Orgasm på en tallrik..

Jag vet inte vad som var mest patetiskt ikväll..att jag spenderade den helt själv eller att jag faktiskt tillagade en festmåltid för en..
Lade ner tid för att laga till älgfilé med klyftpotatis, rostad paprika, grönsaker åt mig själv, och sedan berömde mig för hur gott det var..

Iofs, det var ta mig fan orgasm på en tallrik..älgfilén var precis så blodig som jag ville ha den, paprikan perfekt, klyftpotatisen utsökt och pepparsåsen var helt okej den också, trots att det var köpe-sås...

Nåja, har just nu en sms-konversation med den blonda controllern, hon kallar mig hopplös..må så vara..jag passar nog bäst ensam ändå..slipper jag tjata hål i huvudet på någon, slipper de stå ut med mina svordomar framför datorn, eller när det är fotboll på tv..
Slipper jag deras tjat om att jag bara ser på fotboll hela tiden också..det är högst tveksamt att fotbollen är ett substitut, det är nog mitt liv...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Låter bra jäkla gött. Ett sjysst glas vin till det där med så är det bara att vända upp ögonvitorna =)



Postat av: Blingbling

Du får hemskt gärna visa mig hur man tillagar en älgfilé eller stek. Jag har en i frysen nämligen. Men jag vet liksom inte vad jag ska göra av den. Jag kan inte laga mat. Det om något är patetiskt.

2008-06-21 @ 21:16:48
Postat av: Jerk

BB: Vuxen (?) som jag är drack jag mjölk till :)

Blingis: ja, stek har jag aldrig lagat till, men jag har ett par kokböcker här hemma, som säkert kan ge dig någon idé..

Det är inte patetiskt, du är en modern kvinna helt enkelt :)

2008-06-22 @ 13:35:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback