Om jag hade skrivit något intressant hade jag skrivit en klatschig rubrik..

Tänk att en god nattsömn alltid måste förstöras av att man ska behöva kliva upp och gå till jobbet..och när jag dessutom kliver upp så tidigt som kvart över sju är verkligen dagen förstörd..

Solen skiner ute, vilket givetvis innebär att vi har dragit ner persiennerna på kontoret så den inte kommer in..här frodas mörkrets krafter..

Äh, jag har inget att skriva egentligen..

Mest skrämmande igår..jag hittade julklappar på Konsum när jag var där..

Näst mest skrämmande..jag gick hem redan halv sex..ganska less och det kändes rätt...vad kommer det här göra för min image på kontoret? Kommer jag sluta vara grabben som sitter kvar när de andra går hem?

Tredje mest skrämmande..jag kom in på kontoret halv nio imorse..det betyder att jag kommit in före nio hela 8 gånger i november och månaden är inte ens slut än...antagligen har jag fått levercancer eller något sånt..en sån ändring i livsföringen måste beror på någon sorts kemisk obalans..

Som sagt...jag hade inget att skriva den här gången..nästa gång kanske..uppmärksamma läsare kanske har noterat att jag ändrat färgen lite igen..det kommer antagligen fortsätta tills jag skrämt iväg er allihop..blir spännande att se vad för färg jag väljer ikväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback