Min tanke om att vara nykter en helg..var kom den ifrån egentligen? och viktigast av allt varför?

Va fan! Ingen reagerade på vilken tid jag skrev inlägget? Alla lyssnade och tog till sig budskapet? Jag måste ha misslyckats kapitalt...

Inlägget publicerades 10:19 en lördagsmorgon och ingen kommenterar det? När brukar jag vara uppe den tiden??
Jag hade till och med varit uppe en timme då...men nejdå..reagera på att jag skriver något politiskt och engagerat gör det..tänk inte på mig..

För att göra mig ännu mer till en fröken duktig så strök jag faktiskt mina kläder efter jag publicerat inlägget, sen åt jag frukost och efter det dammsög jag..jag vet jätteduktig...sen gick jag och pantade tomburkarna samt handlade vitlöksbröd som jag skulle ha till kvällsmaten..chansen att jag får hångla ikväll känns minimal..

Skyndade mig hem för att byta om till Bajentröjan..det vankades match nere på Kanalplan..på vägen dit passade jag på att slänga tidningarna i pappersåtervinningen och även några tomflaskor som det inte var pant på..

Bajen förlorade..of course..5:e matchen i rad HTTF får pisk..som tur var inte på den feldömda straffen iaf..och i ärlighetens namn..Rynninge var det bättre laget..

Men domaren..shit..jag är helt säker på att den mannen är folkpartist till vardags och domare under helgerna..maken till anal människa...Talangerna gör sitt sista byte..då gnäller han över att så många står upp vid talangernas avbytarbänk..skämtar han? Nejdå..han var fan likadan hela matchen..tur det inte var någon klack där får han hade väl hyssjat dem också, bett dem vara tystare för att de stör...

Hem, sova till lite superettanfotboll..Bois vann (grattis Chulls!)..vakna göra mig redo att laga mat..stekt älgbiff med sallad och vitlöksbrödet då...testa att ha lite citronsaft över salladen..hade nog väl lite för jag kände inte mycket av den smaken..

Ringde en jobbarkompis för att höra om han skulle vara med och lattja fotboll imorgon..den grisen satt hemma hos sig i sjöstan med ett par kompisar och drack gin & tonic..gissa om jag blev supsugen då..sol, gt & balkong..heaven..

Nu har min närmsta granne grillfest nere på gården..unga, lyckliga, lyckade människor..om man ändå fick ett av de attributen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback