Gröna Stjärnan vs Malung FC 4-0 (2-0)

Trots en enormt aktiv coaching av eder Excoach (petade bland annat Jerk) så kunde inte våra fotbollskrigare (ja..eller..va fan..det låter bra..) stå emot när gröna stjärnan lirade mörkerfotboll..


 

Innan matchen rådde stor förvirring då den ordinarie keepern inte behagade avbryta sin Greklandssemester för denna viktiga match (ledningen funderar just nu på lämpligt straff, troligen kommer straffet att innebära att han får stå mot Stockholm Södra). I slutändan vek Fredda Keane ner sig och tog på sig målvaktsrollen till stor glädje för övriga spelare.


 

Matchen började med att inte en käft såg någonting, det hade börjat skymma och elljuset var under all kritik. Det dåliga elljuset gjorde att det var förenat med livsfara att spela, då planen även till stora delar var täckt av gigantiska vattenpölar som man kunde drunkna i. Turligt nog verkar det som spelarna tog det på allvar och de flesta såg ut att ha flyväst på sig under matchtröjan, som lämpligt nog för dagen var svarta (så vi såg varann ännu tydligare,...)..


 

För dagen hade vi även två inhyrda spelare (i Buster lyfte alltid Jon Stark lagen som han spelade för..tyvärr funkade det inte riktigt lika bra denna gång)..Lill-Anders & Håkki..Håkki är ursäktad över att han inte gjorde mål eftersom han lånade Jerks utrustning och de skorna är felinställda..Lill-Anders har däremot ingen ursäkt, som back borde han rent statistiskt vara en av de målfarligaste spelarna i MFC..


 

Håkki öppnade iaf med en snabb rusch, hockeytackling och frispark emot sig (naturligtvis helt felaktigt), Gröna Stjärnans spelare blev så paff att han slog in matchbollen i buskarna & Excoach fick göra sin sista insats för dagen. Under tiden som Excoach letade efter bollfan passade Fredda Keane på att briljera, på en utspark från gröna stjärnans målis missbedömde han studsen totalt och det stod 1-0 till motståndarna.

Sen var det Ugges tur, i hopp om att domaren inte skulle se något i mörkret klippte han en motståndare innanför straffområdet, tyvärr var domaren vaken för första gången sedan mitten av april och det blev straff. Fredda Keane var chanslös, 2-0.


 

Excoach kom tillbaks med bollen..MFC slog felpass, Kash missade en nedtagning när han var fri, första halvlek tog slut...


 

Andra halvlek börjar..Lill-Anders briljerar med lite dribblingar, Keane går ut och försöker rensa med fötterna, rakt på en motspelare som skjuter i mål..trots att Keane var på bollen..


 

Båda lagen letar morötter för att förbättre mörkerseendet, domaren, ja vad gör han egentligen?? Ingen vet riktigt, men han är på plan iaf..


 

Ett löst skott från Gröna Stjärnan letar sig in vid Keanes högra stolpe, 4-0.

MFC trycker på lite då och då utan att lyckas sätta dit den. Thunberg lyckas iaf nästan att sparka huvudet av motståndarnas målis utan någon större reaktion från domaren. Matchen tar slut...


 

För att sammanfatta det hela: Dålig domare, dåligt ljus & dålig plan, dåliga förutsättningar för att vår snabba one touch-fotball ska komma till sin rätt. Jag är även besviken på våra Ultras som inte heller denna match behagade närvara..säga vad man vill om det andra derbyt som spelades i måndags, men hade vi haft sådana fans hade vi iaf sett något när de sköt in bengaler och fyrverkerier på planen..


 

Spelarkritik? Nja...det var svårt att se vem som gjorde vad egentligen..

MFCs mål: ja, som sagt jag tröttnar aldrig på det här skämtet..

Man of the Match: Fredda Keane, när alla andra visade sig vara möss klev han fram som en man & tog på sig målvaktshandskarna..


 

Nästa match spelas på måndag den 4 september kl.18:00 mot SS Stockholms Södra!!


 

Forza Malung FC!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback