Står jag kvar ensam?

Läppar som ljudlöst lovade mer

Ögon som bara log

Doft ljuvligare än en försommardag

Hjärta vidöppet, redo för det orden sa

Hon försvann västerut med nyckeln

Ensam kvar står jag


Försöker tänka mig ett liv utan

Försöker klara dagen ensam

Försöker förstå varför

Försöker gå vidare

Är stillastående på samma plats

Står ensam kvar, jag


Vill se framåt

Vill tänka "hennes förlust"

Vill tro på kärleken

Vill tro på en chans

Famlar i limbo

Ensam står jag kvar


Aldrig mer samma värme

Aldrig någon som kan ersätta

Aldrig mer samma känsla

Aldrig att blixten slår ner två gånger

Alltid sist kvar, aldrig vald

Kvar står jag, ensam..


Villa suger..

..orden är min dotters..hon sa dem i slutet av matchen när Villa tryckte på...ångrar att vi inte gick dit ändå..

Men, hennes far var trött och somnade när han läste tidningen, så middagen blev lite sen..hon var nöjd med den idag också..älgbiff, potatisklyftor och paprika, sallad och bea-sås..problemet nu är att toppa den middagen till imorgon..lutar just nu åt Lasagne..måste bestämma mig innan jag går och lägger mig iaf...

Sedan blev det Let's Dance..hennes val...nåväl..

Imorgon..är hon min största supporter när jag spelar innefotboll, sen blir det nog damhandboll i Eriksdalshallen..vi har aldrig gått på det förut och det känns som om vädret inte blir nog bra för att vi ska dra oss ut till Stadshagen..det får bli nästa helg istället..då kanske Shabaan är med också..

Fortfarande inget svar från Bajen om hur jag ska göra för att få ett säsongskort på sektion L, rad 13..fortsätter de såhär tänker jag fan bojkotta A-laget i år..aldrig att jag tänker jaga lösbiljetter en säsong till..då får det bli ett par matcher med dotra och inga mer, sen HTFF, damlaget och juniorlaget..

Klockan är 14:30..

..solen skiner, chefen gick för en halvtimme sen..dags att ta helg..äta en sen lunch och sedan hämta upp dotra..


Positivt mitt i bedrövelsen..

Den här veckan har jag kommit inom flextiden varje dag, tre dagar har jag varit på kontoret före kl.9..de som inte förstår hur stort det är har aldrig sett mina flextidsrapporter..

Lustigt nog har det inte ens varit drygt..det har funkat hur bra som helst..jag har till och med varit positiv på jobbet..jag undrar vad de har gjort med kranvattnet egentligen? Den blonda Controllern har varit orolig för min hälsa..

Då är det ändå lite synd att titta i flextidsrapporten för februari..jag kom in i månaden med +/-0..jag avslutar den med -14...min årliga vinterdepression kunde inte hålla sig borta i år heller( i år kändes det iaf som att jag hade en anledning att vara deprimerad..det går framåt)..nu har jag iaf haft den och ser fram emot när jag blivit nog smal för att kreera en ny ölmage...

Positiva tankar..det är ändå 08:ans år och i eftermiddag kommer min dotter igen...vi ska se på bandy ikväll, men jag vet inte än om det blir tv eller live...

En ska inte tro att en får ha det alltför bra..

Lysande spinningpass idag..Jenny sträckte på sig ordentligt..min rygg höll och under sista låten kände jag hur det brände i låren..annars är det alltid ryggen som tar slut först..skön känsla..

Duschar ganska snabbt.. hinner med 19:50-tåget från Kista..känns bra, nu hinner jag handla och laga mat innan Per ska excellera i köket...

Ja, men så fan heller...kommer in till Centralen..puh..hinner precis med ett tåg...dörrarna stängs aldrig? "Ett tåg har gått sönder i Skanstull så vi blir stillastående ett tag"..funderar på alternativa resvägar..orkar inte byta plattform, sitter kvar..10 minuter senare går tåget iväg iaf..skönt..finns fortfarande tid att handla..

In på Ica..snabbt, grillkrydda, senap och olivolja..ställer mig i kön..extremt lång kö..nej varför ha öppet mer än två kassor..klart pöbeln kan köa i 10 minuter..tittar vad jag har framför mig..bara tre st...men va fan? Vem i helvete veckohandlar kl. 20:45 på en torsdag?? Förbannade jävla medelklasspar...nervöst, nervöst..

Kommer hem..finns en möjlighet att hinna med matlagning innan Per (seriöst, steka en hamburgare, hur lång tid tar det???)...

Slår på stekpannan, slår på kranen (diska efter Per)..ställer väskan på stolen...satan, hänglåset.. jag glömde hänglåset..suck..jag behöver verkligen saker att lägga ut pengar på den här månaden..steker hamburgaren, fyller på diskvatten, plockar ur träningsväskan med de svettiga kläderna, byter om till hemmadressen..slår mig ner framför tvn..missade bara ett par minuter iaf...

Å inte fan har jag fått något brev om hur jag ska bära mig åt för att få det där säsongskortet på sektion L, rad 13...det har gått mer än två veckor...

Update..om eftermiddagen..

För er som suttit och F5:at min blogg för att se hur mitt utvecklingssamtal gick kan jag meddela att vi skjutit upp det ytterligare en gång, min chef är väldigt förkyld och kommer gå hem tidigt idag..

Jag slog vad med den blonda controllern om att hon kommer ha sitt utvecklingssamtal före mig..hon åker till Thailand imorgon bitti för två veckor och hennes chef har brutit benet..tror ändå att hon hinner före mig, men med lite tur hinner jag ha det innan det är dags för semestern..i augusti...

Jag frågade henne om hon inte skulle sakna mig när hon är borta så länge? Hon höll med och sa att hon skulle ringa pojkvännen och säga att han inte behöver packa, jag åker med henne istället...

Jo, hon sa så, men jag tror hon skojade..

Torsdag..

Klev innanför kontorets väggar före nio även idag..jag är på gång..trots fadäs med väskan..knuten till axelbandet gick upp och jag förlorade viktiga 5 minuter..och mitt goda humör för ett tag..

Nu har jag jobbat ett tag och resten av dagen går i princip i utbildningens tecken..jag ska försöka lära människor vad jag gör..jag har litet hopp om att lyckas...jag är en extremt dålig lärare..

Dagen avslutas med utvecklingssamtal..det känns ganska bra..bättre än de tidigare gångerna det var meningen att vi skulle ha det iaf..jag vill inte längre blåsa skallen av mig..i min värld betyder det att jag är på ett optimistiskt humör..

Just nu..jag och GM ass tittar på möjliga lägenheter inom min prisnivå...det ser tomt ut..dotra får fortsätta sova på en madrass på golvet..

Fråga Olle..

Ikväll är Karolina Fjellborg gäst hos Fråga Olle..skönheten går i släkten..jag kommer ihåg när jag gick i gymnasiet, jag var gruvligt förälskad i hennes storasyster..

Känslorna var inte direkt besvarade..en luciafest i Rosengrens matsal var hon så berusad att hon inte kunde röra sig..jag såg min chans och satte mig bredvid henne för att säga några druckna ord...då reste hon sig och gick, för första gången på en halvtimme..tror det var enda gången hon rörde på sig under hela kvällen..

Senare blev hon påkörd uppe på fjället och är tyvärr inte längre vid liv..

Trött..

Orkar inte skriva något just nu..borde kanske skriva om utskällningen jag fick idag som tog ner humöret lite, men va fan..sånt får man tåla när man inte hunnit med sitt jobb..

Näe..kanske senare ikväll..

Jag förlorade...

..helt jävla otroligt..det finns inte på världskartan..hur gick det till? Bortaderby på Skinnarvallen, domaren var helt horribel...hemmafansen lika osportsliga som vanligt..det finns inte att SS Lima (SS= Sälen/Sörsjön för er utomsocknes) kan få pisk mot Malungs IF...förbannade skit...

Revansch ska tas på torsdag hemma på Skottvallen..då ska de jävlarna se..Bengt Enkvist och Finn Ekströmmer kommer springa i åttor runt Ronald McDonald Conradsson och de andra lortspelarna i Malungs IF...jag förutspår en seger med 5-0...

Ja, jag talar om ett managerspel på nätet (xpert eleven) hur så? Det gör lika ont ändå att få pisk när man så klart har dominerat matchen...

Kommer tidigt, går sent..

..det är reglerna på kontoret..visst, så tidigt kom jag inte, men det var tidigt för mig..

Följdaktligen går jag också hem sist..efter en dag där jag först hade med mig min positiva attityd från igår (eller som den blonda controllern sa: Vad är det för fel på dig? Du ler...)..men under eftermiddagen steg frustrationen till oanade nivåer..fast det har löst sig..ett par snälla ord från städerskan och jag är from som ett lamm igen..

Nu är några kollegor och bowlar, jag ska gå hem och laga till makaroner och köttbullar..det är hårt att vara ett hjon ibland..

före nio, före nio, före nio..

..jag kom in på jobbet redan halv nio...före min chef..det var endast tredje gången i februari som jag var inne före nio..

I'm on fire!!

Förresten..

..jag är besviken på Akademibokhandeln och den här andra (som jag nu inte kommer ihåg vad heter..eeh, jo..) Bokia (tror jag)...inga kataloger över bokrean har skickats ut till mig..fick en från Åhlens iaf...jag brukar sitta och läsa igenom dem...pricka för vad jag vill ha...räkna ihop hur stor summan blir...börja stryka...och till slut köpa hälften av de som är kvar på listan och sedan inte hitta resten, men väl hitta några andra böcker och ändå bränna mer pengar än jag tänkte från början..

Så inte i år..nu vet jag inte hur jag ska göra..Luftslottet som sprängdes ska jag köpa..eftersom jag läst de andra två, men sen??
Kanske bara blir en bok bara för detta..min plånbok tackar Akademibokhandeln och Bokia...

Märkligt..rosa är tjej..rött är man..

Fokusgruppen var lite rolig..antagligen är vi totalt skadade..men när den rosa planschen kom fram kändes det plötsligt som en tjejburgare..trots 150g kött...när den röda visades kändes det riktat mot män..

Och lillebror..det var din gamla arbetsgivare som var intressenten i den här fokusgruppen..passar bra med Kina..samma färger på loggan...

Nåväl, jag är som vanligt ganska tyst i okända grupper och säger inte alltför mycket..när det kommer ut något cementeras jag direkt till mullig mansgris..märkligt..men..det gav lite pengar så nu överlever jag fram till helgen..

Kändes ganska positivt på gymmet också..det var en extremt ovanlig måndag..jag hoppas det fortsätter imorgon..då kommer jag närma mig en normal mail-box återigen..och kanske, kanske, kanske kan jag känna mig tillfreds lagom till helgen..beror på hur mycket som dyker upp..

Drog förresten in en enorm summa åt företaget idag..när vi budgeten i år känner jag mig extremt delaktig..jag skickade iväg en offert på 350 spänn...vad blir bonus på det? 19 öre?

Kosmos är i obalans..

Jag har gått omkring och varit positiv hela dagen..fått saker gjort och trots att jag inte riktigt kom den tid jag ville till jobbet (dök upp en timme senare..dock i tid..) så har det känts bra hela dagen..

Det börjar ta ut sin rätt nu..huvudvärken smyger sig på..

Apropå positivt..nämnde jag att min dotter kommer till helgen? vi ska..eeh..tja..hon ska få följa med på fotbollsmatch nu igen...sen kommer hon inte rita på några väggar på kontoret heller, för vi kommer inte vara där..vi ska titta på Vasaloppet också..det gör jag alltid..Swebus har också varit snälla och ändrat lite busstider, så hon dyker upp först vid 16-tiden i sthlm..då hinner jag jobba längre på fredagen..det passar mig utmärkt..

Ikväll ska jag gymma..sen ska jag på fokusgrupp..det handlar om snabbmat..känns som om jag för en gångs skull kommer att ha någonting att säga och inte bara cashar in 400 spänn..

Nämnde jag att solen skiner??

Måndag, ny vecka, ny chans, nytt liv...

Jag kom i tid imorse...*bugar och tar emot applåderna*

Inte den tid jag siktade på, men i tid..detta skola bliva mitt nya liv..i tid..inte självmordsdeprimerad, nästan positiv..jag tror det kommer hålla fram till lunch den här gången..

Det går väl aldrig över helt...

Förra helgen vandrade mina tankar alltsom oftast ut mot en västlig förort (ja, då inte dotra höll mig igång)...jag tänkte med sorg i hjärtat på det som inte blev av..kanske var det att jag åkte tuben ut västerut så många gånger den helgen...ut till Bromma flygplats..till Sumpan..till Brommaplan..kanske var det något annat..kanske en känsla av att vilja krama någon...

En önskan att någon gång kunna svara dotra att jag faktiskt är kär när den frågan kommer upp..

Hon var i mina tankar iaf..jag hoppas hon mår bättre..hoppas hon blir bra...det hjälper inte mig, men det hjälper henne...

I helgen klarade jag av att titta på bilder på henne utan att falla i gråt, så jag antar att jag är på bättringsvägen, men det ger mig inte dagar med färg för det..och i hjärtat är det isande februari-kyla trots plusgrader...

Kärlek är inte för mig, jag ger upp det..jag koncentrerar mig på det som jag kan påverka..min hjärtinfarktsmage, mina timmar i flexbanken..det kan jag påverka till något positivt..det ska jag göra..

Mitt sportintresse..det ger mig den passion som behövs..jag får klara mig på det..det borde gå..jag har klarat mig så länge utan köttslig kärlek nu att det är mer normalt att inte ha någon att krama, att pussa än tvärtom..

Jag skiter i hur många älgar det blir på balkongen, jag är färdig med det livet..jag slipper tjata om sminkrester i handfatet också..

Det kryper i kroppen...

..jag vill se fotboll nu...jag vill få utskicket från Bajen om säsongskortet, så jag kan köpa mitt säsongskort på sektion L...

Jag är så skadad så sent igår kväll satt jag och lästa på FC St Gallens hemsida för att se när de spelar nästa match..nästa gång jag är till Schweiz ska jag se en match med dem..helst hade jag åkt innan serien slutar nu, så jag får se en match på deras gamla arena..sen vill jag även besöka deras nya arena i framtiden..måste hitta en anledning att åka till Schweiz å jobbets vägnar..HK ligger ju i princip i grannbyn och i Schweiz är allting nära..jag vill köpa en FC St Gallen-halsduk...

Jodå, ni behöver inte vara oroliga, de spelar i grönvitt de också...

Nu måste jag hitta på en ny ursäkt..

En av mina ursäkte till att inte skaffa hund har ju varit tidsbrist och vart hunden ska vara när jag sliter (jo, tjena) på jobbet...den håller inte längre..

Det har startat ett hunddagis på Östgötagatan...jag kanske fortfarande kan skylla på tiderna på hunddagiset..7-18..jag hinner oftast inte hem före kl.18..vi kör på det..

Och sen..ärligt..ska man verkligen ha en gråhund i innerstan?

Efter en viss förvåning..det är faktiskt söndag idag..

..söndagar brukar mest vara ångestdagar...idag har det varit en bra dag..det har känts skönt hela tiden..kan vara att jag är kvitt förkylningen, kan vara något annat..

Vaknade kvart i tolv..skönt..en kvart kvar till tvättiden...ner och slå på två maskiner..laga frukost/lunch..äta..titta på skidstafetten...ner till källaren igen.slå på två nya maskiner..sängkläder och soffkuddar..förkylningen ska ut ur huset helt och hållet...upp sätta mig i soffan..övertala mig till att skippa dammsugningen och rengöring av handfat och toalett...överövertala mig till att faktiskt dammsuga..ner till källaren igen..ta upp de två första säckarna med tvätt..rengöra toalett och handfat..titta på stafett...ner en sista gång i källaren...stryka kläderna..sätta sig en stund i soffan..sen packa ihop tidningarna på tidningshyllan och gå till pappersåtervinningen..handla frukostbröd till imorgon..göra räkningarna..laga korv stroganoff..äta middag...diska..duscha..raka mig..och slå mig ner framför Jamie Oliver.. 7,5 grymt effektiva timmar..och jag är nöjd...

Humöret är nästan på topp..jag är frisk igen..det hjälper nog..känner mig rentav motiverad inför arbetsveckan (det lär ändå ändras till imorgon bitti?)..jag har mycket att ta igen..mina utsovningar förra veckan kostade massor av tid och jag ligger på nästan 15 timmar minus på flexen nu..ingen bra februari alltså..

Det duggregnade när jag gick till pappersåtervinningen..när jag gjort räkningarna insåg jag att jag är fattig som en kyrkråtta den här månaden också (Lillebror, är det okej om du får en teckning av mig i födelsedagspresent eller jag kanske kan göra något i slöjden åt dig?)...jag kommer med andra ord bli nykter till påsk..det är klart nu..

Å andra sidan...jag är som sagt kvitt förkylningen...och jag vägde och mätte mig idag...-2 kilo på två veckor och -2cm runt midjan..det betyder -5 kilo sedan innan jul och -5 cm sedan början av januari..låt er inte luras det finns mycket, mycket mer att plocka på den här kroppen...men ändå..nu känns det som om träningen ger resultat..då blev det ändå pizza och en halv bunke B&J igår...det blir ju lättare att undvika alkoholen ett tag till också..det hjälper med alkohol blir det alltid fyllemat på Donken och sen dagen efter bakis-pizza...

Nu kör jag vidare med träningen...det ska gå i år..målet är fortfarande att springa Midnattsloppet och snart har jag gått ner nog mycket i vikt för att kunna börja jogga...

Jag ångrar att jag inte har mätt mig på fler ställen än midjan...bröstmåttet måste också ha blivit mindre...och här är den enda negativa effekten..det känns inte lika givande längre att talla på mina bröst när jag onanerar..de börjar bli för små...okej, de är även för håriga, men det har jag kunnat ignorera, men om de ska försvinna..vad ska jag då ha för substitut för kvinnobröst??

Nåväl, ville väl egentligen bara skriva att det känns som om jag är på väg upp ur källaren...ett tag idag kände jag mig nästan motiverad inför nästa veckas utvecklingssamtal (det är kl.15 tror jag..inte ens jag kan försova mig till det..)..kanske är bra att vi skjutit på det så länge..vem vet..snart kanske jag blir en positiv människa som ser glaset som halvfullt (nja, så långt kommer det väl aldrig att gå?)...

Så målet för nästa månad..fortsätta med träningen..kommer nog inte upp på 13000 steg i snitt per dag i februari, så det blir målet för mars och så ska jag komma tidigare till jobbet än vad jag gjort i februari..minusen på flexen ska bort och det ska vara plus nu i fortsättningen..den kommer behövas till sommarens EM-slutspel...och OS...

Farväl Jupiter..

..tycker det tyder på att det är fattigt i det övre kontoret när man inte klarar av att sjunga rätt om man nu bums ska sjunga med i låtarna..man kan åtminstone ta reda på vad det är för titel så kanske man kan komma nära..

..tycker fortfarande så, men är betydligt mer förlåtande numer...har varit så sen jag köpte Lars Winnerbäcks senaste och (hemma i min ensamhet givetvis) sjungit med i första låten...

Far är nykter, adjö...

Fattade aldrig riktigt vad det skulle vara för särskilt med det, alla kan väl inte ha samma far som jag hade?? Och så åker dumstruten på..Lasse W sjunger givetvis inte "Far är nykter"...han sjunger rubriken...suck, stånk, skjut mig..

Loneliness is better when you're not alone..

Det är väl bara att erkänna..BWO var bästa låten ikväll..då är jag ändå inte särskilt förtjust i den knarkpropagerande smålänningen..man snackar inte skit om Carola ostraffat..

Förstår nu hur gammal jag är..det är alltså 25 år sedan jag blev förälskad i henne..

Ja vadå? Sanslöst vacker och en rejäl pipa har hon..

Att hon är en riktig nötknäppare? Religiös?

Seriöst, när var det senast du träffade en vacker tjej som hade alla getter hemma? Man får välja helt enkelt..vacker och mentalt utmanande eller intressant inre och fysiskt vrak...ingen kan få allt...någon kanske har nästan allt, men aldrig precis allt..det vore för mycket..

Å andra sidan så borde det finnas någon som fått allt eftersom jag inte fått något..varken utseende eller personlighet..eller någon som helst status..mitt enda hopp är att bli snuskigt rik på Lotto..

Det gör mig riktigt orolig..Vad är det i så fall för fel på Nour El-Refai? Hon är galet snygg och riktigt rolig..hon kanske inte har 08-dialekt, men det funkar ändå..Ja, rolig...hon har det mest hopplösa jobbet i medie-Sverige..bakomkulissernadirektefterframträdande-intervjuer..det går inte att få det lyckat, men ibland får hon in något roligt..det är i princip omöjligt..

Men någonting måste det vara..Undrar om hon hör röster inne i huvudet? Om hon tillber Moby eller vad det är. En sak är klar hon kan inte vara det vassaste verktyget i skjulet...då är det något fel...hon kanske är hermafrodit??

Det enda jag vet är att ingen kan vara så perfekt som hon verkar...

Skinn är död, länge leve Da Jerk

Det är bara att inse...korpinnebandylaget har dött sotdöden och kommer aldrig återuppstå..

Vi började som Dålä IBK (därav den underliga
URL:en..å och ä finns ju inte)..efter att ha insett att motståndet blev alltför tufft i den nästlägsta korpdivisionen bytte vi namn till Skinn och fick börja om i den lägsta igen och firade så enorma triumfer att vi kom tvåa i serien..

Annars började bloggen med att Coach Kenny tvingade mig...jag skulle börja blogga om laget..allt mitt slit med matchrapporter för Malung FC och Maltes skvallerspalt hade givit resultat...äntligen skulle jag bli publicerad..på nätet då..och inget betalt fick jag...då heller...

Veckan innan jag började blogga hade jag gjort 5 mål i en match (plus 1 assist, vi vann med 8-1) och hade hybris..naturligtvis..
De första bloggarna jag fastnade hos var Vonsan och Chulls...och Nippertippan..sedan dess känns det som om jag läst hundratals bloggar..många har lagt ner (Märtha, Marla, Nattbussen..kom tillbaks!!!)..Vargakvinnan är på sin tredje bloggportal (som jag följt), Gustav Gelin fjärde(?)..jag var under ett svagt ögonblick på väg till wordpress (http://jerka.wordpress.com ) det sprack då jag aldrig fick till utseendet riktigt..å jävlar vad jag slet med det..i 30 minuter..

Sen har jag faktiskt en hemlig blogg också..som ingen får tillgång till..som jag funderat på att flytta till..främst för adressens skull..men inte orkat..för då måste jag fixa till allt..helst skulle jag haft med alla drygt 1400 inlägg också..iofs..den hemliga skriver jag inte i nu ändå..det var bara ett test, men det blev ganska tråkigt..upptäckte att jag blivit kommentartorsk...

Men, sagan är väl slut nu förstår jag..blir nog ingen mer innebandy i korpens regi..det får räcka med innefotboll och fotboll på grus antar jag..då under namnet Malung FC..

Citatet i headern kommer från en feg, anonym stackare som ville läxa upp mig när jag var bedrövad i februari..jag är alltid deprimerad i januari-februari (någon av månaderna, det varierar lite) och den här gången kändes det lite mer hopplöst än vanligt...men att kalla min blogg patetisk är ändå att skjuta i öppen kasse...jag har varit kung av patetik sedan -93..typ

Jag kunde iofs även ha valt denne fegis "välmenande" råd i headern istället "skaffa Dig ett liv...börja gå i terapi....väx upp"...får för mig att det är en hon som skriver så.."hon" har en fäbless för att skriva Dig, Du, Ditt med stor begynnelsebokstav, vilket får mig att tro att hon inte är så hemma på det svenska språket egentligen..

Fast ska jag vara riktigt ärlig har jag givetvis ändrat namn enbart för att komma högre upp i Beerbellys länklista (som är i bokstavsordning)...ett tag tänkte jag kalla bloggen 111Jerk...men det var liiite för mycket..

Så Skinn är död, länge leve Da Jerk...

Forza

Att vara sjuk har sina fördelar..

För mindre än en halvtimme sedan skrev jag i en kommentar att jag snart skulle gå ut i köket och leka Per..
Nu har jag ändrat mig..det får bli imorgon..jag köper pizza istället...jag använder mitt "det är så synd om mig som är förkyld-kort", så det är okej...

Ibland slänger jag lite med håret och levererar one-liners också..

Igår i köket kände jag mig helt plötsligt som Per Morberg...tänkte så är hade nog Per gjort..
Vad jag gjorde?
Ehum..slängde frysfolien, som varit virad runt älgbiffen, i skräpkorgen..


Agendan för helgen..

Snor igen..

Fredag: Ligga på soffan och snora med huvudvärk. Äta älgbiff med sallad till På spåret.

Lördag: Kanske spela innefotboll om jag inte fortfarande snorar.

Söndag: tvätta.

Det blir tufft denna helg...

Fredag..

Min utsovningsplan fortsätter...trots att det känns som om jag borde varit hemma idag..svettningarna kom som om jag vore någon klimakteriekossa innan jag hunnit klä på mig helt efter duschen..

Sen visade det sig att jag tagit fel på tid för mitt utvecklingssamtal..jag trodde det var kl.13 idag..visade sig vara kl.10...undrar om vi kommer diskutera mina sena mornar när vi väl har det där utvecklingssamtalet?? Iofs, mina kollegor påstod att chefen tog hela samtalet själv..blir kul att se vad vi kom fram till..

Lederhosen, så jag blir ett med wienerschnitzeln..

Mina kollegor är inte riktigt lika överens som jag är över nyttan att sova ut på morgonen för att bota förkylningen snabbare...

Är det bättre om jag är hemma på heltid då? Hur mycket får ni då gjort om jag nu behövs så mycket??

Imorgon är det utvecklingssamtal..jag har som vanligt inte förberett mig, jag kommer bestämt ihåg att jag tänkte den tanken runt lunch idag, men det försvann tydligen...

Nåväl..

Det var då väl själva fan..

..en vanlig dag..vanlig onsdag..jag försover mig/sover ut för att lindra en annalkande förkylning..spelar lite innebandy..jobbar till 19...åker hem till min ensamhet och sitter och kollar på Arsenal-Milan..och då..just den här dagen tycker gud att det behövs..just den här dagen slösar han med det..en helt ordinär dag utan något särskilt..

..då har jag världens bästa hårdag!! Vad är oddsen för att jag har det nästa gång jag verkligen behöver det??

Skyll inte på mig om ni missat det...

...för ikväll kl.22:50 på den statliga televisionens andra kanal är det Sarah Silverman..jag har fastnat totalt i henne, men begriper inte varför..

Snutten nedan är iaf bedårande..


 


De blir färre och färre..

Idag på lunchen gjorde jag en skrämmande upptäckt..satt som vanligt och pratade en massa goja...då ser jag det plötsligt i ögonvrån..vrider huvudet och mycket riktigt..min första tanke var rätt...the future Mrs Eriksson är gravid!!

Ytterligare en som faller ifrån..jag som hade slipat min pick up-line i 1,5 år...nu kommer hon aldrig få chansen att bli min

Det är sååå synd om mig..

Igår var jag trött, så trött..mina dagar med dotra har dränerat mig på energi..och så kunde jag inte logga in på webblogg heller..så det blev inget inlägg..

Dotra dränerade mig nog på för mycket energi..jag blev mottagen för en bacill och nu sitter jag på kontoret och snorar..känns som om det blir första gången sedan jag drog igång träningen som det inte blir 4 gånger den här veckan..ändå försökte jag mig på att sova bort förkylningen..så jag dök upp vid elva idag...ibland funkar det ibland inte..

Dotra må dränera mig på energi, men jävlar vad tomt det blev efter att hon har åkt..och hur stökigt det än kändes i lägenheten så tog det 5 minuter att röja upp sedan kändes det som om hon aldrig varit där..

Ska försöka en sista gång med att rensa ut förkylningen med lite innebandy i eftermiddag..antingen blir jag så sjuk att jag dör eller så rensar det och jag känner mig bättre imorgon..

Det känns skittomt..undrar om jag kan få till någon helg innan påsk med henne??

Nu ska jag ta och slita lite på jobbet..igår eftermiddag kände jag mig stark..här ska rensas, här ska offereras, här ska tryckas in priser i affärssystemet...idag är jag sååå sjuk..

I eftermiddags var hon riktigt billig...

Imorse var jag snäll och lät dotra sova en timme extra (ja, det var väl skönt för mig också att få ta det lugnt..)...tänkte bra karma belönas..

Jo, tjena...när vi skulle gå hem från jobbet gick jag in i samtalsrummet hon suttit i och kollat på film..kolla så att hon slagit av tvn och sånt..men, jävla satunge..

Tror ni inte på fan att hon skrivit sitt namn på väggen..med whiteboardpennan..när hon insett vad hon gjort har hon försökt dölja det genom att skriva Emelie istället för Emma..som om jag inte skulle förstå??

Jag sur som fan undrar vad fan hon håller på med...hon reagerar med tystnad..pinsamt likt hennes pappa..jag gör samma sak..tystnar istället för att förklara...och då blir jag ännu surare..det blir en riktigt tyst hemresa med tuben...

Sen utdömer jag straffet..hon får plocka ihop sina grejer och packa väskan och så ska hon vara i säng senast kl.20...skitbra straff..jag bor i en etta..hon ligger och kollar på CSI NY just nu..lite svårt att hindra det..jag vill ju se på det..

Och nog fan måste jag packa om resväskan imorgon också..för den går inte igen..

Ibland är det smärtsamt jobbigt att inse vad ynka fyra sekunder kan leda till..

Å andra sidan är jag, efter att kvällen till ära bjudit på tacos, fortfarande hennes favoritkock...

En trött, en annan tröttare..

Det kan vara svårt att tro det när man tittar lite till vänster och ser henne sussa så sött, men min dotter är en tjuv..en energitjuv...hon stal all min energi idag och gick på hyper själv..

Jag trodde jag skulle dö av trötthet ett tag..somnade under sportspegeln..vaknade som tur var till och gick sovmosig ut i köket för att diska (just sådana här helger när jag envisas med att laga riktig mat till min dotter, idag älgbiff med klyftpotatis, sallad och pepparsås, skulle jag verkligen behöva en diskmaskin)..

Imorgon ska hon med på jobbet..det blir en tröttsam resa ut till förorten, jag är alltid trött då, orkar knappt svara på tilltal och känner mig irriterad..sen är hon världens gulligaste och ritar teckningar till mig..suck..

Imorse höll hon på och trummade och sjöng sånger..lät som egenkomponerade sånger..eller iaf inga jag hört förut..hennes far som är en morgontrött slashas försökte vända på sig och sen somna om..han lyckades och klev upp först halv elva..då hade hon byggt koja av sitt täcke, ätit upp nästan allt godis och sjungit sina sånger i ett par timmar..

Verkar som jag sparat in 172 tomburkar på tisdag också...hennes morfar är nere i sthlm då och ska åka hem till Dalarna..så jag sparade in bussbiljetten...antar att det innebär att jag bara är halvfattig?

Den här tröttheten som jag fått den här helgen med dotra handlar bara om att jag är ovan..det blir lätt så när man inte kan träffa sin dotter oftare..fast nu blir det ändring på det..snart är det varannan helg igen och då har jag snart vant mig..nu har det nästan känts som om hon inkräktat i mitt liv istället för att berika det..jag vet att det inte är så, men det är känslan som kommer när jag helt plötsligt blir någon som en annan människa ser upp till, som jag bossar över..som kommer in i mitt ensamma ungkarlsliv och stökar till lägenheten så jag knappt kan se golvet..

Och hur jobbigt det än känns, hur mycket jag än suckar över att hon stökar till och hur grinig jag än är, så är det ingenting mot tomheten och ensamheten jag kommer känna på tisdagkväll när jag kommer hem till en tyst, tom lägenhet utan barnskratt..gråten kommer vara nära när jag rullar ihop madrassen och åter förpassar den till klädkammaren..


En dag full av insikter...

Jag gjorde iaf min bästa match för säsongen idag..det var ett väl valt tillfälle, nu när jag hade support av mitt största fans..hon satt där vid sidan och gav mig vattenflaskan när jag bytte..

Fast något mål blev det inte...

Och resan ut till den västliga förorten var ganska lång för henne..på hemvägen somnade hon..

Matchen slutade 1-1...

Nåväl, det framgår med all tydlighet iaf..dotra är den enda honan som behövs i mitt liv..kunde jag nu bara få henne att diska också vore livet komplett..

Brand new day...

Dotra har tjatat sedan kl.8, så det blev dags att kliva upp..snart frukost, sedan packa väskan och bege sig ut till de västra förorrterna igen, märkligt hur ofta jag hamnar där nu för tiden, för en match innefotboll...

Efter innefotbollen är schemat tomt fram till schlagern typ..visst äta...men vi har inget mer inplanerat...

Pappa Sadist..

..det blev försent för dotra..det stod 3-3 inför sista omgången..hur spännande som helst, då somnade hon..fick väcka henne då vi skulle dra oss hemåt..när vi åker i rulltrappan åker tåget iväg...så vi får vänta i en kvart..sen somnar hon mest hela tiden...nåväl, med lite tur innebär det en liten sovmorgon för mig imorgon..

Och imorgon ska hon följa med på innefotboll..mycket sport i helgen..fast på kvällen blir det både min älggryta och schlagerfestival för henne, så hon kommer bli nöjd...

Men blicken jag fick när jag sa att hon missade Let's Dance ikväll eftersom vi var på curling..puh..tur det går en repris på söndag...

Annars är det märkligt..så fort jag åkte ut mot de västra förorterna för att hämta dotra på flygplatsen kändes det i hjärtat..sen har tankarna vandrat västerut lite då och då ikväll..trodde ett tag jag hade det så bra att jag glömmer snabbt...sån tur har jag inte..tiden kanske läker såren..än har det inte gått särskilt lång tid så...

Upp och ner-dag...

Vilken dag..upp och ner...började med att jag vaknade i tid..kände mig pigg där jag låg i soffan och kollade på morgon-tv...gled in på jobbet kvart i nio..fick massa saker uträttat..det kändes..eeh..bra...

Sen wham bam thank you mam...så gör jag en jättetabbe..tar ett eget beslut..givetvis dåligt..varje gång jag tar ett beslut är det fel...varje gång jag rådfrågar någon hade jag fattat rätt beslut utan att behöva fråga någon...jag behöver nog lära mig det där tror jag...

Lite sänkt, men kommer igång sen igen...sliter på bra..och vips är klockan halv två..dags att stressa iväg till Bromma flygplats för sista gången..sista gången dotra kommer via flyget..nu flyttar hon uppåt igen och det blir buss i fortsättningen..buss och ses betydligt oftare..det blir skönt..

Tar lunch på Donken..hey, första gången på en månad..det är helt okej..

Fast när jag kommer ut till Bromma är det plötsligt snöstorm..suck...å andra sidan slutar det snöa när vi kommit till Alvik..

Dotra börjar tjata hål i huvudet på mig som väntat..som jag längtat efter henne..nu sitter hon bredvid mig och ritar samtidigt som hon ser på Bolibompa..

Dags att gå in i köket och laga mat..varma mackor lär väl inte ge mig kommentaren "Du lagar bäst mat i världen pappa", men det funkar kanske..imorgon blir det min älggryta..hennes älsklingsrätt..

Senare..ut till Sumpan och vara curlinggroupie..

Det här kan vara det tråkigaste inlägget jag skrivit någonsin, men allt för att få upp snittet...

Jag missade Per ikväll..

Vad blev det för mat egentligen?
Jag fick ett samtal efter träningen och drog till Faros för 1 öl med Mini och Julle..för första gången i livet blev det just en öl..som Mini bjöd på..en trevlig timme med skitsnack..

Men, jag missade Per..måste kolla när reprisen är..

Och imorgon kommer dotra..fick till slut tag på hennes mor och fick även reda på när hon ska åka hem och vem som hämtar henne då..vi ska på curling i helgen..är det tänkt iaf..grabbarna spelade lite dumma tider, så vi får se hur det går..

Nu sitter jag och svettas över vad vi ska äta till middag..det lär bli mycket älgkött, men vad? Och det blir fyra middagar...shit vad jag får anstränga mig för att få fortfarande få omdömet "Du laga bäst mat i världen pappa"...

Gick även förbi Nackas hörna två gånger..gick förvånansvärt bra..jag trodde jag skulle bryta ihop totalt, men det blev bara lite sorgligt...sorgligt över förlusten..får väl vara glad över att jag inte låg på backen och kaskadgrät iaf...


För att vara en skitdag är den riktigt bra..

Sivan (orka länka) fick mig att inse att det inte är en så grym skitdag ändå..Per är ju på TV ikväll..

Sen blev utvecklingssamtalet inställt eftersom chefen skulle..ööh..han sa att han hade 30 miljoner saker att göra och åkte hem ungefär när samtalet skulle börja..nåja..jag slapp det iaf..behöver jag inte ångesta över det förrän nästa vecka..

Och om 1,5 timme ska jag på spinning..röra på aladåben lite...dagen kanske är okej ändå..så länge jag sitter här och surfar och ignorerar högen med papper till höger om mig..

Blir jag lite mer positiv slår jag mig själv på käften..

Jag har ingen att fira eller någon som vill fira mig..det är helt okej, det är som vanligt med andra ord..har nog inte blivit firad det här seklet..gissar att enda gången jag fått något så var det från Patsy...och jag har väl bara skickat till henne och så en tjej för några år sedan som jag tyckte behövde uppmuntran...det här jag ska skriva något om att alla dagar ska vara alla hjärtans dag eller något annat hurtigt, men jag har ingen att dela något sånt med..så why bother? Det är som vanligt, som vi är vana vid, som det alltid kommer att vara..

Det är en helt normal dag i mitt liv..jag kommer försent till jobbet eftersom jag lyckats somna om på soffan när jag kollar på morgon-tv..jag känner en direkt olust till att ta tag i mitt arbete just nu...jag har fått påbackning på en offert jag skickade igår..eftersom några andra på kontoret tidigare skickat en offert med lägre pris..men använt fel artikelnummer, så jag såg inte det..suck

I eftermiddag har jag utvecklingssamtal...jag hatar dem..vet inte om de ger något..vet inte om jag vill att de ska ge något..

Kursen jag gick förra veckan känns långt borta..jag tyckte jag fick insikt..lärde mig saker..insåg att jag måste ändra tänk, om inte annat för min egen skull, men när jag kom tillbaks till pappershögarna så försvann det direkt..

Suck-dag idag...men imorgon kommer dotra..så det blir en huvudvärkshelg, då hon antagligen kommer tjata hål i huvudet på mig..men det är okej..hon är den enda kvinnan för mig...Bajen älskar hon också...

Lätt att jag säljer..


This website is worth
What is your website worth?

Så det är bara att köpa...pengarna tänkte jag använda till en back öl och en lyxprostituerad...

Vikten av att vara positiv..

I all min miserabelhet som jag känner på jobbet måste jag ändå hitta något positivt..

Det positiva idag får vara att jag faktiskt fått dra åt skärpet ett hack på byxorna..fast nu har jag nått gränsen..det finns inga fler hål i skärpet..nu måste jag leta håltagare..

Det negativa är väl att vikten inte försvunnit...men jag är liiite smalare iaf..

(och någon av er måste väl varit i götlaborg någon gång och förstå ordvitsen i rubriken..jag ber om ursäkt för den och ska genast öva på mitt stockholmsuttal..)

Bra Jerker..jättebra..

Jag skrev i mitt förra inlägg att det var dags att ta tag i mig själv..dags att ta lite ansvar, jag antar att det var därför jag var uppe till halv två inatt? Att jag inte somnade förrän någon gång efter två..just för att visa att jag tar ansvar..

Otroligt nog lyckades jag kliva upp imorse ändå..morgon är alltså kvart över sju..skittidigt...och klev in på jobbet redan kvart i nio..hann inte mer än in innan frågorna haglade..suckade ljudligt och var redan på dåligt humör..inte innan frukosten tack..

Slår mig ner framför datorn med smörgås och varm oboy (ja? Jag behöver inte dricka kaffe för att låtsas vara vuxen..)..då kommer HR.."Men, Jerker? Vad gör du här?? så tidigt??"...är inte det mobbing? Får HR verkligen säga så? Till mig? Som är så snäll och aldrig retas?

Nåväl, på min kurs förra veckan så var ju ett inslag "Vikten av att vara positiv"..och anledningen till att klockan blev halv två inatt innan sängen lockade är att jag efter att jag tvättat klart tog tag i skiten och passade på att stryka direkt..nu slipper jag det ikväll..

Om två dagar kommer min dotter..vi ska leka kyrkråttor hela helgen..tyst unge och tig..se extra ledsen ut, vi behöver lite mer pengar till härbärget..

En del har det..andra inte..

"I balans" är ledordet för företaget i år..imorgon på månadsmötet ska vi få veta mer..det ryktas om en internationell stegtävling i mars..mars?? Det är ju för fan påsk då..då ska jag ligga på kökssoffan hela helgen..

Nåväl..i balans menas väl med att jag ska komma i tid antar jag..vilket osökt för mig till vad som väntar på alla hjärtans dag (av alla jävla dagar)...utvecklingssamtal..det enda jag hatar mer än lönesamtal och stiga upp på morgonen..suck..jag har ju inga ambitioner..ingen lust..jag vill vara rik och spela biljard på dagarna..slacka omkring..skulle jag få tråkigt med det fick jag väl börja bowla istället..

I balans ja..undrar vad ekonomichefen tycker om det?..som slet av båda ledbanden i foten och bröt benet i onsdags när vi spelade innebandy..ingen innebandy på 2 år var hans dom..då är han redan pensionerad (typ), så vi kan nog räkna bort honom i fortsättningen..

Jag har faktiskt funderat lite (ja, på riktigt..det är säkert, jag lovar)...funderat på jobbet och så..varför jag hyser sådant agg mot att åka dit..och förutom för att jag ligger så ini helvete efter just nu...och jag får inte ligga efter...så är det inga direkta fel på det...bra kollegor..söt städerska som säger hej och ler..egentligen är det nog ganska givande arbetsuppgifter..lönen suger väl, men ändå..det är inget egentligt fel på jobbet..felet är nog mig...jag har varit där i åtta år..jag orkar inte vara entusiastisk...jag orkar inte engagera mig för 300:e gången över något som andra gjort fel...fel som deras företrädare lärde sig att inte göra något mer..

Jag har varit där för länge helt enkelt..i söndags var det 8 år sedan jag började där..sedan jag flyttade till sthlm..jag har i princip samma jobb, men med fler och mer kvalificerade arbetsuppgifter givetvis (jag är inte helt koma i huvudet)...8 år...när jag flyttade ner så var det sittplats på östra och Bajen förlorade mot Giffarna i premiäromgången..hmm..ja, det är ju sittplats där nu igen förstås...Bajen hade aldrig vunnit SM-guld...priserna på bostadsrätter var extremt höga..nu är de ännu högre...man kunde anmäla sig som intresserad till de första lägenheterna i Sjöstaden..

Allt detta och jag har suttit på samma stol (försök ignorera att jag haft sönder tre av dem under min tid på företaget)...jag måste nog hitta något nytt snart..men vad? Jag har inget genuint intresse för något..inget som kan ge mig jobb..jag har nått mitt yrkesmässiga mål..det gjorde jag redan -96, när jag fick ett kontorsjobb och slapp stå på golvet..

Kommer jag inte på något annat att göra måste jag lära mig att se fram emot att hålla på med byråkratiska Schweizare, pundhuvuden till kunder och norrlänningar till säljingenjörer (inte alls en passning till Erik..)...

Det håller inte att gå dit och gnälla hela tiden..det håller inte att det bästa på hela dagen är ca 17:15 då städerskan böjer sig ner för att tömma papperskorgen och man kan stirra ner i härligheten...

Jag får helt enkelt skärpa till mig...börja komma in tidigare, för att göra ett bättre jobb, för att i framtiden antingen kunna vara ledig oftare eller gå hem tidigare..

Eller så får jag på allvar börja leta nytt jobb..jag funderar på relationsexpert..kan Eva Ruiz så...


Tisdag..snart helg..

Anledningen till min paus förra gången var att bloggen blev så gnällig..det blev mest försova sig, tråka på jobbet, äta, tråka lite mer, träna, hem sitta i soffan, äta, försöka sova, misslyckas, gnälla och dagen efter började det om..

Blev jävligt trist..inte ens jag som är den som älskar mig själv mest av alla (antagligen den enda också) tyckte det var särskilt kul att läsa om vad jag hade för mig..

Så jag pausade lite..för att göra pausen lite roligare..körde jag en drama-queen paus..inte säga någonting till någon..för att se om jag var saknad av någon..suck..vråltöntigt, men va fan..någonting ska jag väl roa mig med..

Meningen var också att jag inte skulle läsa några bloggar överhuvudtaget..få en rejäl paus...det misslyckades totalt, tror jag läste fler bloggar än någonsin..

Huvudet skulle rensas..inte ens det klarade jag av..de två hjärncellerna kunde inte enas om hur det skulle gå till och det är nästan lika rörigt i huvudet som det var innan jag pausade..men bara nästan...

Nu har jag iaf kunnat inaktivera "åh vad jag saknar henne-avdelningen" och kunna lägga resurserna på Bajen-avdelningen, planeringen är i full gång för hur jag ska lyckas se varje hemmamatch i år..tyvärr kunde jag inte flytta över hela avdelningen direkt..några av mina trognaste medarbetare har fått starta upp sin gamla avdelning igen.."jag kommer aldrig hitta någon, alla tjejer hatar mig-avdelningen"..men de är i princip självgående där och är redan fullt upplärda, så jag hoppas kunna flytta över ett par till Bajen-avdelningen snart...

Det finns även planer på att öppna upp en ny avdelning.."Jag hatar alla kvinnor-avdelningen"..jag har inte riktigt bestämt mig än, den kanske redan kan sorteras under "Bittrast i världen-avdelningen", som är den största avdelningen på företaget och det känns lite dumt att behöva utse en ny avdelningschef igen..ledningsgruppen börjar växa sig alltför stor..

Den avdelningen som saknas mest av allt och inte har lyckats komma igång på flera år trots mängder av annonser och väldigt generösa förmåner och arbetsvillkor är PR-avdelningen..jag hade en kille som mot bättre vetande tog på sig jobbet för ett par år sedan, men han hoppade av efter ett par veckor och sa att det var det mest omöjliga uppdrag han någonsin haft..den killen försöker just nu mäkla fred i mellanöstern och anser att det är större chans att han lyckas med det än det tidigare jobbet..

Näststörst av avdelningarna har alltid varit Avdelningen för Sexuell frustration..det verkar däremot som samtliga på den avdelningen varit i Thailand eller något sånt, för jag har inte märkt av dem på länge..kanske de åter vaknar till liv nu när jag lagt ner kärleks-avdelningen..den avdelningen är nedlagd för gott. De värdelösa människorna som var där har fått kicken..tveksamt om någon av dem kan hitta en framtid på det här företaget..skulle vara i avdelningen Sup & utnyttja, men den är inte aktuell för uppstart den närmaste månaden...

Jag kanske får inse att den biten aldrig kommer bli framgångsrik..men nu är det dags att börja planera våren..jag hoppas ha mer info om säsongskortet i mailen när jag kommer hem ikväll..sen ska semestern planeras också..den enda ursäkten för missad match är älgjakten..

En annan positiv grej..

..jag har 38 kronor på mitt kortkonto..på det jag betalar räkningarna med har jag 3500...
En säsongsbiljett på sektion L kostar 3490...idag fick jag ett mail där det stod att det fanns 1 plats på rad 13..det var inte riktigt så nära klacken som jag vill att det ska vara..men ändå...säsongskort..på rad 13..sektion L..

Det är ett nöje att vara slagblack ibland...nu ska jag ut och leta tomburkar på Götgatan så jag har råd att ge min dotter föda till helgen...

Och när det är som allra jävligast..

..då jobbet hopar sig, pappershögarna på skrivbordet fyller år och det enda man vill är att blåsa ut skallen på sig..

Då kommer städerskan och tömmer papperskorgen och när hon böjer sig ner är det omöjligt att missa, via hennes urringning, att hon inte har behå på sig idag..sedan går den sista timmen på kontoret ganska lätt..

Suck..

Trots att jag igår kväll lyckades slå bort henne från tankarna kunde jag ändå inte somna..satan vad störigt...

så givetvis...jag vaknade när alarmet ringde, gjorde som vanligt och bakade in mig i täcket för att se på nyheterna och sporten..plötsligt var klockan 2 timmar senare..

Gled alltså in på kontoret en timme efter gränsen på flextiden..och eftersom jag skippat frukost grinigare än någonsin..
Otroligt nog blev det än värre när jag slog igång datorn..120 mail i inkorgen..suck..suck suck...
På lunchen var det lååång kö till micron..men fan megasuck...
Dotras mor ringer..kan du ha henne till tisdag eftermiddag? Jaha, får man inget gjort på måndag-tisdag heller..jag kanske kanske kommer vara ifatt till juni..

Det artar sig till en bra dag detta..

Om 4,5 timme ska jag träna iaf..mitt mål att bli en mer tränad Jerker går före allt annat...och där har vi den enda ljuspunkten för dagen...imorse fick jag dra åt bältet lite mer än vanligt..ett hål längre in..nästan som om jag blivit smalare..

Det är okej, ni behöver inte buga för mig..

..men jag känner den Svenske mästaren i Ostkunskap..

I know..I'm really up there among the famous ppl..

Gudarna tycker inte om mig..

Det slog mig helt plötsligt när jag stod och diskade vad det var som mitt blogginlägg som aldrig skrevs för att jag var ute och promenerade handlade om...

När jag kommit hem från de västliga förorterna i fredags kväll så hade jag ett mail som väntade på mig. Där stod "Vad tänkte du på egentligen?"
Ja, vad tänkte jag? Såhär i efterhand så kan man verkligen undra??
Men jag stod inte ut längre med tystnaden, med frågorna..jag vägrade ge mig utan en strid, inte en chans att jag bara skulle vända blad och gå vidare..det fanns inte att jag kunde det. Skulle jag helt plötsligt bara sluta tänka på henne? Hur fan skulle det gå till??
Det avgörande var en dröm jag hade för ett par veckor sedan...då gjorde jag precis samma sak..

Jag åkte ut dit, nervös som satan, och av någon anledning kom jag in i hennes lägenhet..det var upplåst eller något liknande..så jag gick in ropade efter henne, men det var ingen där, så jag satte mig i köket och väntade.
Precis innan hon kom hem kände jag vilken usel idé det var och hela jag visste att hon skulle råskälla ut mig, jag bestämde mig för att gå, men precis när jag skulle det kom hon hem och till min förvåning fick jag inget "Jävla idiot" och sen en råsop, istället tittade hon på mig och gick sedan fram och kysste mig..kysste mig med hennes underbara, mjuka läppar..


Så det undermedvetna tyckte nog det var en bra idé...fast mitt undermedvetna är en idiot..jag borde anat oråd när trapphuset inte såg ut som i drömmen..eller när jag upptäckte att hon inte bodde i samma våning som i drömmen..men jag fortsatte ändå..sen satte hennes syster stopp för det hela och tja..mitt liv som singel går in på sitt femtonde år (eller något sånt..)..

I min hjärna (vi har redan konstaterat att den inte är till någon hjälp här eller hur?) fanns också hennes ord som hon skrev strax efter att vi träffats för första gången..att hon höll vad hon lovade och att hon lovade att inte slarva bort den här möjligheten...men här kommer det enda fel som hon gjorde...hon hade redan slarvat..i sin iver att träffas så fort som möjligt så slarvade hon bort allt..att träffas så nära inpå hennes operation borde hon ha insett var ren idioti...å andra sidan hur skulle det sett ut om det blivit något av det här?

Jerker som en part i ett förhållande??..gudarna måste ha haft roligt när jag för en stund trodde på det...de spädde på det hela tiden samtidigt som de satt där och skrattade..
Kolla här..vi skickar in en underskön kvinna till honom..ser ni? Den djäveln tror på det den här gången också..
Oj, han verkar visst vara redo för ett förhållande den här gången? Shit, då får vi anstränga oss lite extra..han har visst gått in i det här med öppet hjärta, redo för att satsa..
Ska inte hon operera sig snart?
Bra, då ger vi henne ett helvete efter operationen och ser hur han klarar av det..
Men, fan vad envis han är den här gången då..den saten har väl ändå inte gått och blivit förälskad på allvar? Ser inte bättre ut..hmm..aj fan, då får hon nog lida lite längre än vanligt..
Se där..det funkade..han tröttnade på att vänta och åkte hem till henne...schack matt...Jerker får fortsätta vara singel...

Så, att jag åkte ut dit var något jag var tvungen att göra..jag var tvungen att få ett avslut eller ett hopp..mina kvällar och nätter hade fram tills dess pendlat mellan hopp och förtvivlan..nu är det iofs bara förtvivlan, men det är bättre ändå..nu kommer jag kunna gå vidare..bygga upp min mur för att slippa stå så oskyddad om det skulle komma en annan idiot innanför radarn..

Det sura i det hela är att jag kan inte komma på att jag gjort något fel under hela tiden..det hade känts bättre om det varit något som jag klantat till mig med..då kanske det hade funnits en chans att ändra på det, men icke..det skedde egentligen bara ett misstag och det var att vi träffades så nära inpå hennes operation och det misstaget kan inte jag ta på mig..

Vän av ordning menar på att ett sånt här inlägg är ett misstag iaf..men det kvittar väl? Det är redan förbi..gråten är inte riktigt förbi..men chansen..jag har det svart på vitt om någon vill läsa? "Det kan aldrig bli du och jag"...så står det,,och fastän tårarna kommer när jag läser det sitter det en jävel inne i huvudet och säger "kanske" lik förbannat..

Sanningen är..det blev aldrig vi..och det är helt och hållet min förlust..någon gång måste jag komma över det, men det är inte idag eller imorgon...någon gång..i framtiden kanske jag gör det..

Årstaviken by the afternoon...

Det som är skönt med en timslång promenad längs Årstaviken är alla inlägg som ploppar upp i huvudet, så med det i tankarna och för att få lite frisk luft gav jag mig i eftermiddags ut för att gå..

Mycket riktigt, kommer knappt till första rödlyset på Ringvägen innan tankarna börjar ta form för ett inlägg..

Det som är oskönt med den timslånga promenaden är att jag hinner glömma bort vad det fantastiska inlägget var för något..mycket riktigt igen...när jag kommit ner till Eriksdalsbadet har jag redan glömt vad inlägget handlade om..lyckas iaf komma på det till slut igen då jag hör en röst..

-JERKER, Visst är det du?

Dalles Anna (hon var ihop med honom och i min mobil fick hon heta det..) dyker upp på promenadstigen..jag har inte träffat henne på 7-8 år..sanslöst..senast bodde hon i Malung..sedan dess har hon hunnit med både Östersund och Australien..nu är hon hemma i Sthlm igen..
Visar sig att Dalle faktiskt är i sthlm den här helgen..i globen till och med..kul..verkligen kul..en av mina bästa vänner är i stan och hör inte av sig..han är för fan bara över bron..mutter mutter..

Hon är givetvis också gravid...alla är gravida..Jag har väl berättat att i curlinglaget ska 4 av 5 bli pappor? Igår fick jag också reda på att Skinndrottningen är gravid..alla är gravida..

Så det är inte underligt att jag är singel..alla kvinnor är upptagna med att vara gravida eller så mår de psykiskt dåligt (det sista är iofs något som jag trodde skulle gynna mig, det borde det..en frisk människa skulle inte ägna ett ögonblick åt mig..)...

Tankar från sängkanten...

Igår innan jag somnade slog det mig...helt otroligt att jag inte tänkt på det innan..
Hon är ju svampmänniska...hur hade jag tänkt att det skulle fungera?
Är man svampmänniska är man ju inte som man ska...

En av mina kusiner var ihop med en svampmänniska och hon var inte riktigt klok..min mor tycker om svamp..bevis nog..

Det var nog lika bra att det gick som det gick..

Skyll på mig om stjärnorna inte längre syns på himlen..
För i helvete Sverige!!

Vad är det för fel på er?? Ni förtjänar ju fan i mig en borgerlig regering!!
Christer Sjögren??
Men, va fan...rösta hellre på brudarna i FACE-84 än den gamle stofilen med den pissiga leendet..satan i gatan vad slut ni är i huvudet..hoppas ni blir sjuka och försöker få hjälp hos Försäkringskassan..lycka till med det säger jag..

För övrigt tänker jag gifta mig med Björn Gustafsson...


För i helvete människa!!!

Märtha för fan!! Du kan ju inte bara radera bloggen så där???

Bored, bored, bored!!

Det blev väl ingen regelrätt kapning..men lite knuffar och en "jävla nolla" fick jag in iaf...de är för heta invandrarna (kanske årtusendets generalisering)...missade ett friläge också..skitsamma..vi lyckades ändå vinna och mina tankar fick vila för en halvtimme..

Nu undrar jag mest hur jag tänkte när jag först plockar upp köttfärs till kvällsmaten och sedan gör varma mackor kl.15 på eftermiddagen..jag kommer ju inte vara hungrig innan schlagern börjar kl.20...så det blir väl middag kl.23 ikväll..

Ytterligare ett störningsmoment..förutom att jag tydligen inte är intresserad av att supa skallen av mig och knulla runt...jag köpte 8 hekto lösgodis i början av veckan..eftersom det var nedsatt pris..det är till mitt och dotras lördagsgodis nästa helg..har jag satt i mig det än? Nej..har jag tänkt tanken? Nej..så urbota trist jag är...min lilla, lilla tröst är att jag åt upp B&J-glassen jag hade kvar till frukost iaf..

Kenny Jönsson intervjuas på TV...han är gift...han kan också vara världens fulaste 30-plussare..jo, livet är jävligt rättvist...

Gult kort..

Jag var på kurs torsdag-fredag...den allra sista kunskapen som vi fick suga in oss i var "Vikten av att vara positiv"..otroligt ironiskt med tanke på att jag senare åkte ut till förorten och fick den bekräftelse som jag väl egentligen visste om..att det inte fanns en chans..

Positiv? Ska det vara att jag inte hade råd med Alicia Keys-biljetterna som tänkte köpa och ge till henne? Vilken del är positiv där..att jag inte gjorde det? att jag inte hade råd?
Jag är fattigare än en kyrkråtta..både monetärt och själsligt...

Jag försökte rycka upp mig med att titta på Bajens årsdvd sent igår kväll...det gick sådär...jag lyckades dra lite på munnen när kommentatorn för hundrade gången sa "Charlie Davies gör sånär sitt första allsvenska mål för Bajen"...sen tog filmen slut och livet var tillbaks..

Jag försökte gå och lägga mig..få sova lite...läste lite ur boken om Maffian först..sen kände jag åh, vad jag är trött...funkade inte..låg och vred mig..tårar i ögonen, ont i magen..jag kan inte sova i min säng längre..den har blivit en ond plats..la mig i soffan och slog på tvn istället, efter en timme somnade jag...

Vaknade upp utan gråt i halsen..den kom tillbaks..har för mig att man ska aktivera sig för att komma undan tankarna, så jag tog en snus..hjälpte inte..

Nu ska jag åka ut till förorten och sparka ner invandrare...det är match i innefotbollen ute i Bromma..

Som om mina förfäder aldrig bott i skogen..

Varför tar jag inte till alkohol och destruktivt leverne vid svåra tider? Varför ligger jag bara i soffan och gråter?
Det är som om jag inte lärt mig någonting av mina förfäder..som om jag saknar en gen...

Undrar förresten vem som sa att det var varmt i helvetet? Jag fryser så otroligt mycket..

Mörkret knackar på min dörr..

Annika krävde det...ni får skylla er själva...

Ikväll blev det klart...2008 blev en känslomässig katastrof, ett idiotiskt beslut av mig och mitt hjärta blev krossat..Jag har fan aldrig tagit ett bra beslut i hela mitt liv..

Det får mig att se iaf...
Den här otidsenlige, naive romantikern måste dö...så fort jag lyckats plocka ihop resterna av mitt hjärta ska jag bygga en tjock mur runt det..jag ska aldrig mer riskera att såras...känslomänniskan ska dö..en kall och beräknande Jerker ska födas...

Det blir aldrig någon nästa gång, 158.5 var den vackraste kvinna jag någonsin kysst..jag någonsin kommer kyssa..

Om ni ursäktar ska jag nu återgå till att ligga i fosterställning och gråta..

Frågor?

jerk(at)telia.com