Uppe med tuppen..

Sanslöst sju timmars sömn inatt..det händer aldrig..jag somnade innan kl. 12 igår kväll..jag var otroligt nog trött redan kvart över elva och gick och la mig...två saker som aldrig händer..

Så, nu är jag pigg och nyter? Inte direkt, men sju timmars sömn måste ändå vara något bra...

Nu önskar jag bara att jag kunde komma ihåg mer av drömmen jag hade...tror jag bodde i ett hus på landet..sen var jag på krogen och gick därifrån innan det stängde (märklig dröm)..gick med raska steg hem till den kvinna jag träffat (nej, jag kommer som vanligt inte ihåg vem det var)..hon bodde i något som mest liknade en rivningskåk, på bottenvåningen...av någon anledning var dörren inte låst..gick in och då hade hon en väninna som också sov där..väninnan hade på sig en Bajen-tröja och jag tänkte "synd att inte hon är snyggare"..sen vaknade hon jag träffat och jag fick några elaka kommentarer för att jag inte hade med mig kläderna som hon lämnat hos mig..nån hoodie och ett par ridbyxor..tror det var någon mössa kvar också..

Där slutade det hela...nästa är att jag drömmer att jag vaknar i min lägenhet innan alarmet går igång..samtidigt går alarmet igång, så jag klev upp...

Till och med i drömmarna är jag tråkig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback