Tröstshopping på Hornsgatan..



För att skaka av mig gårdagens förnedring (verkar vara mitt nya modeord förresten) styrde jag o dotra våra steg mot 4:ans buss för vidare färd mot Hornsgatan..
Väl där roffade jag åt mig årets matchtröja i storlek XL..testade den..hmm..testade en large också, men insåg att snart är det sommar då blir man fetare igen, så det blev en XL i år också..nästa år kanske..
Tog 2 ex av Zulus nya singel..den går för högvarv i hemmet nu..
Passade på att köpa en biljett till dotra för matchen mot Väsby också..hon sitter en rad under mig på Norra, så nu har jag min vanliga plats nästa match..får se om allt det här hjälper..
Felen jag hittills sett i min uppladdning är:
1. Fjolårets matchtröja. Klart det inte funkar med den allsvenska tröjan.
2. Laddat med fjolårets singel från Zulu, den är bra, men den är inte årets.
3. Västra, jag får ångest redan innan match eftersom jag måste försöka hålla igen på svordomarna..vilket inte funkar någon gång och så får jag ångest för det..
Allt det är åtgärdat till matchen mot Väsby, så nu kör vi!!
Dotra var för övrigt klädd i grönvitt även idag..det är så man tacklar motgångar!

Efteråt när vi satt och käkade lunch på Folkets kebab började jag fundera på om västra Södermalm kanske vore något för mig? Det känns lite ruffigare..känns lite bra faktiskt, så nu utökar jag mitt sökområde. Enda nackdelen är väl att det inte längre blir gångavstånd till Söderstadion utan mer "gångavstånd"..alltså det funkar om solen skiner, men inte annars..

Nåväl, nu ska jag duscha sen går vi på bio..efter det blir det väl mer Zulu innan det är dags för hockey-vm..Sverige går in i det andra gruppspelet idag..bara 3 kvar innan åttondelsfinalerna börjar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback