Jag är nog dummare än så...

I morse när jag vaknade kände jag hur gött det var med sovmorgon..bara ta det lugnt..jag hade trots allt meddelat chefen att jag skulle köpa biljetter till dotra för premiären på Söderstadion..tog det lugnt..kollade på nyheterna..hoppade in i duschen..
Då slog det mig..jag är mer än lovligt korkad på måndagmornar..Bajenshopen öppnade ju en timme tidigare idag, just för att det var biljettsläpp...stressa (lite)..jag tog trots allt tid för att raka mig..ska man till Bajenshopen måste man se representabel ut..skippade frukost och tog 4:an till Zinken..

Men tji fick jag..fick inte tag på någon biljett i närheten av min plats på norra, så det fick bli familjeläktaren istället..det blir säkert några lyckliga barn som får lära sig nya svordomar om en månad..
Det enda positiva med Västra är väl att man har en perfekt översyn av klacken, så eventuella tifon får jag se..det är lite svårare när jag sitter på samma sida..
Passade på att köpa biljetter till Halmstad också, dotra borde vara här då också..

Nu..jobba..dags att stressa upp rejält..jag har blivit grymt förslöad..skippar träningen idag..ingen lust att komma hem först vid nio på kvällen idag..slött...nästa träning först på torsdag..får shapa upp mig snart..

Kommentarer
Postat av: Anna

Kan va skönt att mjukstarta veckan..träna hinner du nog med :)

Ha en bra dag och förhoppningsvis en lika bra vecka ?

Postat av: Åsa

Vart tog lunchträningen vägen? :)

2009-03-09 @ 17:10:18
Postat av: Jerk

Anna: Nja, träna behövs betydligt mer än det görs just nu..från och med torsdag ska det bli rejäl bättring på det..

Bra o bra..jag lever..det får väl räknas som bra i dessa tider..



Åsa: Den drunknade i mailboxen någonstans..det är sjukt mycket just nu och lunchträning var aldrig någon riktig hit..kanske mer till sommaren..

2009-03-09 @ 18:34:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Skönt - nu låter du normal: "lunchträning var aldrig någon riktig hit". Trodde faktiskt du var sinnessjuk ett tag. ;)

Mer till sommaren?! Sure babe! :)

2009-03-09 @ 23:35:47
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Nåja..det är inte omöjligt att det blir lunchträning då..för att slippa stå i ett svettigt gym när det är en fin sommarkväll ute..fast man ska ju hinna med jobbet också, så det är inte säkert..

2009-03-10 @ 09:40:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Annika

:/ Trist att det inte gick men nu kan du ju hålla lite koll på oss så vi sköter oss. Fast man kanske ska hålla tummarna lite extra på att vi har tur med domaren så de små förstagångarna på västra lär sig heja bajen innan de lär sig domarjävel :)

2009-03-10 @ 13:26:30
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Jerk

Ska jag vara ärlig så tyckte dotra bättre om att sitta på Västra(ifjol iaf), så det får funka..det är en upplevelse att titta på klacken också :)

Jo, vi får hoppas att vi slipper en Martin annars kommer de nog hem med ett helt nytt ordförråd :)

2009-03-10 @ 16:43:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback