Idag är jag inget rolig..

Inget komma in i närheten av åtta idag..ty det blev alldeles för många öl igår för att det skulle ske..men jag klarade iaf precis flextiden då jag gled in på kontoret halv tio..

Det blev inte djurgården igår på picknicken..det blev Rålis istället..alldeles vid vattnet och en underbar utsikt mot vackra Södermalm..
Dessutom så tog vi platsen som låg i perfekt skugga hela kvällen..för vem vill ha sol på sig under en picknick? Vi hann också perfekt sätta oss ner och ta fram all mat innan regnet kom...bara duggregn visserligen, men det känns verkligen som om det här är min sommar..

Vi spelade kubb också..jag hatar det där jävla spelet, trots att vi vann sista omgången..när solen började gå ner letade vi uteservering och hamnade på Dovas..ingen uteservering, bara sunk..träffade på ur-gnagaren där..långt stripigt hår, blind på ena ögat och gick på kryckor..

Schweiziskan fick svar på om vad som varit bäst här i Sverige..tvekade lite, men sa att sthlm var riktigt vackert..när hon fick frågan om vad som varit sämst kom svaret blixtsnabbt: Jerker!
Sen hotade jag med att slänga i henne i sjön..

Dovas förresten..jag tog en runda, tänkte att det här kostar nog lite, slängde upp en femhundring och stirrade bara på han när jag insåg att det gick för under hundringen..sunk-krog var det ja..

Avslutade kvällen med att svära åt att tuben knappt gick, springa in på Donken och köpa lite nattamat och sen missa ytterliggare en buss..hemma halv två..får iaf vara stolt över att jag motstod frestelsen att slå på datorn när jag kom hem..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback