Upp på sociala och ner på systemet..

Det går inte..jag kommer inte upp i tid..helt hopplöst är det..har ingen lust...eller, det är inte orsaken..orsaken är att jag ligger och sover..inte ens lite hederlig ångest gör att jag är sen..

Att jag ligger och sover beror väl mest på att jag inte kan somna i tid..det vore okej om jag ändå kom upp i tid, men icke..i natt lyckades jag väl somna till en vända efter kl. ett...men mindre än en timme senare vaknade jag upp med världens magknip..så där brände jag över en halvtimme till innan jag lyckades somna om..kul..

I morse när jag väl lyckats duscha, raka mig och bytt om..ätit frukost (wohoo, första gången den här veckan) slog det mig att månadskortet gick ut igår..in på Pressbyrån..näe..kortmaskinen trasig du får gå till nästa Pressbyrå (tack gode gud för att jag inte längre bor i förorten, då hade jag fortfarande varit ute på vandring)...kul..kommer dit, köper ett 7-dagars kort..

Yup, sju dagar..semestern är snart här..jag ska vara uppe på godset i två veckor, inte fan köper jag ett månadskort då..

Nu, överleva..fundera på om jag ska skita i flexbanken och gå hem tidigt idag..behöver ut och springa, men har ingen lust..en tidig kväll kanske kan hjälpa till att få ut mig..de två senaste kvällarna är det jag som larmat på kontoret..lagom roligt..

Imorgon ska jag supa igen..får gå till sociala för att ha råd med dotra till helgen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback