Top scorer...

Det är ju helt jävla otroligt...igår kväll spelade vi om plats 5-7 i serien..allt för att få ihop något slags slutspel för oss förlorare också..
Första matchen som spelades vann Veolia mot KAFA med 5-4...vi tittade på slutet av matchen och såg ingenting som tydde på att det skulle bli några problem för oss..möjligtvis för att vi bara var 2 avbytare eftersom ett gäng svek av vissa ogrundade skäl...att bestämma en dejt helt plötsligt är inget godtagbart skäl..

Iaf..matchen mot Veolia var inget annat än ren fotbollspropaganda från vår sida..det var one touch och perfekta löpningar, det var ett genomsäkert försvarsspel och disciplin..vi spelade ut dem och vi sågade oss igenom deras försvar gång på gång med geniala löpningar och vackra passningar..
Vi vann med 6-2..enda plumpen var att deras målis fick göra mål i slutet..tyckte personligen att han sparkade bollen ur händerna på vår målis men..
Jag? tre mål..dominant i anfallet igen..den gamle mittbacken har blivit målfarlig på äldre dagar..var väl hyggliga mål allihop..
Andra matchen..mot laget som fick stryk av Veolia..vi ska inte annat än vinna kan man tycka då..men korpens matcher är föga lätta att förutspå...
Vi släpper in ett mål..det är lugnt, ingen fara på taket..släpper in ett till...på avsparken slår jag ett dåligt hemåtpass och vi släpper inte ytterligare ett...passningarna går inte fram..alla verkar trötta..löpningarna går inte som det ska..vi är urusla..KAFA är 4 klasser bättre än Veolia..hur fan kunde de förlora första matchen?
I slutet gör en av motståndarna årets mål..en bicycleta rätt upp i krysset..verkligen rätt upp i krysset..det var bara att applådera..vi får pisk med 7-0..jag sumpade ett friläge, vi hade ett par lägen till också, men det var verkligen en rättvis seger..
Så, i slutändan slutade vi sjua..på mindre gjorda mål än Veolia..det där målet där målisen sparkade bollen ur händerna på vå målis var kostsamt...sen slog väl vi av på takten lite för mycket i första också..hade vi gjort ett mål till hade vi kommit sexa..surt sa räven..
Nu är innefotbollen slut för i den här säsongen..någon grussäsong blir det inte..får se om vi kör någon träning i Lumaparken under sommaren, annars är den enda fotbollen den som ses på Söderstadion och Kanalplan...

Kom hem tjugo i tolv på kvällen..hade varvat ner och gick och la mig halv två i natt..på jobbet kvart över åtta...det är något riktigt sjukt över mig..

Kommentarer
Postat av: Anna

sport,sport,sport , sport och lite sport

och hur är det annars då??



P.s glömde lite sport oxå ;)

Postat av: Jerk

Jodå, det är väl en del sport..så det är ganska bra :)

2009-03-25 @ 23:22:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Sonja

Men varför kan jag inte kommentera det inlägget nyaste inlägget? Va? Svara mig! =)

2009-03-26 @ 13:00:23
URL: http://vinosambo.blogspot.com
Postat av: Jerk

ingen aning..webblogg suger hästpung just nu..tror det är fler som haft problem..jag märker ju inte sånt så snabbt eftersom jag inte får så mycket kommentarer :)

2009-03-26 @ 14:11:48
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback