Hur gör man för att föryngra sig egentligen?

Att försöka odla skägg för första gången är ett tecken på att man är ung, att lyckas och dessutom inse att det börjar bli väl vitt är däremot gammalt..fail på den..

När jag desperat gör armhävningar eller sit ups med de andra tanterna på cirkelfysen är det inget annat än ett patetiskt försök att komma tillbaks till den lätthet jag kände för mer än 10 år sen..fail även där..

Att dricka sig lagomt berusad en fredag och trots att det finns pengar på fickan och klockan inte är mer än halv tre ändå ta tuben hem tyder på en överjävlig mognad..
Däremot att vakna dagen därpå, inse att det fortfarande inte finns någon frukost hemma och därför äta den på Gröne Jägaren i sällskap av ett par öl vid 15-tiden på eftermiddagen tyder på något helt annat, när sedan dagen fortsätter med en tunnelbaneresa ut till mordor och där dra i sig 16 öl (enligt uppgift..bara små iofs), titta på ett gäng fotbollsmatcher och sedan vägra låta kvällen ta slut redan halv två och därför bege sig till Patricia för att bränna en dagslön på öl och Black Jack innan det är dags att vända hemåt, så är det bara att inse att mognaden är långt borta..

Kan ett rätt rädda 2 fel?
Hur ska jag göra egentligen för att bli yngre? Jag vill ju det..det kroppsliga förfallet är inget annat än just kroppsligt förfall..till och med den store Brian Clough drömde sig tillbaks till ungdomen, trots sina framgångar när han blev äldre..
Jag kan leva med att vara lite dummare, förstå lite mindre av livet om jag bara blev några år yngre. Insikterna man får när man blir äldre är ändå mest smärtsamma..man blir lite räddare..
När tex cyklade jag senast utan att hålla i styret? Svaret är i ungdomen..

Min räddning kan vara att jag fortfarande gör tuppkamsfrilla när jag tvättar håret..jag hoppas på det..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback