Snart Gustafs-korv...

Det var ju tur att jag sprang Midnattsloppet i helgen, annars hade jag inte fått chansen att vakna halv fyra på morgonen av att vänster knäet värker...det är så pass illa att jag får använda händerna för att lyfta ur benet ur sängen..skönt, jätteskönt..

Fast i morse kändes det nästan bra igen..det är nog så att jag inte får ligga på ett visst sätt då börjar det smärta..
Jag får till exempel inte heller sitta med benen på soffbordet och datorn i knäet har jag märkt..det funkar inte något vidare..

Kul, jag spelade ishockey i 17 år och fotboll i drygt 10 (borträknat mina Korpen-år) jag fick aldrig problem med knäna...visst jag slet nästan av ledbandet när jag var sju år, men det var en slalomolycka i backen bakom ladan (snacka om att vara uppväxt på landet)..jag sträcke ljumsken en gång när jag var 15 och så har jag väl stukat tummarna, det är ishockey-skadorna, vad gäller fotbollen så hade jag lite problem med benhinnorna när jag började spela igen i 15 års-åldern..men det var bara att lugna ner mig lite och inte träna i en vecka så var det bra..

Kanske ett tecken på att livet verkligen är slut?

Kommentarer
Postat av: Karren

Det är ett under att du inte är förtidspensionerad med alla dom där allvarliga idrottsskadorna än mer fantastiskt att du kom i mål på midnattsloppet

2009-08-19 @ 16:22:21
Postat av: Jerk

Jag vet i jämförelse med dina benbrott, revbensbrott och andra brott känner jag mig som en riktig glaslirare :)

Postat av: Annika

Det känns som om livet tar slut när knäna pajar men sen andas man lite och ger det tid så blir det bra tills nästa gång man pajar det igen ;) Du kanske bara behöver köra lite rehab, flera av mina knä övningar kör man liggande så det e ju ganska slappt ändå. Annars funkar ju rosa tejp ;)

2009-08-19 @ 21:47:08
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Jerk

Knäna börjar kännas bättre redan nu..det slet väl lite för mycket på dem att lufsa runt Söder otränad antar jag..vilar en vecka, nästa vecka ska jag börja hårdkörningen..typ..

2009-08-20 @ 08:58:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback