Blir det lite mer måndag lägger jag mig och sover i ett konferensrum..

Åh fyra timmars sömn, jag fixar det galant..inga problem jag har kommit till jobbet utan att sova alls ibland..
Det var iofs inte sommar då, jag hade inte ont i höfterna efter att ha "sprungit" i 20 minuter...just nu har jag så mycket måndag att jag helst skulle hoppa framför ett tunnelbanetåg, men med tanke på SL:s punktlighet skulle jag väl få ligga där till på tisdag och när jag sen väl insett att jag ändå vill leva skulle tågfan komma..

Mailen är iaf nästan nere i 100st nu..några av dem var rent utav glädjebrev..typ "Offert xxx har nu omvandlats till en order" när jag kollar vårt säljverktyg ser jag att juni redan är den nästbästa månaden någonsin för mig..borde jag då inte kunna koppla av och skita i resten av offerterna den här månaden??

Antagligen inte..jag är trots allt RFQ-guru på företaget (verkar det som iaf)...det ska läggas upp, det ska räknas på och det ska donas och fixas...alla mina tankar om utveckling och hur jag faktiskt ser mig göra det på företaget (jag vet, skrämmande tankar, nästan som om Jerker tänker på en karriär..) sugs ur mig så fort jag sätter mig vid datorn, all potential som jag har inom mig (återkommande från kvartssamtal när jag var nio år till utvecklingssamtal och fyllesamtal med VDn när jag är 33) stannar där väl ombäddad av fett från alltför många pizzor och kebabtallrikar..

Dessutom har någon jävel snott min matlåda igen..det är tredje gången nu..andra gången var det ett misstag, men första och tredje? Jag får snart begära höjd lön eftersom jag måste köpa nya hela tiden..

Ja, alltså den var tom..jag slänger alltid in dem i diskmaskinen på jobbet så jag slipper handdiska hemma..som kitchen-bitch kan jag ta mig den friheten...

Bara drygt 6 timmar kvar nu iaf..med lunch ännu kortare..jag ska under 100 mail i inboxen..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Que? RFQ. Har en del förslag på vad det skulle kunna stå för, men dom vågar jag inte skriva ner, då kanske din blogg stängs ner... ;-)

Postat av: Jerk

näe, skriv ner dem..när du gjort det ska jag avslöja vad det står för :)

2008-06-16 @ 17:50:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Jag är pryd! :-)

2008-06-17 @ 12:13:42
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Jag är överraskad över att du ens kan stava till det ordet ;)

Kom igen nu..

2008-06-17 @ 14:00:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

;-)

2008-06-18 @ 16:29:06
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

fegis ;)

2008-06-18 @ 16:53:56
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback