skitdag, skitmånad, skitår, skitliv..

Det är något allvarligt fel just nu..jag vet inte vad, men jag är så långt ifrån på topp som man kan vara (jaja, lätt överdrivet då)...

Jag måste komma fram till vad som är fel..är jag olycklig för att jag är så less på jobbet eller är jag så less på jobbet för att jag är olycklig? Kanske det är något annat? Någonting är fel iaf..annars hade jag inte suttit på en trottoar i Solna och storgrinat i söndags morse..mitt i skiten snörvlar jag lite och försöker komma på varför jag gråter, men kan inte komma på någonting..What's up with that? Visst jag skickade några coma-sms till den blonda controllern, men det var inte grund för det där..lite lätt ångest kanske det kan ge, men inget sånt här..

Lyckades ruska av mig det lite till slut..tog tunnelbanan hem till Söder..fick tuppjuck igen och gick av vid Medis..men varför?? Jag ville ju bara hem..kanske trodde att min promenad längs Götgatan skulle ha samma effekt som vanligt..att jag skulle bli glad igen..inte den här gången..

Sen blev det en bakissöndag...låg på soffan från det att jag gick upp kl.15 tills jag gick och la mig halv två på natten, med undantag vid 19-tiden då jag gick och hämtade en pizza...jag har nästan en tredjedel kvar av den..middag ikväll..

För övrigt känns det som min mp3-spelare är en jävel på soundtracket till mitt liv ibland..på uppfarten till jobbet börjar "Straight to Hell" med the Clash att spelas..så passande..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Skit också! Tänker att du behöver något som hjälper dig att bli lyckligare... Sprit verkar kanske bara funka sådär? Hoppas att du mår bättre nu!

Postat av: Jerk

Men sprit är ju det som alltid fått mig på bra humör annars?

Någonting är fel, men jag vet inte riktigt vad..imorgon ska jag träna iaf..det brukar hjälpa..

2009-06-01 @ 22:35:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback