Crying in the chapel..

Det är något allvarligt fel på mig...på riktigt..ingen mer ångest-light eller något..sånt...men fan..stoppa in en liten unge i en slutscen med snyftframkallande musik och sen en pappa som får se sin dotter för första gången..något sött litet ord och till slut en pappa & dotter-kram..nog fan sitter jag i soffan och fäller tårar...sjukt...jag ser de sista 5 minutrarna av Con air och blir sån...han tänka ett tag att Nicolas Cage har fan fått spara länge för att få till den frillan..John Cusack är en av mina favoritskådisar..sen började scenen..och tårarna kom..hjälp mig någon..

Patetisk, överviktig 32-åring sitter i en etta på Södermalm och gråter över ett vackert ögonblick i en film som han sett ett flertal gånger..vad kallas den sjukdomen?

Var nära tårarna när jag gick från jobbet också..sa hejdå till håkki...sorgligt...sa som det var till honom..det blir tomt..ingen att dreamteama med längre..fast han skulle visst dyka upp i slutet av april för en sista dag..tungt ändå..

Han hade mailat gamla kollegor till oss och sagt att han slutar nu..Pitan hade svarat...bra, se till att Jerker gör detsamma också innan han växer fast i sin jävla stol...nåja..

Håkki har även åter lobbat för min lön..frågat min chef vem han tror håller ihop företaget egentligen? Sa till mig..han fattar ju inte hur viktig du är..försökte peppa mig att snart är det lönesamtal iaf...ja, tjena..blev mitt svar...men fan..säg att du hittat ett annat eller nåt....

Skulle haft håkki som chef tror jag...iofs var han den som sa (han var tf chef i augusti för två år sen)..ska du ha semester igen? Ja, du vet älgjakt....då ska du fan ha en telefon med dig..du ska fan inte tro att du kan vara i skogen en vecka utan att vi behöver din hjälp..

Så nu är min självkänsla-booster borta från jobbet..sad, but true..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback