Ifall någon undrar..

Här spenderade jag min eftermiddag..
ah men...

..jag vet..härinne skrivs det då aldrig någonting..
Den här gången är det livet som träffat mig..livet som tvättslav..har tvättat tre kvällar på raken nu..och strukit i två..

Jo, det låter värre än det är..jag hinner bara med en maskin per kväll, så det tar lite tid innan man blir klar..typ en hel vecka..men nu är jag klar..för den här veckan..


Fy fan vad härligt!!

Sorkjävlarna tog guld..vi vet alla vad som händer när de vunnit två matcher på raken..HYBRIS!! Hur ska det då bli nu när de snott guldet från äckliga götet?? Räkna med kvartssamtal, läktarbråk och krisrubriker i tidningarna innan ni lärt er stava till det öststatslag som piskar råttorna i CL-kvalet..

Om nu bara skansen kunde klara sig kvar också..då måste vi väl slippa åka ut till råttsunda nästa säsong? Tänk så förbannat skönt att äntligen få spela alla hemmamatcher på Söderstadion!!

Jag ser iaf fram emot nästa säsong, äntligen Superettan och no more öststatsgrå betong ute i norrlandsprovinsen som så gärna vill tillhöra Stockholm, men bara är en illaluktande förort som varje vettig människa aktar sig för att sätta sin fot i..

Om de nu bara kunde skicka ut information om säsongskorten..

Äntligen Söderstadion!!