Stay the night..

Den blonda controllern är tillbaks från Paris..det blev som jag trodde...bröllop nästa sommar..jag såg bara två möjligheter när hon åkte, antingen blir hon på smällen eller så friar hennes karl..what else to do in Paris liksom..underbart vackert..så nu är den (nästan) perfekta kvinnan snart dubbelt ringförsedd...utbudet blir mindre och mindre..

Tur då att jag inte känner någon panik..jag kan alltid köpa hund..eller en postorderbrud..vilket som..så länge den avgudar mig...nackdelen med hunden är väl att den inte städar..nackdelen med postorderbruden är att hon antagligen pratar..vi får se hur jag löser mina enorma problem längre fram i livet...

Helgen annars var väl helt okej..gjorde några mål i innebandyn, medelsvenssonnade lördagen in absurdum..först tacos, sedan chips med dipp framför melodifestivalen..nästan så jag mådde dåligt över det..

Dotra tog det här med tävling på största allvar och svor varje gång som EMD blev utan poäng (jag vet..men barn har verkligen kass musiksmak, nu när jag är klar med hennes uppfostran i Bajenandan bör jag nog fortsätta med hennes musiksmak..här ska formas..)..

Hon satt och tjatade och räknade ner till påsken också..tittade lite då och då på hennes biljett till Gefle-matchen...lustigt nog så vill hon nu i år helst sitta på Norra..nu när jag inte fick tag på några biljetter dit..ifjol satt hon hellre på Västra, för det var så extremt högljutt på Norra...dubbeltypiskt..

I övrigt anser jag att måndagar är helt förkastliga..det borde vara dags för 4-dagars arbetsveckor snart..

Ikväll blir det gym..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback