Pass 139 (Gymträning)

5 min uppvärmning på motionscykel
2x12 ryggresningar
2x12 benböj i maskin
11 stationer, minst 12 reps på varje stn, 2 varv i cirkelgymmet.
Kändes lite trögt idag, men det var också fjärde dagen i rad med träning, så det kanske inte är så konstigt.
Körde ändå tyngre på någon station till och jag hoppas det ska fortsätta, men tyvärr blir det ju bara en veckas träning till innan jag åker upp till norr i två veckor, ingen idé att åka hem emellan Packet och älgjakten, tar med mig datorn så jag kan fortsätta med jobbsökningarna..
 
Onsdag också och mät- och vägningsdag:
Vikt: 76,2kg (-0,1kg den här veckan och -14,4kg på 32 veckor)
Midja: 92cm (+/-0cm den här veckan och -14cm på 32 veckor)
Kan inte påstå att jag är särskilt nöjd med veckans resultat, men när jag inte har tränat regelbundet på ett tag så får jag inget bättre resultat än såhär. Hoppas ändå att det ska hända lite till nästa vecka, sen närmar jag mig älgjakten och då kommer det inte hända något heller. Troligen så kan jag nå viktmålet innan 40, men det går trögt just nu, så jag kommer verkligen få slita för det.
Jag är också övertygad om att jag hade nått det för länge sen om jag inte hade åkt till England i april, men sånt är livet. Jag ska ju ha kul också. Planen är att november ska vara helt festfri och träningsfull, då borde jag kunna komma dit jag vill, sen kommer julen och lite segt och så börjar jag köra hårt igen i januari så länge jag behöver för att vara nöjd!
Schysst planering, frågan är om den håller :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback