Sorgeband på..

Två arbetsdagar kvar, ynka två arbetsdagar, sen måste jag ha lagt upp strategin hur jag ska berätta för dotra att Charlie Davies inte längre är en Hammarbyspelare...
Det blir inte lätt, han är hennes solklara favorit. Hemma hos henne finns ett inramat foto på henne och Charlie. Det är Charlie hit och Charlie dit..hon tittade på Confederations Cup för att få se Charlie spela..

Typiskt på något sätt att jag upptäckar att Charlie twittrar och genast börjar följa honom där just när han är på väg bort..varje uppdatering var en pina..
När han dessutom har mage att skriva om hur han är i Philly och käkar Cheese steak håller jag på att gå åt..jag har inte fått en riktig Cheese steak sedan -96..

Nåväl, ikväll ska jag till Sjöjungfrun och äta gott och dricka gott med gamla kollegor (yup, jag ignorerar att jag är pank)..alkoholen borde få mig avslappnad så det blir lättare att berätta för dotra, om inte annat kommer jag vara bakis och inte bry mig om någon annan än mig själv (hey, vi lever i ett blått Sverige)..det funkar också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback