Johnny Danielsson, eat your heart out!

38 minuter idag..totalt 48 minuter..rekord all the way...och det kändes ännu bättre än senast..det kanske kan bli något till slut..fötterna besvärade mig inte direkt heller..jag sprang betydligt längre än jag gjort förut...känns riktigt bra..

På slutet av rundan kändes det inte riktigt lika bra..blev förbisprungen av en kvinna med alldeles utsökta ben, en kort sekund tänkte jag hänga på..jag vill ju inte få pisk av en kvinna..inte i när jagär ute och springer iaf..men innan jag hann tänka tanken klart var hon långt borta..nåväl..det var iaf skönt att springa...det var en vecka sedan sist..måste komma igång på riktigt och springa 2-3 gånger i veckan nu om jag ska hinna bli klar till Midnattsloppet..

Nu är det snart dags att lägga sig och hoppas att jag kommer upp i tid imorgon..prislistorna som ska dumpas in är klara, det som är kvar är att fixa till dem folk ska söka i för artiklar som inte finns upplagda i systemet, har bara tre av 24 kvar där..kommer nog funka, sen är det månadsrapport och sen kan jag börja läsa mail i outlook...lysande detta, hoppas hinna röja i en dag innan den globala årsförfrågan kommer iaf...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Men jösses, du har inte vinnarskallen. Du skulle inte tänka, bara hänga på dom snygga benen direkt.

Om det nu kändes skönt att springa, om det var en vecka sist, ska du va mer än nöjd! Grattis. Tycker allting flyter på bra nu, inga större nederlag. När var midnattsloppet sa du? O inga kändisfödelsedagsdatum, tack.

Kolla när den här kommentaren skrivs då... Impad va? Lite Jerk-stuk över det. Jag hatar folk som ska va sociala mitt i natten så man inte får sova! ;-)

Postat av: Jerk

Det handlar inte om vinnarskalle, det handlar om en önskan att överleva tror jag :)

16 augusti..jag tror ändå jag började träna ungefär en månad för sent, men nu finns det hopp om att kunna genomföra det iaf..

Du har ju semester, svårt att vara uppe till 4 då ;)

Jag gick och la mig riktigt tidigt..redan vid kl. ett..

2008-07-02 @ 09:42:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback