Vad fan ska det nu bli för mat?

Det var dags ikväll igen..Per på 4+...efteråt är jag full av inspiration..stegar in i köket..rufsar i det flottiga håret och med stora självsäkra rörelser slänger jag ihop en kulinarisk sensation..tyvärr var det visst säsongsavslutning..torsdagarna blir inte detsamma utan Per..

Innan Per var det KI Box..när vi satt och väntade på att få gå in var jag full av energi..så mycket att den blonda controllern blev orolig för mig...och det höll i sig hyggligt under hela passet..det blev ett 10 gånger bättre pass än förra veckan..nästan så att det kändes att fettet rann av en under tiden..

Det är fan en ynnest att boxas med den blonda controllern..vi passar ihop på passet..ungefär samma längd..jag svag för att vara man..hon stark för att vara kvinna...blir bra..vi tränar också båda två för bröllop..hon för sitt nästa sommar..jag för ett jag ska gå på i maj..mitt bröllop? Lär tyvärr aldrig ske..

Vad jag lagade för kulinarisk läckerhet? Ägg- och korvmacka..jovisst serru..kan nästan höra min dotter nu "Du är nästan som en kock, pappa"..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback