Fler sådana här veckor och jag blir en sån där jobbig positiv människa..

Jag kan ha världens bästa arbetskamrater..
Inte nog med att de drar med mig på KI Box och pushar mig där..den blonda controllern är en remarkabel kvinna..perfekt i allt förutom ringen på fingret...jag känner visserligen av passet i axlarna nu idag, men det var skönt..skönt slut efteråt..som det ska kännas..och jag ska ha träningsvärk idag...annars hade det varit ett dåligt pass..

Så jag överlevde iaf...somnade nästan på soffan redan vid tolv igår kväll..sen drog jag mig till sängen och låg vaken i en timme..men surprise, surprise...ändå vaknade jag tjugo över fem imorse..övervägde i tio minuter om jag skulle kliva upp eller inte innan jag somnade om igen..

Det svåraste med passet var att koncentrera sig när det var så lätt att låta ögonen glida ner i urringningen på den blonda controllern..tur att jag är gammal och trött och inte orkade blåstirra hela tiden..

Och sen..imorse..det är så man blir tårögd...när jag för fjärde raden idag gled in redan kvart i nio (paus för applåder) låg det en liten affisch på stolen...en Gustaf -affisch där han blivit krossad av ett stenblock där det stod "Monday"...rolig..den ska upp här någonstans..tänkte att det där måste vara Ann...

När jag satt mig ner såg jag mellan tangentbordet och bildskärmen ett gulnat papper..Ronnie Hellströms autograf..det är stort..jättestort...om den ska ramas in? Var det mer stil på Bajen när Ronnie vaktade kassen?

Om de nu bara slutade tjata med mig om julfesten så får de priset världsbäst!

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Härligt! Men Jerk - klart att du måste gå på julfesten... det kan hända att det väntar ytterligare överraskningar... Ha den bästa helgen!!!

Postat av: Jerk

Näe, festen är på en torsdag, så jag är inte med..men på eftermiddagen medan de fortfarande är på kontoret kommer jag vara med och leka lite :)

2008-11-21 @ 13:52:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Såå ja ;)

2008-11-21 @ 15:01:59
Postat av: Jerk

:)

2008-11-22 @ 11:42:48
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback