Vissa veckor borde man stanna i sängen...

Jag väntar några dagar med att offentliggöra det..det kan ju bara vara en kortare svacka just nu, men onekligen verkar det som om februari-depressionen har vaknat extra tidigt den här gången..redan i november?? Jag trodde jag hade störd dygnsrytm, men den här snubben är helt snett ute..

Dessutom trodde jag att jag faktiskt skulle kunna somna före kl.12 en gång i det här livet...var trött som satan igår, slog av datorn redan halv elva..kl. elva gick jag o la mig..fantiserade om att sova sju timmar i sträck...tji fick jag..efter en timmes snurra runt i sängen och tänka på allt och alla gav jag upp, tände lampan och började läsa den senaste facktidningen istället..en timme senare gjorde jag ett nytt försök...somnade inom en timme iaf..

Men, sen kom morgonen och Jerker klarade inte av att kliva upp ur sängen...nu sitter jag här med grus i ögonen och har precis loggat på..

Dessutom ligger det ett papper i brevfacket när jag kommer..kul vad kan det vara? Julfest..på en torsdag..i år igen...varför lägger man den på en torsdag? De vill helt enkelt inte ha med mig i år heller...så jag stannar hemma igen..jag går inte på fester på torsdagar...undantag görs om jag får betalt för att ligga hemma och bota bakfyllan på fredagen..

Kommentarer
Postat av: S

Februaridepression? Nej fan... då är det ju iaf inte så lång tid till våren. Det är nu man har depression på riktigt.



Jag känner för att skjuta mig frukost, lunch och middag. Det lär pågå till maj, med ett undantag: Födelsedagen. Fast den tas liksom ut av julen som är så deprimerande att man mest vill skjuta sig lite till.

Postat av: Anna

Du drömmer om "fel" saker helt enkelt ;)inte undra på att du inte kan sova?

Julfesten är på en torsdag för att folk inte ska supa så förbannat eller så att folk ska tacka nej & det blir inställt = firman tjänar en jävla massa pengar :) så m.a.o gå dit & ät & drick som fan..allt för att reta ledningen ;)

När ska vi ta en öl då?...

2008-11-11 @ 12:35:05
Postat av: valp

man borde stanna i sängen hela november. det är hemskt!

2008-11-11 @ 14:57:43
URL: http://sjukvalp.bloggagratis.se/
Postat av: Cliff Hanger

Julfest på en torsdag - det är väl av samma anledning som att fotbollsmatcher oftast spelas på vardagar (i Sverige i a f). För att huliganerna ska hålla sig lugnare.

2008-11-11 @ 17:13:05
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

S: Men, jag brukar ha februaridepresion..jag brukar klara mig ganska bra till dess..

Julen älskar jag, Kalle, klappar och whisky..dessutom 1,5 vecka hemma på godset..i år kryddas det med ett vinterbröllop :)



Anna: fantiserade, inte drömde ;)

Nja, i vårt fall har det väl att göra med att göteborgarna ska kunna vara med utan att behöva missa hela helgen med familjen..trist, för då blir det ju ingen julfest för mig..öl? Ja, inte den här sidan lönen iaf..jag är slagblack redan :)



Valp: hear hear..



Cliffy: Kallar du mig huligan? ;)..det funkar iaf inte..om jag är på festen är det samma ös som vanligt..nu skippar jag den iofs, så du kanske har rätt ändå..

2008-11-11 @ 21:01:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Marie

Du, det där låter ju inte jättekul. Har lite problem i samma bransch och försöker tänka till lite kring hur jag ska få näsan ovan ytan - har ni nåt slags företagshälsovård eller så du kan snacka med innan du går djupare?



Hoppas du hänger i, om nån månad vänder det, åtminstone avseende dagsljusmängden.

2008-11-15 @ 11:35:49
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Jerk

Marie: Det har redan vänt, fredagen kändes riktigt bra och den här helgen får jag sova, så jag är inte orolig..

Lite stress kombinerat med mörker ute och i ekonomin gör att det blir så..egentligen handlar det mest om att komma upp i tid så brukar allt kännas bättre..jag vet det, men sängen är extra skön en vardag i november :)

Vet du om att det idag är 1 år sedan vi åt middag..tiden flyger :)

2008-11-15 @ 11:39:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback