Junkie doodle dandy..

Jag har fastnat igen..igår blev jag sittandes i 4 timmar framför datorn..yup, jag har börjat knarka hemnet igen..in titt i SVDs bostadstidning och jag blev intresserad av hur den där enorma lägenheten på Kocksgatan såg ut...den med ett garage..det är trots allt fortfarande tillåtet att drömma i det här landet..

Men, det drog in mig igen..jag började titta på 1,5:or som är endast några kvadrat större än min nuvarande..såna där man kanske skulle kunna ge dotra en egen vrå..kanske få ett eget sovrum..så jag blev sittandes i 4 timmar...när klockan var halv tre lyckades jag slita mig och gå till sängs..

Fast inte utan att bestämma mig för att gå på två visningar imorgon här i närområdet..en 1,5 som lätt går att bygga om till en 2,5...dotra eget rum..jag egen sovalkov..balkong också..men, den är nog lite för stor och därmed för dyr..balkong mot Götgatan är väl inte heller helt perfekt..

Och sen lägenheten som jag garanterat skulle köpt om jag vore barnlös...en terrass på 9kvm..badkar..en etta..endast två kvadrat större än min egen nuvarande..men något läckrare..eller mycket läckrare..om inte den sticker iväg kommer den bli min...jag fortsätter dessutom vara granne med Blingbling så den känns rätt..

Nästa vecka är det ytterligare en intressant lägenhet..1,5 som kan bli 2,5..dock utan balkong, men fortfarande i samma område..badkar där också...

Nåja, jag hoppas nästan jag hittar fel på lägenheterna så jag slipper ge mig in i nån budgivning..nu när jag äntligen börjar komma i fas ekonomiskt vore det ju mer eller mindre komiskt om jag förköpte mig..igen..

Nu ska jag tillbaks dit för att titta på lägenheterna en gång till..vore dotra här skulle hon antagligen säga "fina färger" när jag fick upp sidan..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Nå. Hur gick visningarna? För nu har jag väl ändå läst och försått va? Du skrev i går 8:e att du skulle gå på visning i morgon. Det borde bli i dag, 9:e. Jag är livrädd varje gång jag kommenterar här inne nu för tiden efter mina tidigare klavertramp... ;D Nå, nåt bud?



Postat av: Jerk

hehe..nåja, som du också ser så skrev jag inlägget precis efter midnatt, så jag kollade på lägenheten i söndags :)

Ja, lägenheten..jag sov över den första lägenhetsvisningen..

Får se hur det blir med bud, det var omvisning igår, så budgivningen drar väl igång idag tror jag..den blir nog tyvärr för dyr för mig..

2009-03-10 @ 09:39:22
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback