Jamie Olivers matresa i norra Dalarna..

Tredje dagen i Sörsjön nu...tror inte jag varit sexuellt frustrerad även om inte the Sunne girl ramlat ner från himlen...det finns inget att bli frustrerad över här...speciellt inte som jag mest håller mig vid huset mitt...läser Falu Kuriren...sover lite...planerar vad jag ska göra....struntar i det eftersom det verkar som det ska bli regn...såg Anna vid affären i måndags, men annars?? min mor...den 80-åriga grannkärringen som knappt kan gå...näe..inget intressant...ska inte Jessica komma upp någon gång???

Har packat ihop två sopsäckar med ved idag iaf...ska bära ut dem till två älgpass imorgon hade jag tänkt...sedan måste jag väl snitsla vägen också..så folk hittar dit...när jag var klar med sopsäckarna kom det ett par droppar..mja...avvaktar nog lite utifall att...kom inget mer regn..ok..då letar jag fram lite snitselband...hittade tillslut..nu regnar det..ok, struntar i det då...

Värmde gårdagens rester till mig och dotra...köttbullar med min gräddsås och kokt potatis..var gott idag också...kändes nästan som när jag var liten och farmors köttbullar med gräddsås var det bästa jag visste...var så otroligt gott..saknar det..och hennes äppelpaj...mor har försökt..men hon når inte hennes höjder...varje gång mina föräldrar var upp hit fick de vackert ta med sig lite äppelpaj hem..sen lite vaniljsås på och jag njöt...i de fem minuter det tog mig att äta upp pajen..

Imorgon ska jag ut på passen..sedan till kvällsmat blir det kolbotten...mumma...lustiga är att jag tjatar om att få det trots att det blir jag som får sitta ute och grädda den..nåja...det är nog min favoriträtt nu för tiden...har sagt åt morsan att vi ska äta det minst två gånger under min tid häruppe...siktar på nästa torsdag också...

På lördag blir det Tacos..då är lillebror upp också...sen har jag fått ledigt från min kära dotter så jag ska gå på pubaftonen i församlingshemmet...ja, vadå? En gång lär jag väl få gå ut under mina nästan två veckor här?

Förresten, klarade skjutningen ikväll också...ganska svajig skjutning (som vanligt mot pappälgar..), men nu är jag klar iaf...kan jag med gott samvete börja fundera på hur mycket öl som behövs under veckan...dotra följde med till skjutbanan..bra...kanske får henne intresserad av jakt också...hon tyckte det var kul att titta genom kikarsiktet på älgen...hon har förstått det här med att jag måste skjuta älg för att vi ska få kött på bordet...perfa..

Lär väl slå gräset på gården också..morsan har lånat pojkvännens trimmer nu när lillebror tog ner vår till Malung...så där har jag att göra...en dag iaf..och sedan kratta gräset...det ska göras en solig dag så jag kan få lite sol på mig...innan jag börjar rosta...

Jaha...vilket inlägg...att jag ens publicerar skiten?? den krympande skaran läsare lär krympa ännu mindre efter detta..får ursäkta mig med att inspirationen inte är på topp...av någon anledning försvinner den när jag ska behöva ryta åt min dotter varje kväll hon ska gå och lägga sig...som om hon sparar sin energi till klockan nio varje kväll och då ger utlopp för den mot mig...undrar hur det blir nästa vecka när jag tar tv:n i besittning för friidrotts-EM??

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback