Öka takten sista kvarten..

-Pappa, jag borde nog tagit tjocktröjan trots allt..

Dotra frös lite när vi åkte på bortamatch i förorten idag..ut till Enskede IP..eftersom jag tog det lite för lugnt innan vi drog dit missade vi de första minutrarna och följdaktligen ledde Talangerna redan med 1-0..

Näe, jag visste inte att hon hade en tjock tröja med sig..då hade hon givetvis fått tagit med den direkt..

HTFF sumpade ett par rejäla målchanser innan kvällens stolpskott trädde in i handlingarna på allvar..helt plötsligt så blir en klockren brytning till frispark strax utanför straffområdet och det står 1-1...talangerna har fortfarande en hel del målchanser..en hörna sitter till slut, men domaren hittar en ojusthet (här ska det sägas att jag gnällde inte över att han blåste, jag vet bara inte vad det var som hände..om det verkligen hände något..)..lite surt då jag o dotra stod och hoppade längst ner på läktaren..

Dotra fryser mer, htff sumpar några målchanser..Enskede får en spelare utvisad..domaren blir skadad (men snälla bryt matchen, du suger)..HTFF hade faktiskt en ganska schysst klack ikväll..till och med dotra sjöng med i några ramsor..det börjar lukta oavgjort..lite surt, men HTFF kommer ändå leda serien..
Då skräller domaren och blåser en klockren frispark strax utanför Enskedes straffområde..givetvis blir det mål..i slutminuten..eller slutminuten och slutminuten..i 89:e dödar Fadi Malke matchen med sitt 3-1 och springer ut mot läktaren för att fira..domaren lägger till mer än 6 minuter, men Enskede fixar inte att skapa någonting..

Så, lite kung blev jag ikväll..dotra fick se Bajen vinna, samtidigt fick jag sjunga lite och avsluta säsongen med ett ljust minne av en Bajenseger...nästa gång jag ser Bajen blir det streamat eller på nån sportbar..

Imorgon ska jag klippa mig..i slutet av matchen stod dotra bakom mig och låtsasklippte mig..tror att hon tycker att jag är långhårig..


Kommentarer
Postat av: Annika

Jag har ju läst vad ni har gjort så nej jag tror absolut inte att din dotter kommer kunna säga samma sak om dig som jag kan om min. det här är liksom inte ett bråk som gjort mig irriterrad det här hela relationen, från barndomen till nu.



Ni har ju en bra relation :)



Ska skrika och sjunga en massa åt dig i fortsättningen.

Postat av: Anna

Var glad att hon låtsas klippte dig ;) jag snaggade min farsa när jag va 4 år..sen blev det till att gömma sig...

Kram..

2009-09-19 @ 14:28:03
URL: http://duracellmorsan.blogg.se/
Postat av: Jerk

Annika: Nåja, det kan ju hända att det blir lite för mycket..planerar för fotboll även när hon kommer till England (även om vi väl ska hinna med något mer också..) :)

Jag litar på att du kommer sjunga för allt du är värd :)



Anna: Hade hon klippt mig hade hon fått springa till solna för att komma undan :)

2009-09-19 @ 14:45:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Annika

Kan det bli för mycket fotboll? ;)

2009-09-19 @ 17:09:08
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Jerk

Jag vet inte om det kan det..nu skulle hon bums vara uppe för att få se Zlatan också..dessutom sa hon att hon ville se en match när hon är i England..gullunge hon är :)

2009-09-19 @ 22:27:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback