Malung FC vs SS Stockholm Södra 2-2 (0-0)

Troligen den bästa matchen i år av Malung FC...nu räckte det inte den här gången heller..trots ett heroiskt kämpande av Malung FC (för dagen med endast en avbytare) räckte det inte hela vägen..


Det trillades boll, istället för att i panik slå bollen så långt fram som möjligt la vi tillbaks den, sökte en ny yta och gjorde oss spelbara igen..


Trots några kanonchanser i första slutade den 0-0. Kash dunkade den i ribban, Jerk lobbade bollen över målisen (med högern) för att se bollen studsa en decimeter utanför. Det kändes alltså riktigt bra i halvtid.


Ni känner igen känslan va? Den här gången var den nästan sann. MFC gick ut i andra halvlek och fortsatte att spela boll, det var nästan så att det såg ut som om de gjort det förr..


Jerk, som spelade bättre än på många år (vilket iofs betyder..nada..) slår ett perfekt inlägg till Thunberg, men han ryggar tillbaks lite när målisen också rusar ut..inlägget var värt ett bättre öde...


1-0. Kash snappar upp ett panikpass från en av SSSS:s spelare och sätter den säkert..Kash var så nöjd efter målet att han tog ett byte för att inte förstöra känslan...Kash är den nye ledaren av skytteligan..sist ligger Jerk..och Kalle..

1-1. En rensning av en MFC-försvarare går åt fel håll..det första av 2 skitmål..

2-1. En löpboll av Kenny mot Thunberg, som vinner första fajten mot målisen, och sedan ur dålig vinkel får in den. När Thunberg gör målgesten sträcker han ljumsken..

2-2..Kenny tappar bollen, resten av MFCs spelare tappar huvudet, SSSS får en felträff och bolljäveln lyckas ta sig in i vårt mål. Direkt efter avspark blåser domaren..det värsta av skitmål...


På slutet av matchen gjorde vi ett klassiskt italienskt misstag och backade hem..det brukar straffa sig för Italien och det straffade sig för oss...lite synd dock då vi vid en seger hade klivit upp till en sjätte plats i tabellen. Trots allt ligger vi bara 5 poäng från en andra plats efter 6 matcher...


Förresten, för er som undrar om vår supporterklubb tagit kollektivt självmord efter starten..jag kan meddela att jag träffat honom i helgen..han såg ut att träna hårt..på Patricia...vi hoppas han dyker upp en match i år iaf...


Spelarkritik? Mja..igår spelade faktiskt alla bra (till och med Jerk får godkänt)..


Malung FC’s mål: Kash & Thunberg

Man of the match: jag hatar det egentligen, men eftersom jag var ganska nöjd med oss igår, så går det kollektivt till hela laget (så Jerk kan få det en gång iaf..)


Nästa match är på måndag den femte juni kl.18:45 mot Krillan FC. Jag lovar att pumpa bollen tills dess..


Forza Malung FC!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback