Plikten framför allt..

Efter att ha lämnat dotra på bussen gjorde jag min plikt och röstade. Det var första gången sedan jag flyttade till sthlm som jag inte poströstade..valen brukar ju annars ha en tendens att ske samtidigt som jag är i skogen och styckar älg..

Jag förklarade även för dotra vikten av att rösta, att annars mister man rätten att gnälla över alla idioter nere i europaparlamentet, men eftersom jag röstat får jag nu gnälla hur mycket jag vill..

Det var ett historiskt val även på ett annat sätt..det var första gången någonsin som jag inte röstade på partiet...jag tvekade länge, men när jag fick chansen att kryssa någon hemifrån tog jag den istället..nej, inte Marit..jag tror verkligen inte att det finns något som kan få mig att rösta på ett "liberalt" parti som samtidigt voterar fram FRA-lagen och IPRED..helt sjukt när man tänker på det..så fel man kan använda ett ord..
Iaf, jag ska erkänna att jag egentligen är alldeles för dåligt påläst för att göra ett riktigt bra val, men det var i någon tidning jag läste vad partierna stod för och när partiet tydligen stod för Ja till Euro så fick jag vackert ändra mig och ta ett steg till vänster..det fanns inte så mycket kvar för mig att välja..jag ångrar som fan att jag röstade ja till EU i min ungdom, jag vill då fan inte ha Euro här..då tar vi bort varje liten chans att själva försöka styra ekonomin...

Fler plikter..när jag kom hem dammsög jag..la mig på soffan och kände mig ovanligt trött..tänkte att idag blir det nog ingen joggingtur, men efter en timme på soffan och få se Söderling bli utspelad kände jag mig piggare..

Sällan hostar hackspetten..det gick bra trögt idag..känns riktigt bra inför onsdag..verkligen..nu har jag "sprungit" två gånger...känner av knäet igen...kom inte långt innan fötterna värkte som fan..sen fick jag håll (och var fan kom det ifrån??)..lunkade mest runt och kände mig fet..

Ny måltid på onsdag är 40 minuter..jag är inte bättre än så just nu..jag får nog börja träna inför Midnattsloppet på allvar nu..kondisen är hygglig, men löpformen är urusel..

För övrigt glömde jag gnälla på bildproducenten på Viasat igår..inte nog med att vi missade straffen eftersom muppen skulle slänga in en ful jävla logga helt plötsligt..det var även visa en mass konstiga repriser som gjorde att man missade en del av spelet..det var märkliga val av kameror som gjorde att man hade noll överblick över vad som hände..nu missar jag onsdagsmatchen eftersom jag ska ut och förnedra mig på djurgården, men för övriga får jag väl hoppas att han inte tänt på inför matchen på onsdag...

Kommentarer
Postat av: Karren

Det är alltså ditt fel att vi skattebetalare måste kasta bort nästan 30 miljarder kronor för att ett gäng okompetenta övergödda grisar som kallas politiker ska ner till bryssel och håva in ca 4 miljoner/år i och bidrag(jo dom behöver bidrag med så taskig lön)

2009-06-08 @ 18:52:44
Postat av: Jerk

Inkompetenta heter det och ja, jag är en av dem som röstade fel..

Å andra sidan..hur skulle Marit fått alla bidrag annars..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback