Nope, no computer, no online, yes beer, yes drunk as a skunk..

Skum kväll igår..jag tyckte jag var hemma tidigt..och eftersom det enda jag egentligen skulle göra var att bränna av lite skivor till mp3:an så borde jag ha gott om tid..men helt plötsligt var klockan halv ett..skumt...jag fick väl inse att det var dags att slå av datorn då..utan att fejsbooka..uuh...stackars mig..

Storebror ringde igår..han är uppenbarligen sin mors son..ringer mig mitt i maten..vad är det med släkten som alltid gör så?

Annars verkar april fortsätta på den inslagna vägen för 2009..jag kommer i tid på jobbet och övrig tid är jag allmänt tråkig...det finns liksom inget extra...inget roligt..bara vanligt trist medelklassigt kontorsliv..så jävla ospännande..det syns här också..jag orkar inte skriva något som har en liten chans att vara av intresse för någon...jag funderar liksom fortfarande om jag ska skriva något om julen..lägga in någon bild kanske..men skjuter på det för det verkar drygt..

Vi får väl se..kanske händer något som gör att det kommer ett intressant inlägg här i framtiden..antagligen inte..

Tro nu bara inte jag gör samma misstag som för två år sedan och önskar att jag fick känna något om det så är olycklig kärlek bara för att det ska hända något..olycklig kärlek suger getpung..jag är glad att jag inte har det som i början av förra året..det var tungt...det är betydligt lättare att leva i den här gråa tillvaron..inte för att jag glömt henne, hon kommer alltid finnas i en del av mitt hjärta, men i år har jag sluppit ligga sömnlös och fundera på henne hela tiden..nu kommer hon i lite skov då och då fast utan de hjärtskärande tankarna. Det är mer att jag undrar hur hon mår och sånt..

Nåväl, kanske dags att fortsätta med dagsverket istället..det är ju gubevars snart helg...imorgon jobbar jag ca 2 timmar innan jag beger mig norrut..så i helgen kommer jag få känna något..det börjar med rus för att sedan på söndagen få betala för min numer bristande rutin i intagande av alkoholhaltiga drycker..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Kanske är det dags för litet besvarad kärlek, det börjar bli vår!! Hundtricket?

Postat av: Jerk

Besvarad kärlek? Det finns inte..annat än vissa stunder på Söderstadion..det räcker så..

Inget hundtrick tack..det är praktiskt en omöjlighet..jag skulle vara tvungen att säga upp mig för att få tid med det :)



Men visst, det börjar bli vår och nu är det snart bara 1 vecka kvar innan jag får gå på Söderstadion igen :)

2009-04-02 @ 11:07:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback