Bröllopet...


Så här snygg är man kl.12 på en bröllopsfest med fri bar...

Jag var på bröllop hemma i byn i helgen..
Det är alltid lika spännande..säger de ja? Båda två? Finns där några singelkvinnor som inte finner mig äcklande? Hur många ex kommer vara där? Är någon av dem fortfarande sur? Vad serverar de för mat? Är det fri bar? Kommer jag gå hem sist?

Som väntat så var jag nästan knäpptyst de första timmarna, jag var nykter helt enkelt..inte hade jag heller sinnesnärvaro att ta med mig kameran så jag har inga kort från kyrkan (kameran i mobilen är ganska kass, som ni ser)..

De sa ja båda två..inne i kyrkan såg jag att golferskan var där (hon var frekvent förekommande i min skvallerspalt för 10 år sedan)..jag kom fram till att det var tre ex där..ingen verkade fortfarande sur..möjligtvis brudgummens syster då...men det var 18 år sedan (typ), så det var antagligen bara så att hon tillhörde de singlar som fann mig äcklande..

Förutom att jag knappt sa något utanför kyrkan (nykterheten) så var det mest pinsamma att jag fick stå där på parkeringen och vänta i evighet på min privatchaufför (lillebror) trots att jag ringde i god tid och begärde skjuts till bröllopsfesten..

Väl där började jag konversera med den fd Riksdagsmannen som också var inbjuden i egenskap av bla partikamrat..även kvällens musiker pratade jag med..det var ju för fanken Fredda B..

Jag tog iaf initiativ, när de flesta andra stod kvar på parkeringen drog jag mig direkt till välkomstdrinken, så jag fick i mig lite alkohol..jag var antagligen först att be om påfyllning också..
Sedan väntade vi på att brudparet skulle komma vattenvägen till festen (både kyrkan och bystugan ligger ju vid vattnet..), precis när de steg i land slutade solen gömma sig i molnen..det var vackert så det förslår..tänk att det är så vackert med kärlek..
Fick på festen reda på att andra gången de träffades var jag med..nyårsafton hos Kotten, Mange Mailman blev årets Töttgubbe det året..titeln jag prenumererat på de senaste 10 åren..

Nåväl, väl till bords såg jag att jag presenterades som pratglad festprisse som bor i sthlm i programmet..kvinnan mittemot mig ställde sig frågande..jag svarade att det hör ihop, vänta tills jag fått i mig nog mycket alkohol, då går inte käften att stänga..hon kallades crazy kääärrrin (jag läste ut det som crazy kärring..felfelfel) och bodde i Årsta...yup, jag stirrade ner i hennes urringning...yup, jag gjorde mitt bästa för att göra bort mig..
Maten som serverades var lax...en stor jävla bit lax...för er som känner mig så vet ni att jag sällan (eller aldrig) äter fisk, så jag fick inte i mig hela biten..alkoholen tog väl plats också..det blev några glas vitt vin och några nubbar...men förutom laxen var det riktigt gott..laxen var okej iaf, vilket antagligen är det bästa betyg jag kan ge fisk..

Efteråt blev det musik...och ramla runt lite..den fria baren öppnade..stod där med en öl och pratade med ett ex..har du lika snygga ben som förut? Hon visade..just som jag var på väg att fråga om brösten kom jag på att jag är 33 och började prata om något annat (jag ångrar mig lite över det..det hade varit kul att se vad hon hade gjort..)..

Till slut kom bröllopstårtan in..

Kortet taget ett par sekunder innan jag och den fd Riksdagsmannen tog initiativ och stegade fram för att ta för oss av tårtan (ärligt talat, hade vi inte gjort det hade den varit kvar än)...till tårta lite whisky...sen fortsatte orgien med en Åsa-Nisse (eller vad den hette..blåbärssoppa, galliano och grädde)..mer musik, mer alkohol, mer patetiska försök till att få med någon hem (tror jag, jag borde väl ha försökt iaf?), mer dans och så en massa gånger då jag pratar med brudparet om hur vackert det är med kärlek...och då jag pratar med brudgummens fader om när brudgummen provspelade för Forssa och vi var och kollade på matchen i Blge...lite politik också..om brudgummens lägenhet i Forssa..med ett av exen som bor i Götet och jobbar i Norrköping som skådespelare och numer är gravid..
Golferskan är förresten gift..

Strax efter 4 stängdes festen ner..taxiservicen för kvällen skjutsade hem de sista gästerna och mina försök till en efterfest sprack totalt..jag kom hem, la mig på soffan, käkade lite chips och drack cola samtidigt som jag kollade på OS..vid 15-tiden dagen efter klev jag upp, duschade och beställde pizza..

Kommentarer
Postat av: Åsa http://vindvirvel.blogg.se

Sitter inte slipsen jävligt snett? ;-)

Annars verkar det varit en trevlig tillställning...

Postat av: Blingbling

Fan Jerk, du skulle ha frågat om brösten. Då hade detta inlägg blivit årets blogginlägg alla kategorier. Bra bloggat förresten :) Sedan är du grymt snygg i håret :) Och ja, slipsen sitter lite snett haha. Men det ska den göra på en fest.

2008-08-13 @ 22:55:01
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Åsa: klockan är ju 12 på natten när jag tar kortet..tycker slipsen sitter väldigt rakt med tanke på det :)

Blingis: Jo, jag borde väl det..kanske jag hade fått följa med hem :)...tack, är ganska nöjd med håret på bilden..det och att dubbelhakorna inte syns :)

Det kanske bör sägas att slipsknuten nog var lite sned från början (orka göra rätt..)

2008-08-14 @ 06:00:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

Ja,men då var det därför det inte fanns några killar i rätt ålder där jag befann mig, de var på ett fucking wedding! Du ser ut att ha roligt i alla fall!

2008-08-14 @ 23:08:22
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

jo, det var roligt..fri bar ju :)

2008-08-14 @ 23:55:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback