gnäll, gnäll och gnäll..

Det känns lite tomt med en kväll utan fotboll..lite konstigt faktiskt..morgondagen räddas iaf av att jag får gå till Söderstadion, men ikväll??

Tittar lite lätt på Midsomer murders (jo, jag är gammal..)..

Tänkte gnälla över jobbet, över hur jag inte hinner med av hur att trots att jag tog flexledigt 2.5 dag i juni och nästan en halv dag till i tisdags (förbannade jävla ventilationsfirma som aldrig dök upp..arbetarjävel..) ändå gick +/-0 i flexbanken och faktiskt la in 7 timmar på övertid (som jag inte får betalt för), men när jag riktigt känner hur det är dags för det så slår de till och ger mig en gratifikation på 2500 för att jag tagit mitt ansvar och gjort allt för att fixa en order..eller allt och allt, men jag var där i söndags iaf..så nu kan jag inte riktigt gnälla över det heller..

Fast när chefen frågade hur det går svarade jag att jag hoppas vara ikapp runt november..känns inte alls särskilt otroligt att det blir så, snart börjar folket gå på sina semestrar och då ska det backas upp och jävlas..

Näe, jag var inte den som slet hårdast med ordern, men jag fick inte heller störst gratifikation så det jämnade nog ut sig där..

Nåväl, jobbet kräver lite gnäll iaf..jag har jouren på fredag..frågan är nu, ska jag försöka byta bort den och sluta vid 15 så jag hinner hem till första kvartsfinalen eller ska jag ta smällen..matchen går trots allt att se på datorn och om jag från kl.16 tar hand om pappersarbetet som ligger och skräpar (bokstavligen pappersarbete..sätta in en massa ordrar i pärmar handlar det om..), så kommer jag att ha och göra åtminstone första halvlek och då kan jag samtidigt som jag jobbar ha koll på matchen..win-win..nästan iaf, det blir svårt att vara fullt koncentrerad på matchen kanske..
Och när matchen är slut tar jag tricken hem till Söder och får se den andra matchen i hemmets trygghet..

Alternativ två är nog det bästa..jag behöver dessutom fylla på flexbanken..trots att jag jobbade mycket de dagar jag jobbade så ligger jag minus efter ett deprimerande maj (på alla sätt och vis faktiskt)..

Till helgen ämnar jag njuta av sommarvärmen..kanske jag till och med slutar klä mig i mörka kläder (känns faktiskt som om det var en riktigt usel idé med svarta byxor och marinblå skjorta)..främst ska jag titta på fotboll iaf..två matcher på lördag och på söndagen..eeh? På söndagen, vad fan ska jag titta på då??


Kommentarer
Postat av: Sohlberg

Och du jobbar med?

Postat av: Jerk

Åh, jag är kontorsråtta..lägger ordrar, räknar på offerter och annat som är ganska tråkigt..sitter ute i Kista, så det är en bit att åka varje dag..

2010-07-01 @ 09:11:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback