Varför älskar jag dig så?

Även om promenaden hem över bron idag var tung, var den inte lika tung som efter förra hemmamatchen. Ikväll både kunde och borde vi vunnit. De vidriga nordtyskarna hämnades för den orättfärdiga segern ifjol och snodde med sig tre poäng hem till Rostock..

Det är så jävla orättvist..jämt, hela tiden..kan jag få en dag i livet som känns bra hela vägen? Är det för mycket begärt? Kan Bajen få vinna en match när de är bättre än motståndarna?

Stolpjävel!

Det verkade som om brassarna suttit och tittat på Malmös senaste match så som de sköt, men jag gillade i övrigt vad jag såg. Det känns som om de kan göra mål. Det känns som att de kan utmana.

Castro?!? Det måste ha varit hans bästa match i år. Inte lika mycket drällande och bolltrampande som vanligt och en helt fantastisk genomskärare till brassen på topp (Rafael? Jag ska lära mig namnet, jag lovar). Synd att han ska till och drälla på slutet av matchen bara. Innan dess kändes det som att det faktiskt kan bli en allsvensk spelare av honom..

Fan vad jag lider med Freddy..på forat hatar de honom och så drar han den i stolpen på övertid..

Det är väl så här det ska vara. Jag får ingen kärlek, inte av de motsatta könet, inte av den sóm jag helst av allt vill ha det av. Bajen fortsätter vara som en otrogen kvinna eller snarare som en konstant otrogen kvinna. Inget att lita på, men man vet var man har henne..hela tiden så blir hon pådunkad av den du hatar mest av allt..

Ett tag idag kunde man höra domaren blåsa, klacken var helt död..sittplats på norra ännu sämre..när jag en kort stund stod upp efter något som kunde blivit ett läge knackar en gubbe i ryggen och ber mig sitta ner..förlåt för passionen, jag visste inte att jag satt på Behrns arena..

Men ändå, jag tror inte att Bajen kommer vinna en enda match till i år, men efter matchen ikväll vet jag att de kan göra det iaf...

Kommentarer
Postat av: Alla Smutsiga

Jodå, på Mordor på söndag vänder det - då kommer all kärlek på en gång!

Postat av: Jerk

Får hoppas det, dotra begår derby-debut..på hennes 10:e födelsedag, en seger skulle sitta som en smäck..

2009-08-05 @ 08:55:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Inger

...inte på lördag i alla fall. Det är väl då de möter de röda, gula & blå!!!

2009-08-05 @ 09:43:18
Postat av: Jerk

Näe på söndag är det som bratsen ska få så mycket stryk att de inte vaknar till igen förrän i november..

2009-08-05 @ 10:01:22
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback