Upp med Sulan på topp...

Jag glömde visst en sak i gårdagens inlägg..Jag hatar även att jag ska behöva försvara varför jag går på fotboll när jag kommer till jobbet, att jag aldrig får prata om Sulans underbara mål utan att det alltid handlar om snorungarna som kastar in smällare och hetsar (i media är det visst kravaller när 10 fjortisar står och rycker i ett staket..)..

Den rädsla som kändes igår är nu transformerad till ilska...och jag är heligt förbannad på alla lågpannade solnatattare som inte har vett att uppföra sig..

Det ska också sägas att jag aldrig varit så nära att gå hem innan en match var slut, kombinationen Martin Hansson + avbruten match var nästan för mycket för en gångs skull, men jag stannade och det är jag jävligt glad för, att få se Sulans första tävlingsmål för Bajen gjorde mig otroligt glad, jag trodde jag skulle smälla av när jag stod på läktaren, rösten gick upp i falsett och sprack, där och då var jag som lyckligast..det var värt allt jävla trubbel jag hade att få tag på en biljett..
Sen att Söderström fick göra sitt första också känns bra det med..

Matchen i övrigt? Länsderby, inte direkt en match man tittar på för att få se vårdat passningsspel (svårt när Martin Hansson stänger passningsvägarna), solnatattarna var väl bättre i första och Bajen i andra..Martin Hansson var sämst på plan, det borde utfärdas en varning när han är på planen, hjärtsjuka var vänliga och gå hem ni är på väg att få uppleva hjärtsnörp gånger 3000, ni kommer att få se horribla avblåsningar, gula kort som inte finns och en idiot som rent allmänt är i vägen..

Om vi för ett ögonblick lämnar matchen, så finns det något nästan lika viktigt att meddela..jag har nästan slut på snus, det är faktiskt på gränsen till kris, en av bajarna jag traskade till Sumpan med lånade lite, det gick en extra pris igår kväll när jag skulle varva ner och det ser inte bra ut nu. Jag har redan skippat den viktiga morgonprisen, nu planerar jag för att gå hem senast kl.17 för att gå och handla..jobbar jag längre tar snuset slut, då blir jag grinig(are än vanligt)...

I övrigt finns det väl inget spännande att rapportera, klockan blev nog ungefär 3 inatt också innan jag somnade..iom att jag gick på derbyt kommer jag bli pank ännu tidigare än väntat...min plan för hur träningen ska se ut i höst (jag börjar på riktigt allvar efter älgjakten) börjar ta form..det kan bli boxpass med den blonda controllern, hon blinkade lite med ögonen och sa "men om du får slå på mig då?"..hur kan en man motstå ett sånt erbjudande?

Nu ska jag gå runt och gnälla hos gnagarna på kontoret lite..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback