Jag, en polsk städhora...

Tagit det lugnt med bloggandet den senaste veckan..en anledning är den uppenbara..webblogg var uppfuckat i några dagar...

Sen har vi den här helgen...jag har fan städat hela tiden...två dagar tog det...måste nog flytta till en ännu mindre lägenhet..eller hitta en polsk städerska...

Seriöst, började på lördag..ok inte särskilt tidigt, men ändå..hann med sovrummet, vardagsrummet och datorrummet...som vi alla vet är ett och samma rum eftersom jag bor i en etta på 34 kvm...helt otroligt...inte längre? Då slutade jag ändå först halv tolv på kvällen..hoppas grannarna inte var hemma..vad är det för idiot som kör dammsugaren kl. 23 en lördagskväll..nu tar jag snart fram bössan..

Kom jag ihåg allt då, nu när jag var så grundlig? näe...vaknar upp på söndagen och inser att jag inte dammat Salming-litografierna (jo, jag lever i en pojk-dröm)..men i övrigt var rummet klart..fått möblera om lite eftersom hantverkarna satt telefonjacket och antennuttaget där sängen var (men tänk!!)..

Så idag var det resten av lägenheten...vilket innebär min minimala hall, köket och badrummet...blev klar  strax efter sju..då torkade jag golvet i hallen minst två gånger..

Seriöst, det här var julstädningen för 2005..jag ligger lite efter....jävlar vilken flottig lägenhet jag levt i...det var nog mer fett på alla ytor i lägenheten än det är på min kropp..jag slet ut tre tvättsvampar (såna där med en hårdare sida) och två dammtrasor...men nu är det gjort...stod på knä för att få riktigt rent i hörnen..jazza runt på diskbänken för att nå längst upp..allt detta till tonerna av julmusik...i dagarna två..

Jodå, drog sagt ut spisen och gjorde rent där bakom (det du Camilla!!) blev smärtsamt påmind om gången jag skulle poppa popcorn här hemma och spillde ut halva påsen..det mesta var fastnaglat mellan spisen och köksbänken..drog till och med ut kyl och frys...ska nog fixa sig med mikron ovanför kylen tror jag..verkar som om det redan finns en hylla där...ber nog ändå Ugge om hjälp..

Nu är jag rädd att jag överdoserat på julmusik efter att ha kört Most Wanted Christmas och Metall-Christmas oavbrutet i två dagar..får se imorgon...

Passade på att slå in en miljon julklappar också..så nu är det klart...en av klapparna hade jag till och med glömt vem som skulle ha...men det löste sig..

Tror ni inte på fan att lampan i köket gick...nej, vägrar byta den ikväll...någon måtta får det vara..

Nej, jag hoppade över att städa klädkammaren..har andra planer för den efter jul...städar den säkert då (jo visst...ska vi gissa på vårstädningen -08?)

Va? Ska man göra ren ugnen också? Men, ge er nu..hur mycket ska en karl tåla? Näe..satsar nog på hämtmat istället...

Nu ska jag kolla Lotton...

"Den Svenska granen är grön.
Naturligtvis det är ju en blandning av gult och blått"
(HC Lindeman)


/Jerk


Kommentarer
Postat av: Janne Lundqvist

Fan vad kul om din städning. Hittade inlägget när jag googlade på Most Wanted Christmas. Jag satte nämligen samman samlingen 1997.

Postat av: Fredrik

Har du kvar most wanted christmas, så köper jag gärna den av dig. :-)

2008-08-18 @ 14:43:49
Postat av: Jerk

Näe, den säljer jag inte, då har jag ju ingen julskiva kvar :)

2008-08-18 @ 16:17:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback