Ganska snart helg..

Hur mycket jag lever mig in i fotbollen när jag tittar på den kanske kan illustreras av hur jag satt och skrek åt Gunnar Gren och Niss Liedholm att de får väl fan ta och passa Nacka någon gång..hur jag gnällde över att Agne Simonsson gång på gång tappade bollen på offensiv planhalva och förstörde en mängd med möjligheter för Sverige..

Jo, jag spelade in VM-finalen från -58 som gick på tv i lördags och tittade på den igår kväll innan det blev dags för reprisen av EM-finalen..

Då kanske ni förstår hur jag lät och vad jag kallade sopan till domare vid tvåtiden inatt? Filmande jävla fjollor i rött och sen kompletterar de det med två flåbusar som sparkar på allt annat än bollen i mittförsvaret...satan, vad förbannad jag var när Rosetti blåste av för att stackars, stackars Capdevila blev så stressad att han ramlade i straffområdet..vilken jubelidiot..
När sen Fjellström sitter i en hel match och klankar ner på Lahm för att Lehmann gör en dålig utrusning blir jag än mer förbannad..vad skulle han gjort? Fullföljt löpningen, rensat undan bollen och satt dobbarna i bröstet på Lehmann? Iofs, det hade kanske inte varit en så dum idé...

Nåväl, EM är över, välkommen livet..vilket om jag förstått det hela rätt är att jobba? Så, förutom att jag kom in kvart i tio idag så blir väl juli en kontorets månad..kul, verkligen kul..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback