Onsdag..

Jag vaknade kl.6 imorse..tänkte tanken att kliva upp direkt..vara på jobbet före kl.8 vore en präktig skräll..nästa gång jag tittade på klockan var den tjugo i åtta..ok, jag hinner fortfarande raka mig och ändå komma i tid..gott så..

Mindre gott är att alarmet inte ringde..varken fem i sju eller kvart i åtta...det är inte bra..jag tvivlar på att det går att lita på att jag vaknar av mig själv varje morgon..inte om jag vill vakna i tid iaf..

Annars? Spelade badminton igår..lärde med andra ord tyskan lite nya svenska ord...könsord mest...det gick ganska uselt..dessutom spelade vi dubbel..det är betydligt roligare att spela singel..dubbel i badminton innebär mest att jag låter den andra slå..det är inte särskilt kul eller ansträngande..nåja, det är bättre än att ligga i soffan hela kvällen..vilket jag faktiskt ska göra ikväll..

Kommentarer
Postat av: Anna

Ligga på soffan är ok va ? Det ska jag me göra ikväll..sååå trötter just nu, höll på somna på bussen till Danderyds sjukhus...

Pözz och ha det gött på jobbet...

2009-02-04 @ 12:42:30
Postat av: Emma

Hej Jerk, var ju tvungen att spana in vem du är som ofta trängs o kommentarsfältet tillsammans med mej hos en viss inre rum. Att jag inte kommit på den iden tidigare, Så dumt! Men nu är jag här och nu ska jag komma tillbaka. Ha en god dag på sofflocket, där tänker jag också befinna mej idag.

kram

Postat av: Jerk

Anna: Ibland är det bra..ikväll är det bra (eftersom jag ska göra det ;))

Kram



Emma: Ska väl erkänna att jag läser hos dig också, även om jag inte gett mig tillkänna där :)

Du är så välkommen hit..

Kram

2009-02-04 @ 14:47:39
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Blingbling

Här lyser flitens lampa. Eller så inte ;)

2009-02-04 @ 15:32:08
Postat av: Jerk

precis..samma inlägg som igår..och dagen innan det och veckan innan..kryddat med lite nya ord bara :)

2009-02-04 @ 22:53:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback