Ain't no picnic being Jerk

Eguren är klar för Bajen och jag är sjuk...så kosmos är konstant typ..inget blir bättre (nej Linda, jag har inte fått återbäringen än..).

Tänkte skriva ett riktigt martyrinlägg om hur jag är alldeles för sjuk för att blogga (buhu..stackars Jerk..nu måste vi åka hem till honom och trösta stackarn..hmm..jag tar min röda bh med granar på...det gör garanterat honom bättre..)..

Men, jag strök det..jag är man...en snorig man..eller ja...jag är iaf snorig..och det kommer att bli värre imorgon för att sedan vända...på fredag eller lördag blir det utgång och då tänker jag ta död på de sista bacillerna...fast det är klart..det vore kanske inte så dumt med ett besök?

Jo..det blev ytterligare en vända till godiskorgen..sen nä jag gick in på Ica för att handla på väg hem visade det sig att jag hade fel..det är Ica som har lösgodis för 49 kr/kg..illa...men jag klarade mig igen..kanske beror det på att jag redan var stinn av allt godis jag ätit på jobbet..

Så imorgon komemr jag vara dödssjuk och samtidigt ska jag ut på middag efter jobbet..scheisse..drygt..

/Jerk

Kommentarer
Postat av: Linda

Hrm... Så du tror att jag är en 45-årig norrlänning egentligen... Det var inte snällt. Dessutom skulle jag aldrig visa brösten för mina elever hur provocerad jag än blev. Sparar dem till dig såklart...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback