Malung FC vs Kollektivet 3-2 (2-1)

Helvetet frös till is igår, grisar lärde sig flyga...nej, jag fick inte näta varken på eller utanför planen, men med tanke på gårdagen så kändes det inte som en omöjlighet...
Fredda Keane gjorde mål (första skottet på mål sedan 1997)..Kenny slutade missa och gjorde ett matchvinnande mål..Kash gjorde sitt första mål, efter 150 matcher och 500 målchanser (trägen vinner)...Jerk kämpade (för första gången sen han lärde sig gå..)..Malung FC vann..de inte bara vann de vände ett underläge också (det måste vara första gången någonsin)..och så hade vi en målis som räddade några skott (till skillnad från tidigare säsongers Lee Baxter)...

Det är svårt att sätta fingret exakt på skillnaden mellan de tidigare matcherna..En är att Ivan var tillbaks för att dominera mitten och att alla kämpade igår..till och med Jerk jobbade hemåt nån gång, men den enskilt största anledningen till segern igår måste ha varit att Gnagar-Lasse inte var med..facit är tydligt...när Gnagar-Lasse är med förlorar vi, när han inte kan vara med vinner vi..

Det kanske kan verka elakt att skylla de tidigare förlusterna enbart på Gnagar-Lasse, men det funkar..så jag kör på det..

Jag borde egentligen hylla de spelare som var där igår för deras kämpainsats, men jag fastnar ständigt i mitt skott på mål..Varför sköt jag rakt på? Är det så svårt att skjuta lite, liiite vid sidan om målisen..jag vill också göra mål..att jag missade mål på Fredda Keanes instick är inte så konstigt..när ansatsen innebär att man backar 2 meter är det endast ett fåtal som lyckas vrida bollen på mål (åtminstone i vår skitserie)..men ändå..jag vill va en sniper...nu ligger jag till och med efter Fredda i skytteligan..och han är ändå 40 år..typ..

Om man ska gå till matchen så är den som ett stort sandmoln..har bara minnesfragment av den..vi kan konstatera att vi hade lite tur som inte fick en straff mot oss (och gult kort) när Linus brutalsparkade ner en motståndare..att Jerks hörna som gick direkt till inkast kanske inte var den bästa hörnan i år..Ivan sköt ganska mycket, men inte jätte-välriktat i sin första match (han har nog varit på Stadion för ofta..)..

Ugge kom trots förkylning och kämpade som vanligt hela matchen..
Jonas är vår nye stjärnkeeper och vi hoppas att han fortsätter komma till matcherna..notabelt är att han tog en inspark vid vår vänstra hörnflagga efter att Jerk misslyckats med den första..
Ante fortsätter springa som den duracell-kanin han är..
Ja va fan...alla var jätteduktiga igår..nu tar vi en kollektiv-kram och byter om till plysch-dräkterna...hälsar Farbror Barbro välkommen som vår nye mentale coach..

Trodde Kash skulle ta med bollen hem som souvenir..ställa den i hyllan...och ha något att blicka tillbaks på när karriären tagit slut..

Jag räknar kallt med en förlust nästa vecka då vi pga hybris ställer ut skorna på planen och ska lattja boll lite..vi är ju så förbannat bra att inget lag i serien kan ta oss nu..

För att fira segern igår åker jag på supsemester någonstans i Sverige till helgen, jag uppmanar samtliga spelare att också fira segern rejält. Vi vet aldrig när vi får chansen igen..

Malung FC’s målskyttar: Fredda Keane, Kash & Kenny
Man of the match: Jonas..keeper kommer alltid att få det, så länge det inte är Lee Baxter..

Nästa vecka möter vi Uttran på Måndag kl. 20:15

Forza Malung FC!!!

Jerk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback