Nu tar jag helg...

6,5 timme...om man tänker sig tillbaks till torsdag förmiddag och vilka listor jag trodde var mitt ansvar så är jag klar..nu var det tyvärr inte riktigt så bra, så jag har en del att stå i imorgon också..förhoppningsvis så håller min nyväckta kärlek till pivot-tabeller och då kan det gå bra...

Å andra sidan är det måndag imorgon...det är aldrig bra...

Fast det känns skönt..bortsett från huvudvärken....jag har ändå fått en hel del gjort och trots att det borde suga att jobba på en söndag känns det riktigt bra nu..ingen telefon som ringer, inga inkommande mail (nästan, fick faktiskt en förfrågan från "min" kund i eftermiddags..)..

Jag hade mått ännu bättre om arbetstiden idag hade realiserats i min flexbank..fast ni behöver inte vara oroliga, alla på kontoret kommer veta att jag var såååå duktig och gick in och jobbade idag...

Nu hoppas jag alla håller käften om hur matchen gick..jag kommer inte vara på internet, inte svara på sms innan kl.2 inatt..

Bäst att skynda mig så jag inte råkar ut för några segerrusiga spanjorer (fast dem håller Åsa på, så det är väl liten risk) eller tyskar..i onsdags var det någon som skrek något om "grosse Schnabel" på tuben..charmigt..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Måtte jag bli rikligt belönad som hållit käft en hel kväll, och dessutom fortsätter göra det nu!

Det är en enorm uppoffring! Kom ihåg detta! ;-)

Hela Europa, mig inkluderat, vet by now vem som vunnit förutom du!

Gud vad det kliar i fingrarna att skriva en harang om det hela, för jag tror inte du kan hålla dig härifrån ändå. Bara för att kolla att jag inte skvallrar typ... ;-)



Postat av: Jerk

jag höll mig sagt ifrån datorn, gick riktigt bra faktiskt, även om jag var nära att slå på text-tvn för att kolla vad klockan var då och då, men jag klarade mig..

Klart du blir belönad.. ;)

2008-06-30 @ 10:15:15
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback