Ännu en helg har passerat..

Helt otroligt..det har inte ens gått 17 minuter innan Torres gjort hattrick..i en annan kanal håller handbollsdamerna på att kvalificera sig till..eeeh..brain fart..nåt mästerskap är det iaf..

Nu har alltså Confederations Cup börjat..imorgon börjar U21-EM..hur fan ska jag hinna träna i juni?

Vi ställde dessutom in fotbollen idag..var väl inte så många som var sugna at ge sig ut i hällregnet...inte så förvånande..jag var inte direkt sugen heller, men hade givetvis varit där..vad ska jag annars göra liksom..

Kommer nog skippa första matchen på tisdag dock..för cirkelfysens skull..sen om vädret står mig bi blir det en löprunda på torsdag och en på söndag..lyckas jag med det är jag nöjd..

I fredags, efter dotras skolavslutning, hade jag en het lunchdejt, som blev en fikadejt, men så visade det sig att hon hade pojkvän och så dök hennes syster upp och till slut var jag tvungen att gå för att hinna med mitt tåg..men ändock..det är kul att träffa en ny människa IRL, en som jag tidigare bara talat med på FB..när det sen är en het kvinna är det ändå roligare..må så vara att hon är ihop med någon..någon som också bor vid Skanstull (men liten värld eller vaddå??)..vars pojkvän har budat på lägenhet i Kista och när jag säger att jag jobbar där påstår att hon förföljer mig med ett skratt..

Nåväl, helgen är snart slut...jag ska väl kunna överleva 4 dagar på kontoret innan det är dags för helg igen..en helg som i enlighet med tidigare överenskommelser spenderas utan dotra (påsk alltid min, midsommar alltid hennes mor)..så den stora planen för midsommar är att kl.16 ska jag titta på Sverige i U21-EM..i övrigt har jag en helt oplanerad, riktigt ledig helg..det är skönt..

Apropå dotras mor förresten..hon började prata om att hennes syster ställt deras far mot väggen och det visade sig att hon har en halvbror..vid såna tillfällen kan det vara bra att inte säga "Ja, från Älvdalen va?"...för då kan det ske att man får skäll för att man inte fört vidare skvallret...dina invändningar om att hon antagligen blivit sur om du skvallrat om det tidigare bemöts inte på ett positivt sätt..

Fan, nu missade jag ett spanskt mål..bara för att jag skulle se på handbollen..VM var det visst de kvalificerade sig till..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback