Kula någon?

Så förbannat less har jag nog aldrig varit på mina kollegor..jag surade mig igenom ett helt jävla spinningpass, som därför blev helt värdelöst och när jag gick mot tuben var jag så sur att jag fick tårar i ögonen..var sugen på att skriva en avskedsansökan imorgon så jag slipper vara kvar något mer..

Vad är det som är så svårt att förstå med att jag säger nej till en julfest?? Den var på en torsdag för att de passade de flesta..mig passar inte det..jag tycker alldeles för mycket om alkohol..jag blir lycklig när jag dricker, jag har roligt..tyvärr har jag inte heller något som helst omdöme vad gäller när det tidsmässigt är dags att ge sig..
Det gör att jag kommer hem någon gång efter tre..sätter mig i soffan och kollar på tv och vaknar sen halv tolv..alldeles försent för att bege sig till jobbet en fredag..

Så, jag stannar hemma..i år var jag social nog att vara med på kontoret, men folk kunde ju inte med att sluta tjata..ni har för fan hållt på och tjatat i två veckor nu..GE ER!!!!

Då är det ju skönt att jag kan chatta lite på kvällskvisten och bli på bättre humör..hoppas det håller i sig, annars blir det en mörk dag på kontoret imorgon..

Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas du vaknar på ett strålande humör imorgon och att hela dagen blir ljus. Du kommer i vilket fall att må bra mycket bättre än alla som tjatat på dej.=)

Postat av: Anna

Men det va väl ett himla tjat från dina kollegor??

Dåligt att inte respektera? Fråga 1-2 ggr är väl ok..men hålla på så där??

Hoppas det löser sig för dig!

2008-11-28 @ 08:03:12
Postat av: FörGammal

Dom vill ha dig. Dom älskar dig. Dom behöver dig. Tufft jobb, men ibland måste man acceptera att man är rosen i tårtan :o)

Fast du är bloggvärldens ros också, så du får ryta i och säga att det finns fler som behöver dig! Jag till exempel. Hälsa från mig - en kvinna på ålderns höst som gläds över några små bloggord då och då :o)

2008-11-28 @ 10:18:22
URL: http://inrerum.blogg.se/
Postat av: Jerk

Emma: nja, jag var sur när jag vaknade också (jobbig typ jag är), men det känns bättre nu iaf..fast jag tror det blir en ganska tidig sorti idag..



Anna: Precis, helt okej ett par gånger, men när det håller på i två veckor blir det för mycket..



Tant: Jo, jag fick ju sms som sa att de saknade mig igår, men det är tröttsamt ändå..jag vet att jag hade haft kul igår, men vet också att jag inte varit här än idag..jag tycker det borde applåderas att jag iaf fått den insikten om mig själv..istället gnälls det...du vet jag gör allt för att glädja dig :)

2008-11-28 @ 11:27:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Kocken

Bra att du kommit till insikt vad du klarar och inte. Det borde respekteras av kollegorna.

2008-11-30 @ 16:38:23
Postat av: Jerk

Tackar..jo, en del respekterar det, men de flesta bara malde på..tröttsamt..

2008-11-30 @ 17:26:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Tänk hur det hade sett ut om du gått på festen och försökt vara nykter. Kom igen Jerker! vad är det med dig? Ta en öl, ta en snaps och så vidare. Det här är nog rätt steg för att överhuvudtaget kunna ta det lugnt på en sån fest.

2008-11-30 @ 21:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback