sista seriematchen för Skinn FC är bra, för resten av tisdagarna i december är nu lediga och jag kan jobba ifred..

Att jag trots allt försöker hitta något positivt i tillvaron innebär att jag äntligen fått utdelning för alla tunga droger genom åren..


Men, hur kunde jag glömma att det är måndag?

Bra kväll? Ganska skön, lugn och ro i soffan? Inga särskilda motgångar såhär på kvällskvisten??

Men så jävla kul för er då...

Först, det som en del av er kanske skulle kalla en världslig sak..hockeyhoran Hannes Hyvönen försvinner från SSK...mao min kapten i dreamteam försvinner från elitserien..nu ligger jag inte särskilt bra till ändå eftersom sopan inte spelat de senaste matcherna, men nu är det helkört...vi har benhårda regler på jobbet..inga byten, inte ens byta lagkapten är tillåtet..jag är fucked..fy fan för bönder från Tälje...satan...hoppas de åker ur..

Sen ringer dotras mor...Swebus (busshoror) har dragit in dotras normala busstur på fredag..okej, inte så farligt hon kommer lite tidigare..kan jag väl överleva...när jag kommer hem så kollar jag bussen på söndag för säkerhets skull, men fan...är alla idioter på gång idag? Det går en buss till Falun, visst gör det det...men, det är byte i Borlänge..ja, det är ju jävligt lämpligt för en nioåring..kollar för säkerhets skull hennes buss ner hit..jodå, visst fan är det också byte..inget som sas till dotras mor inte..är hela jävla världen idioter nu för tiden? Kändes det inte viktigt att meddela att det är bussbyte när man får reda på att hon är nio år? Sopor..Swebus suger mer och mer för varje dag som går..hur det blir nu vet jag inte, men troligen drabbar det här mer hennes mor än mig..skulle tro att hon får åka till Borlänge för att lämna av dotra där ett tag framöver, tills dotra blivit lite äldre..

Tåg? du skämtar va? Byten där också...inget som funkar mao..

Så den här jävla kvällen är alldeles lysande..dessutom var den en miljon människor och kollade på lägenheten så att den skulle gå för en rimlig penning är väl bara att drömma om..mao, kvar i den här lägenheten tills dotra tvingar mig att flytta till något större..måtte det dröja, för det blir garanterat i förorten..

Och Xpert eleven sen..visst, jag får 1-1, trots ett massivt spelövertag, men jag får också två skador och 3 spelare avstängda nästa match..varav en av dem är seriens bästa anfallare..någon som tror jag ens har en chans i returmötet mot Öje-Venjan??

Det är kvällar som den här som man bara borde stoppa huvudet i ugnen och slå på gasen (en negativ sak med den lägenheten jag kollade på, ett alternativ mindre att begå självmord på..elugn funkar inte riktigt..)..

Wohoo, bara 23 dagar kvar..

Tre timmars sömn är väl inte att rekommendera inför en måndag, men vad göra när det inte går att sova..höll ändå ut till kl. ett innan jag gick och la mig..vid halv tre gav jag upp, reste på mig, la in en snus och hämtade en tidning att läsa...somnade någon gång runt halv fyra..

Tre timmar senare ringde klockan, tog mig nästan upp direkt, men det blev en 10 minuters snooze..borsta tänderna, lägga till sig i soffan och kolla på nyheterna, sen började det..Julkalendern...våga vara barn...

Den var väl helt okej, även om jag är övertygad om att jag kommer vilja spöa upp Klas fler gånger denna december..

Följden av julkalendertittandet är att jag kom in på kontoret redan kl.9..på en måndag...sjukt..ovanligt..

Det mest spännande blir att se om jag somnar med ansiktet i tangentbordet före eller efter lunch...