Får man göra så??

Under tiden som jag stod och strök mina kläder (viktig information för att reta Åsa) så var det 96kgs-finalen i brottning på tvn, helt plötsligt såg jag något märkligt, ryssen gjorde ett kast och till min förvåning var det helt tillåtet, det var till och med så att det gav fler poäng än att bara ligga på mage...

Man kan alltså få poäng i brottning inte bara genom att ligga på mage i en halvminut eller för att motståndaren blir varnad...det tog en hel förmiddag med brottning på tvn innan jag upptäckte det..

Lysande sport..verkligen..tur de fixat reglerna så..nu förlorar antagligen Jalmar bronsmatchen, han fick underläget först i tredje perioden..de som fått det har aldrig vunnit..och så åkte han precis på en rullning också..

Nåja, vi har fått ett brons idag iaf..kanske, om inte Ara blev diskad pga sin protest då...nu ska jag duscha och raka mig innan ja beger mig in till stan för lite lunch och sen hämta dotra på Centralen..ska hämta ut tröjan till Midnattsloppet också...

Kommentarer
Postat av: Bengt-Åk



Bragdmedaljen och Jerringpriset till Ara Abrahamian!

2008-08-14 @ 23:13:38
Postat av: Åsa

Hehe - ser inte ens när du stryker längre - förtränger det. Har jag sagt att du borde söka hjälp för det där... ;-)

Oops - skrev precis ett inlägg om Ara och dom som gjorde sig lustiga över brottning. Men du skrev inte bögsport åtminstone. ;-)



Är dotra kvar under midnattsloppet kanske hon kan filma lite? Upploppet och målgången eller nåt sånt. Kanske hinner klämma in den idrottshistorian mellan nåt 100-meterslopp eller så? :-)

Postat av: Jerk

Bengt Åk: Trevligt att se att Öje-Venjans spelare vet vart de ska vända sig om de vill lära sig något om fotboll ;)

Åsa: Jag gör ju mig lustig över reglerna,inte över utövarna..reglerna är uppåt väggarna..med samma regler i allsvenskan skulle Ljungskile ligga i toppen..typ..tycker de nya reglerna helt har dödat sporten..

Nu är hon inte kvar, men varför skulle hon filma upploppet eller målgången? Vill ni få mig på bild får ni filma den första kilometern, något mer lär jag inte fixa..loppet går ett år för tidigt...

2008-08-15 @ 00:01:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Den "däringa på första kortet" va`jag. Tack för komplimangen - ha ha

2008-08-15 @ 10:01:34
Postat av: Åsa

Ok då är vi överens om brottningen. ;-) Ljungskile - ryser.

Tsss - klart du tar dig runt loppet!

2008-08-16 @ 09:04:07
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

jag är tveksam..man får bara hålla på ungefär 1 timme och trekvart..det kommer gå åt helvete..som väntat..

2008-08-16 @ 13:07:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Du har exakt samma inställning som Sveriges fotbollsdamer - och se hur det gick... :-)

2008-08-16 @ 15:31:54
Postat av: Jerk

Fast de hade nog trevligare i duschen iaf..och i deras fall så var det en bragd att hålla nollan så länge..de är sämre än sådär normalt..

Jag har som längst haft en löprunda på 6km och jag har ännu inte sprungit den hela vägen..det ser inte bra ut..man får hoppas att talesättet "vila sig i form" stämmer, med tanke på att jag inte sprungit på en vecka och att jag skippade OS inatt för att få sova..

Jag har dessutom ingen morot för att klara loppet ;)

2008-08-16 @ 16:02:56
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback