Glass på det..

- Det är något konstigt med Jerker idag..
- Jag vet, han kom in redan halv nio och muttrade ingenting..Jag trodde han skulle komma inglidandes först vid 11 och vara jättegrinig..

- Jerker, har du träffat nån tjej eller vad är det frågan om? Och har du tänkt spara det där i ansiktet?

Spridda kommentarer under arbetsdagen idag..antar att jag inte muttrat så mycket eftersom jag gav upp från början, eftersom jag aldrig kommer att vara i fas med mailboxen något mer så är det bara att försöka glömma att den finns. Det funkade ganska bra iaf, fast det är svårt att ignorera upp emot 1000 mail..det är iaf mer än 100 mindre nu, jämfört med halv nio imorse..och jag slapp det magonda, men det kändes lite som ett tryck på bröstet ibland, det behöver inte vara jobbets fel, det kan lika gärna vara spritfesterna i helgen eller det faktum att hjärnan var tvungen att kopplas på för första gången på tre veckor..

Nåväl, jag är säkert grinig imorgon igen, då jag börjar arbeta på riktigt..å andra sidan hade jag ett leende på munnen nästan hela cirkelfyspasset idag. Jag hade glömt att det är så skönt att ta ut sig totalt..får hoppas att jag gått ner 4 kg till hälsoundersökningen imorgon nu bara..känns som om det skulle behövas, nu blir nog resultatet omvänt, jag kommer dit helt ledbruten och kan knappt gå i trapporna för gårdagens och dagens träning..

Tur att nästa pass är först på onsdag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback