attattatt,,mycke att blir det..

Regnet öste ner på vägen till jobbet imorse..men om jag ska testa något ovanligt och försöka se positivt på saker och ting..

Att regnet öser ner innebär att det inte är minusgrader..skönt..mitt hår lockar även till sig lite mer vid regn..bra skit..

Att dotra måste ta en tidigare buss till mig innebär att vi får träffa varann en timme längre och att vi kanske slipper den värsta rusningen på fredagseftermiddagen..bra skit..

Att Hannes sålt sig som en h*ra innebär att jag kan raljera för VDn om hur finnar bara är pengakåta monster är också roligt..

Att jag trots allt kom in till nio imorse är också helt okej, drömmen är kvart över åtta, men nio är ganska bra..bättre än kl.11 iaf..

Att Håkki frågat om jag är sugen på innebandy på lördag är bra..jag behöver röra på mig och innebandy är kul..och så får dotra se pappa röra på sig också (positiv förebild)..nu är det bara att hoppas att jag inte suger fullständigt på lördag..

Att det är tisdag innebär att det är 1 dag närmare helgen..

Att vi ikväll spelar sista seriematchen för Skinn FC är bra, för resten av tisdagarna i december är nu lediga och jag kan jobba ifred..

Att jag trots allt försöker hitta något positivt i tillvaron innebär att jag äntligen fått utdelning för alla tunga droger genom åren..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback