Tom Ture..det var som fan..

Det är alldeles för mycket på jobbet just nu...eller, det är för mycket som ska göras precis nu..känner mig riktigt stressad..ser fram emot att sitta där imorgon fredag till 18-tiden igen..alldeles för vanligt att jag gör det nu för tiden..jag borde försöka skaffa mig ett liv någon gång..men inte riktigt än kanske..

Jag slapp iaf sjukskrivning måndag-tisdag..fick ta det som flexledigt..skönt slippa karensen..det hade antagligen fuckat upp månaden maj..

Och nu till något väldigt mycket helt otroligt mycket roligare...SÄSONGSKORTET KOM IDAG!!! Platsen är säkrad..lusten börjar komma tillbaks också..det känns som om jag borde åka ut till Stadshagen nu på lördag..det känns rätt..

Talade med dotras mor ikväll också..igår bad jag henne fråga dotra var hon ville fira påsken..uppe hos farmor i skogen eller hos hennes far nere i sthlm (tror att det kommer ett mer ärligt svar om modern frågar, så dotra slipper känna att hon ska svara att hon vill vara hos den som frågar..)...dotra svarade sthlm...så på måndag blir det bajenshopen och köpa en plåt till premiären på Söderstadion..hoppas bara att det finns någon i närheten av min plats..annars får jag köpa två biljetter på västra..alltid lika lyckat när Jerk sitter och svär åt domaren..det utökar visserligen övriga barns ordförråd, men kanske inte riktigt så som deras föräldrar vill..

Ska passa på och köpa biljett till Halmstadsmatchen också..dotra är ju här då också..frågan bara hur det blir med BP-matchen samma vecka..dotra hinner antagligen ner till den, men är det bojkott av BP också?

Mental note: kom ihåg att säga till chefen att du blir sen på måndag pga biljettköp..så folk vet att jag inte försovit mig utan tagit en timme ledigt för viktigare saker än jobbet..

Imorgon ska jag leka med Google earth på jobbet..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det var ju smickrande att dotra ville vara i Stockholm. Stort ordförråd är bra hos barn, det gäller bara att de har många oförargliga synonymer till de ord du lär ut. Och det är väl ändå de andra föräldrarnas ansvar?! ;D



Postat av: Anna

Jag kollade in min lgh med google earth..man kommer bra nära..skrämmande ;)

Trevlig helg får man väl önska dig då´rå ? kram

2009-03-06 @ 08:36:58
URL: http://aplacetocallhome.blogg.se/
Postat av: Annika

Åh jag vill ju också ha min! Måste dra och hämta min sen :)

2009-03-06 @ 15:12:08
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Jerk

Åsa: Vet inte om det är jag som lockar utan det är nog Bajen tror jag..jag har trots allt uppfostrat henne nästan för väl :)



Anna: Google earth suger..när jag sökte på vår fabrik i Kina hamnade jag hos Kinas ambassad i USA..

Trevlig helg på dig också..



Annika: Har du hämtat säsongskortet än?

Kan trösta dig med att andra matchen inte var något att se..jag gick i halvtid efter att Freddy mest sprungit offside i 45 minuter..Monday knäppte en spelare rejält i början av halvleken iofs..det stod 2-0 till Gröndal när jag gick..

2009-03-07 @ 16:21:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback